-
Allt du behöver veta om vin - Druvsorter, fär...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 135 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade hörn och ryggändar. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Vin till maten - Låt vinet lyfta maten, 20 fu...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade hörn och ryggändar. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Allt du behöver veta om vin
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 135 sidor.
Nyskick. Inb,kart. utmärkt present. Druvsorter, Färg, doft och smak, Årgångstabeller mm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Allt du behöver veta om vin - Druvsorter, Fär...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 135 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
En bok om vin där vinkännaren och sommelieren Christer Berens söker gå igenom grundläggand fakta samt ge tips och råd om allt från druvsorter, distrikt och årgångar till serveringsråd och val av glas. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
ALLT DU BEHÖVER VETA OM VIN
Inbunden bok. BOKFÖRLAGET SEMIC. 2005. 135 sidor.
Gott skick. ART NR 30510
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBOKFÖRLAGET SEMIC -
Allt du behöver veta om vin
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 135 sidor.
Mycket gott skick. Rester från prislapp kvar på baksidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155232771
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9789155232771 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Vin till maten
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Nära nyskick. Vackert vitt förlagsband , 20 x 26 centimeter. Illustrerad med färgfotografier. Översättning Anders Rolf Originalets titel Vin till maten. Trevlig bok om olika val av vin till din mat. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Allt du behöver veta om vin
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 135 sidor.
Hyggligt skick. Boken är i ett bra skicka men nedre högra hörnet har fått en böj. Även en törn bak ryggen men påverkar inte bokens innehåll
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Vin til maten
Inbunden bok. BS Konsept. 2004. 135 sidor.
ISBN 9788276833454
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny. På norska
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBS Konsept 9788276833454 -
Vin helt enkelt
Inbunden bok. Konsept. 2004. 135 sidor.
ISBN 9788276833447
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny. På norska
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKonsept 9788276833447 -
Stora boken om vin & mat
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 143 sidor.
Mycket gott skick. Sliten bakpärm med prisetikett.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155237448
- Titel
- Stora boken om vin & mat
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 832 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat och ett gott vin - rätt kombinerat blir det en oslagbar smakupplevelse. Men det spelar ingen roll hur gott vinet och hur god maten är var för sig om kombinationen inte är den rätta.Med vinet som utgångspunkt får du här mängder av tips om vinvänliga maträtter och lär dig undvika kombinationer som tar smaken ur såväl maten som vinet.Dyrt är inte alltid bäst, vilket bokens författare, vinfantasten Christer Berens, ofta påpekar. Lär dig knepen för att undvika att slösa pengar på dyra viner till fel mat - många läckra rätter passar faktiskt bättre med ett enklare, billigare vin.Här får du veta vilka viner som smakar bäst till olika sorters fisk & skaldjur, till kött, vilt, pizza, pasta, starkt kryddad mat, ostar & desserter och mycket mer. Dessutom grundläggande och inspirerande genomgångar av druvor, vindistrikt, grundsmakernas betydelse för vinvalet och en samling recept på flera goda maträtter och de viner som bäst passar att servera till.
Bokförlaget Semic 9789155237448 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155237448
- Titel
- Stora boken om vin & mat
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 832 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat och ett gott vin - rätt kombinerat blir det en oslagbar smakupplevelse. Men det spelar ingen roll hur gott vinet och hur god maten är var för sig om kombinationen inte är den rätta.Med vinet som utgångspunkt får du här mängder av tips om vinvänliga maträtter och lär dig undvika kombinationer som tar smaken ur såväl maten som vinet.Dyrt är inte alltid bäst, vilket bokens författare, vinfantasten Christer Berens, ofta påpekar. Lär dig knepen för att undvika att slösa pengar på dyra viner till fel mat - många läckra rätter passar faktiskt bättre med ett enklare, billigare vin.Här får du veta vilka viner som smakar bäst till olika sorters fisk & skaldjur, till kött, vilt, pizza, pasta, starkt kryddad mat, ostar & desserter och mycket mer. Dessutom grundläggande och inspirerande genomgångar av druvor, vindistrikt, grundsmakernas betydelse för vinvalet och en samling recept på flera goda maträtter och de viner som bäst passar att servera till.
Bokförlaget Semic 9789155237448 -
Helt chef! : bli chef på eget kjøkken og få g...
Inbunden bok. Oslo : Schibsted. 2006. 219 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. laminatband m skyddsomslag, 29*22 cm, illustrerad, text på norska, fina förslag om goda maträtter och därtill rekommenderade viner.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788251622660
- Titel
- Helt chef! : bli chef på eget kjøkken og få gjestene til å trives
- Författare
- Pal, Rune - Andersen, Stian - Berens, Christer - Evjenth, Dag
- Förlag
- Oslo : Schibsted
- Språk
- Norwegian
Oslo : Schibsted 9788251622660 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Vin till maten - Låt vinet lyfta maten, 20 fu...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Mycket gott skick. laminatband, 26*20 cm, illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
VIN TILL MATEN
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9789155232795 -
Allt du behöver veta om vin
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 135 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Kartonnage, som nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Vin till maten Låt vinet lyfta maten - 20 ful...
Inbunden bok. Semic 2005.
Nyskick. En synnerligen användbar och lärorik bok där man finner ett stort antal recept jämte förslag på till rätterna passande viner. Boken är rikt illustrerad och innehåller 135 sidor. Hylla 4 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSemic 2005 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Vin till maten - Låt vinet lyfta matae, 20 fu...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage. Små hanteringsspår på baksidan.
Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vine läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
HELT CHEF! – Bli chef på eget kjøkken og få g...
Inbunden bok. Schibsted forlagene. 2006. 219 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Obet. märken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! –– Boken inneholder oppskrifter på selskapsmat med fokus på smakssammensetninger, og gir mange råd og tips om blant annet forberedelser, essensielt kjøkkenutstyr, valg av vi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788251622660
- Titel
- Helt chef! : bli chef på eget kjøkken og få gjestene til å trives
- Författare
- Pal, Rune - Andersen, Stian - Berens, Christer - Evjenth, Dag
- Förlag
- Oslo : Schibsted
- Språk
- Norwegian
Schibsted forlagene 9788251622660 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn