-
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 671 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240740
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland - Valentin, Kristina - Hagberg, Stina - Nybacka, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 671 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 282 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och ett hundratal nya bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med årstidsmat med säsongens råvaror, snabblagat, vegetariskt och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnermark, Berit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174240740 -
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Inbunden bok. Lund : Boström. 1998.
Mycket gott skick. Fri Frakt-Namn på ena av författarna lite nött på pärmens framsida
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9789172310148
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 9789172310148 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Mycket gott skick. Fin, något vågiga sidor. Inga anteckningar ren o fin
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Inbunden bok. Lund : Boström. 3 uppl. 1998. 238 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172310148
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 3 9789172310148 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137111513
- Titel
- Filosofilexikonet
- Författare
- Grøn, Arne - Lübcke, Poul - Bengtsson, Jan - Hartman, Jan - Pagin, Peter - Prawitz, Dag
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 607 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Filosofilexkonet innehåller 2000 uppslagsord; filosofiska ordförklaringar och temaartiklar samt 700 biografier över utländska och svenska filosofer.
Bokförlaget Forum 9789137111513 -
Butlers kokbok
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1996.
Mycket gott skick. Samma innehåll men annat omslag. Klassikern som varje hushåll måste ha. Banbrytaren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137107868
- Titel
- Butlers kokbok
- Författare
- Butler, Carl - Bengtsson, Jan-Åke
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 229 x 295 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137107868 -
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Inbunden bok. Lund : Boström. 1998. 171 sidor.
Nyskick. Signering av Boris-Möller
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172310148
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 9789172310148 -
Cattelins kokbok
Inbunden bok. Atlantis. 1:3 uppl. 1988. 112 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade pappband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Ryggen något gulnad. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174860122
- Titel
- Cattelins kokbok
- Författare
- Blekenberg, Kjell - Uhr, Harry - Falk, Lars - Bengtsson, Jan Åke - Pihl, Ove
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Språk
- Svenska
Atlantis 1:3 9789174860122 -
Cattelins kokbok
Inbunden bok. Atlantis. 1:2 uppl. 1979. 112 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade pappband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Ca 0,5 cm riss, skarv rygg/bakre pärm samt skarv rygg/främre pärm. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174860127
- Titel
- Cattelins kokbok
- Författare
- Blekenberg, Kjell - Uhr, Harry - Falk, Lars - Bengtsson, Jan Åke - Pihl, Ove
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Språk
- Svenska
Atlantis 1:2 9174860127 -
Cattelins kokbok
Inbunden bok. Atlantis. 1:2 uppl. 1979. 112 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets pappband med illustrerade pärmar, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Inlagan i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174860127
- Titel
- Cattelins kokbok
- Författare
- Blekenberg, Kjell - Uhr, Harry - Falk, Lars - Bengtsson, Jan Åke - Pihl, Ove
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Språk
- Svenska
Atlantis 1:2 9174860127 -
Cattelins kokbok
Inbunden bok. Atlantis. 1 uppl. 1978. 112 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade pappband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Pärmarnas övre hörn något stötta. Obetydligt snedläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174860122
- Titel
- Cattelins kokbok
- Författare
- Blekenberg, Kjell - Uhr, Harry - Falk, Lars - Bengtsson, Jan Åke - Pihl, Ove
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Språk
- Svenska
Atlantis 1 9789174860122 -
Filosofilexikon
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1988. 606 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Finns lite krumelur på förssättsida
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137094885
- Titel
- Filosofilexikon
- Författare
- Lübcke, Poul - Grøn, Arne - Bengtsson, Jan - Hartman, Jan - Pagin, Peter - Prawitz, Dag
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1988
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 164 x 234 mm Ryggbredd 48 mm
- Vikt
- 1240 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137094885 -
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Inbunden bok. Lund : Boström. 1997. 234 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197263474
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 9789197263474 -
Patrik Johnsons Falkenberg
Inbunden bok. Fyra förläggare AB. 2 uppl. 1973. 153 sidor.
Nära nyskick. 3644 bilder med kommentarer, från 1917 till 1959.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFyra förläggare AB 2 -
Patrik Johnsons Falkenberg
Inbunden bok. Fyra förläggare AB. 1 uppl. 1972. 153 sidor.
Mycket gott skick. 3644 bilder med kommentarer, från 1917 till 1959.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFyra förläggare AB 1 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFyra förläggare AB 1
-
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Inbunden bok. Lund : Boström. 1997. 231 sidor.
Mycket gott skick. Bokens innehåll: Matlagningens historia
Om temperatur och termometer
Vad består kött, fisk och grönsaker av?
Från Den flygande holländaren till äggkokning och supernovor: om värmeledning
Smak, doft, kryddor och marinader
Äppelpaj och stjärnvind: om k läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197263474
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 9789197263474 -
Cattelins kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis. 1996. 109 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Äntligen släpper denna klassiker bland Stockholms kvarterskrogar ut alla sina bästa recept.
Boken omspänner, precis som restaurangens egen menu, all god mat. De må sen vara kött, fågel, fisk, skaldjur, soppa, sallad, för läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174863949
- Titel
- Cattelins kokbok
- Författare
- Blekenberg, Kjell - Falk, Lars - Uhr, Harry - Bengtsson, Jan Åke - Pihl, Ove
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis 9789174863949 -
Sammanflätningar : Husserls och Merleau-Ponty...
Häftad bok. Bokförlaget Daidalos. 2001. 144 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK
Fenomenologin är en av vår tids mest betydelsefulla och inflytelserika filosofier. Den har resulterat i en rad banbrytande arbeten inom filosofins alla områden och den har på olika sätt vidareförts av den moderna existensfilosofin, hermeneut läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171731524
- Titel
- Sammanflätningar : Husserls och Merleau-Pontys fenomenologi
- Författare
- Bengtsson, Jan
- Förlag
- Bokförlaget Daidalos
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fenomenologin är en av vår tids mest betydelsefulla och inflytelserika filosofier. Den har resulterat i en rad banbrytande arbeten inom filosofins alla områden och den har på olika sätt vidareförts av den moderna existensfilosofin, hermeneutiken och den filosofiska antropologin. Dessutom har den utövat inflytande på andra filosofiska traditioner såsom marxism, kritisk teori, strukturalism och analytisk filosofi. Fenomenologins inflytande har emellertid inte begränsats till det strikt filosofiska, utan redan tidigt kom den att påverka de mest skilda vetenskaper ? från humaniora och samhällsvetenskap över juridik och teologi till naturvetenskap och teknik.
Sammanflätningar är den första boken om fenomenologi på svenska. I dess första del ges en presentation av fenomenologins grundare, Edmund Husserl, och hans filosofiska utveckling. Den andra delen innehåller en framställning av den franske fenomenologen Maurice Merleau-Ponty som med sin på livsvärlden och den levda kroppen grundade filosofi är särskilt aktuell i dagens filosofiska och vetenskapliga diskussioner. Den tredje och sista delen skisserar slutligen fenomenologins inflytande på samhällsvetenskaperna. Boken innehåller dessutom en rikhaltig litteraturförteckning som ger en orientering för vidare studium.
Jan Bengtsson är professor vid Institutionen för pedagogik och didaktik vid Göteborgs universitet.
Bokförlaget Daidalos 9789171731524 -
Förrädisk föda : om överkänslighet för mat oc...
Inbunden bok. Södertälje : AstraZeneca. 2003.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186058876
- Titel
- Förrädisk föda : om överkänslighet för mat och dryck
- Författare
- Bengtsson, Ulf - Eriksson, Nils E. - Rundgren, Jan
- Förlag
- Södertälje : AstraZeneca
- Utgivningsår
- 2003
- Språk
- Svenska
Södertälje : AstraZeneca 9789186058876 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Mycket gott skick. Obs 5 lösa blad i mitten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Omslag i hårdplast, därav ljusblänk på fotografiet.
Köp flera böcker/tidningar till samma fraktpris. Tryck på säljare lillsyrranInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Inbunden bok. Lund : Boström. 2 uppl. 1998. 239 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172310148
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 2 9789172310148 -
Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di...
Inbunden bok. Di Luca. 1 uppl. 1999.
Nyskick. Inb kart. Kände matproducenten berättar och ger recept. Vacker bok för kök eller soffbord
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163083105
- Titel
- Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di Luca om vägen till den goda olivoljan]
- Författare
- Di Luca, Fernando - Falk, Lars - Bylund, Lilian - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Stockholm : Di Luca & Di Luca
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Di Luca 1 9789163083105 -
Carl Butlers kokbok
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 1974. 112 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade helklotband, trådbunden. Rikt illustrerad. Rakt och rent ex. Ett ca 0,5 cm riss i ovankant, skarv rygg/främre pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137056906
- Titel
- Butlers kokbok
- Författare
- Butler, Carl - Bengtsson, Jan Åke
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1989
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 1 9789137056906 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244946
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 254 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174244946 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174244946
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 184 x 254 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna BergenströmMonica EisenmanLisa Eisenman FriskFredrik ErikssonJan HedhBirgit HembergElisabeth JohanssonStefan KarlssonFredrik KleinÖrjan KleinGert KlötzkeHåkan LarssonJens LinderPeter LindgrenMichell OlaussonMaud OnnemarkBerit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174244946 -
Koka soppa på fysik. En bok om matlagning
Inbunden bok. Lund, Boströms. 1999. 239 sidor.
Mycket gott skick. Inbundet pappband. Ryggsluten obetydligt tilltryckta. Illustrerad. Tredje upplagan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172310148
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Lund, Boströms 9789172310148 -
Koka soppa på fysik. En bok om matlagning
Inbunden bok. Lund, Boströms. 1998. 231+(3) sidor.
Mycket gott skick. Förlagets klotband med monterad pärmbild. Bra ex. Illustrerad. Första upplagan, tredje tryckningen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197263474
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Lund, Boströms 9789197263474
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn