-
Mat för dig som tränar
Häftad bok.
Nära nyskick. Norstedt. 2014. 191 s. Danskt band. 15,5 x 19cm. Pärmen har mycket lätt kantslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113063980
- Titel
- Mat för dig som tränar
- Författare
- Porsman Reimhult, Camilla
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 190 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig anpassa en näringstät kost efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, bygga muskler eller gå ner i vikt. Boken vänder sig till dig som tränar och som med kostens hjälp vill uppnå bästa möjliga resultat.
Det har på senare år växt fram en djungel av böcker om hur du ska äta för att hålla dig frisk, smal och vältränad: 5:2, GI, LCHF, stenålderskost med mera. Men egentligen behöver det inte vara så komplicerat. Mat för dig som tränar, som nu kommer i en nyutgåva i ett smidigt format, och tar fasta på väletablerade fakta inom näringsfysiologi. Här presenteras recept, matfilosofi och näringslära på ett nytt och lustfyllt sätt. Läsaren får konkreta menyer och praktiska inköpslistor och tips för lunchlådor, samtidigt som en unik modell för portions- och näringsberäkning gör boken mycket användarvänlig.
Ett 90-tal recept fördelas jämnt under proteiner, grönsaker, kolhydrater och smaksättningar. Inom kapitlen är de organiserade efter råvaror och utgår från vad som finns i vanliga mataffärer, även om inspirationen och smakerna kommer från hela världen. Alla recept kan kombineras. Rätterna har lågt till medelhögt GI, ger hälsosamma fetter och är näringstäta (det vill säga rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter men utan tomma kalorier). Vid varje recept visas en tabell med portionsstorlek för respektive behov och portionens kalorimängd, GI-värde, protein-, fett-, kolhydrat- och fiberinnehåll. Förutom recepten finns kapitel om måltidsplanering och en utförlig näringslära. Presentationen är pedagogisk och personlig - feelgood snarare än pekpinnar. Ledorden är gott, enkelt, prisvärt och nyttigt!
9789113063980 -
Mat för dig som tränar
Häftad bok. Norstedts. 2 uppl. 2014. 192 sidor.
Nyskick. Häftad i styvt omslag med invikta flikar (danskt band) och i absolut nyskick, oläst och obläddrad. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med foton i färg. Lär dig anpassa en näringstät kost efter dina träningsmål, oavsett det är att springa et läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113063980
- Titel
- Mat för dig som tränar
- Författare
- Porsman Reimhult, Camilla
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 190 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig anpassa en näringstät kost efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, bygga muskler eller gå ner i vikt. Boken vänder sig till dig som tränar och som med kostens hjälp vill uppnå bästa möjliga resultat.
Det har på senare år växt fram en djungel av böcker om hur du ska äta för att hålla dig frisk, smal och vältränad: 5:2, GI, LCHF, stenålderskost med mera. Men egentligen behöver det inte vara så komplicerat. Mat för dig som tränar, som nu kommer i en nyutgåva i ett smidigt format, och tar fasta på väletablerade fakta inom näringsfysiologi. Här presenteras recept, matfilosofi och näringslära på ett nytt och lustfyllt sätt. Läsaren får konkreta menyer och praktiska inköpslistor och tips för lunchlådor, samtidigt som en unik modell för portions- och näringsberäkning gör boken mycket användarvänlig.
Ett 90-tal recept fördelas jämnt under proteiner, grönsaker, kolhydrater och smaksättningar. Inom kapitlen är de organiserade efter råvaror och utgår från vad som finns i vanliga mataffärer, även om inspirationen och smakerna kommer från hela världen. Alla recept kan kombineras. Rätterna har lågt till medelhögt GI, ger hälsosamma fetter och är näringstäta (det vill säga rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter men utan tomma kalorier). Vid varje recept visas en tabell med portionsstorlek för respektive behov och portionens kalorimängd, GI-värde, protein-, fett-, kolhydrat- och fiberinnehåll. Förutom recepten finns kapitel om måltidsplanering och en utförlig näringslära. Presentationen är pedagogisk och personlig - feelgood snarare än pekpinnar. Ledorden är gott, enkelt, prisvärt och nyttigt!
Norstedts 2 9789113063980 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113031811
- Titel
- Mat för dig som tränar
- Författare
- Ericsson, Niclas
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 736 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig anpassa en näringstät kost efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, att bygga muskler eller att gå ner i vikt. Boken vänder sig till dig som tränar och som med kostens hjälp vill uppnå bästa möjliga resultat.
Hälsosam mat är viktigt och här presenteras recept, matfilosofi och näringslära på ett nytt och lustfyllt sätt. Läsaren får konkreta menyer och praktiska inköpslistor och tips för lunchlådor, samtidigt som en unik modell för portions- och näringsberäkning gör boken mycket användarvänlig. Ett 90-tal recept fördelas jämnt under proteiner, grönsaker, kolhydrater och smaksättningar.
Inom kapitlen är de organiserade efter råvaror och utgår från vad som finns i vanliga mataffärer, även om inspirationen och smakerna kommer från hela världen. Alla recept kan kombineras. Rätterna har lågt till medelhögt GI, ger hälsosamma fetter och är näringstäta (det vill säga utan tomma kalorier och rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter).
Vid varje recept visas en tabell med portionsstorlek för respektive behov och portionens kalorimängd, GI-värde, protein-, fett-, kolhydrat- och fiberinnehåll. Förutom recepten finns kapitel om måltidsplanering och en utförlig näringslära. Presentationen är pedagogisk och personlig - feelgood snarare än pekpinnar. Ledorden är gott, enkelt, prisvärt och nyttigt!
Slut på äggvitor och keso - så här kan en måltid se ut. Fördelningen varierar beroende på typ av träning:
Ungsbakad kycklingfilé (protein)
Wokad blomkål med ingefära och röd chili (grönsak)
Salsa på rostad paprika, tomat och sardeller (smaksättare)
Bulgur med lök och oliver (kolhydrat)
Norstedts 1 9789113031811 -
Mat för dig som tränar
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 185 sidor.
Nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113031811
- Titel
- Mat för dig som tränar
- Författare
- Ericsson, Niclas
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 736 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig anpassa en näringstät kost efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, att bygga muskler eller att gå ner i vikt. Boken vänder sig till dig som tränar och som med kostens hjälp vill uppnå bästa möjliga resultat.
Hälsosam mat är viktigt och här presenteras recept, matfilosofi och näringslära på ett nytt och lustfyllt sätt. Läsaren får konkreta menyer och praktiska inköpslistor och tips för lunchlådor, samtidigt som en unik modell för portions- och näringsberäkning gör boken mycket användarvänlig. Ett 90-tal recept fördelas jämnt under proteiner, grönsaker, kolhydrater och smaksättningar.
Inom kapitlen är de organiserade efter råvaror och utgår från vad som finns i vanliga mataffärer, även om inspirationen och smakerna kommer från hela världen. Alla recept kan kombineras. Rätterna har lågt till medelhögt GI, ger hälsosamma fetter och är näringstäta (det vill säga utan tomma kalorier och rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter).
Vid varje recept visas en tabell med portionsstorlek för respektive behov och portionens kalorimängd, GI-värde, protein-, fett-, kolhydrat- och fiberinnehåll. Förutom recepten finns kapitel om måltidsplanering och en utförlig näringslära. Presentationen är pedagogisk och personlig - feelgood snarare än pekpinnar. Ledorden är gott, enkelt, prisvärt och nyttigt!
Slut på äggvitor och keso - så här kan en måltid se ut. Fördelningen varierar beroende på typ av träning:
Ungsbakad kycklingfilé (protein)
Wokad blomkål med ingefära och röd chili (grönsak)
Salsa på rostad paprika, tomat och sardeller (smaksättare)
Bulgur med lök och oliver (kolhydrat)
Norstedts 1 9789113031811 -
Mat för dig som tränar
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 185 sidor.
Mycket gott skick. För oss som tränar!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113031811
- Titel
- Mat för dig som tränar
- Författare
- Ericsson, Niclas
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 736 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig anpassa en näringstät kost efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, att bygga muskler eller att gå ner i vikt. Boken vänder sig till dig som tränar och som med kostens hjälp vill uppnå bästa möjliga resultat.
Hälsosam mat är viktigt och här presenteras recept, matfilosofi och näringslära på ett nytt och lustfyllt sätt. Läsaren får konkreta menyer och praktiska inköpslistor och tips för lunchlådor, samtidigt som en unik modell för portions- och näringsberäkning gör boken mycket användarvänlig. Ett 90-tal recept fördelas jämnt under proteiner, grönsaker, kolhydrater och smaksättningar.
Inom kapitlen är de organiserade efter råvaror och utgår från vad som finns i vanliga mataffärer, även om inspirationen och smakerna kommer från hela världen. Alla recept kan kombineras. Rätterna har lågt till medelhögt GI, ger hälsosamma fetter och är näringstäta (det vill säga utan tomma kalorier och rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter).
Vid varje recept visas en tabell med portionsstorlek för respektive behov och portionens kalorimängd, GI-värde, protein-, fett-, kolhydrat- och fiberinnehåll. Förutom recepten finns kapitel om måltidsplanering och en utförlig näringslära. Presentationen är pedagogisk och personlig - feelgood snarare än pekpinnar. Ledorden är gott, enkelt, prisvärt och nyttigt!
Slut på äggvitor och keso - så här kan en måltid se ut. Fördelningen varierar beroende på typ av träning:
Ungsbakad kycklingfilé (protein)
Wokad blomkål med ingefära och röd chili (grönsak)
Salsa på rostad paprika, tomat och sardeller (smaksättare)
Bulgur med lök och oliver (kolhydrat)
Norstedts 1 9789113031811 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113031811
- Titel
- Mat för dig som tränar
- Författare
- Ericsson, Niclas
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 736 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig anpassa en näringstät kost efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, att bygga muskler eller att gå ner i vikt. Boken vänder sig till dig som tränar och som med kostens hjälp vill uppnå bästa möjliga resultat.
Hälsosam mat är viktigt och här presenteras recept, matfilosofi och näringslära på ett nytt och lustfyllt sätt. Läsaren får konkreta menyer och praktiska inköpslistor och tips för lunchlådor, samtidigt som en unik modell för portions- och näringsberäkning gör boken mycket användarvänlig. Ett 90-tal recept fördelas jämnt under proteiner, grönsaker, kolhydrater och smaksättningar.
Inom kapitlen är de organiserade efter råvaror och utgår från vad som finns i vanliga mataffärer, även om inspirationen och smakerna kommer från hela världen. Alla recept kan kombineras. Rätterna har lågt till medelhögt GI, ger hälsosamma fetter och är näringstäta (det vill säga utan tomma kalorier och rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter).
Vid varje recept visas en tabell med portionsstorlek för respektive behov och portionens kalorimängd, GI-värde, protein-, fett-, kolhydrat- och fiberinnehåll. Förutom recepten finns kapitel om måltidsplanering och en utförlig näringslära. Presentationen är pedagogisk och personlig - feelgood snarare än pekpinnar. Ledorden är gott, enkelt, prisvärt och nyttigt!
Slut på äggvitor och keso - så här kan en måltid se ut. Fördelningen varierar beroende på typ av träning:
Ungsbakad kycklingfilé (protein)
Wokad blomkål med ingefära och röd chili (grönsak)
Salsa på rostad paprika, tomat och sardeller (smaksättare)
Bulgur med lök och oliver (kolhydrat)
Norstedts 1 9789113031811 -
Mat för dig som tränar
Häftad bok. Norstedts. 2 uppl. 2014. 192 sidor.
Nyskick. Häftad med invikta flikar. 19 x 15,7 cm. 389 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113063980
- Titel
- Mat för dig som tränar
- Författare
- Porsman Reimhult, Camilla
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 190 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 397 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig anpassa en näringstät kost efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, bygga muskler eller gå ner i vikt. Boken vänder sig till dig som tränar och som med kostens hjälp vill uppnå bästa möjliga resultat.
Det har på senare år växt fram en djungel av böcker om hur du ska äta för att hålla dig frisk, smal och vältränad: 5:2, GI, LCHF, stenålderskost med mera. Men egentligen behöver det inte vara så komplicerat. Mat för dig som tränar, som nu kommer i en nyutgåva i ett smidigt format, och tar fasta på väletablerade fakta inom näringsfysiologi. Här presenteras recept, matfilosofi och näringslära på ett nytt och lustfyllt sätt. Läsaren får konkreta menyer och praktiska inköpslistor och tips för lunchlådor, samtidigt som en unik modell för portions- och näringsberäkning gör boken mycket användarvänlig.
Ett 90-tal recept fördelas jämnt under proteiner, grönsaker, kolhydrater och smaksättningar. Inom kapitlen är de organiserade efter råvaror och utgår från vad som finns i vanliga mataffärer, även om inspirationen och smakerna kommer från hela världen. Alla recept kan kombineras. Rätterna har lågt till medelhögt GI, ger hälsosamma fetter och är näringstäta (det vill säga rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter men utan tomma kalorier). Vid varje recept visas en tabell med portionsstorlek för respektive behov och portionens kalorimängd, GI-värde, protein-, fett-, kolhydrat- och fiberinnehåll. Förutom recepten finns kapitel om måltidsplanering och en utförlig näringslära. Presentationen är pedagogisk och personlig - feelgood snarare än pekpinnar. Ledorden är gott, enkelt, prisvärt och nyttigt!
Norstedts 2 9789113063980
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn