-
MATLAGNING – EN HANDBOK
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.
Nära nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst men har små märken efter gem på några sidor på slutet! – Obetydliga ytmärken på pärmarna. –– Se fler bilder! ––
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept.
• Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: p läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144034225
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 2 9789144034225 -
Matlagning : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.
Mycket gott skick. Boken är i läst, brukat, mycket fint skick.
Övre plan.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144034225
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 2 9789144034225 -
Matlagning : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.
Gott skick. Nmnteckning på första bladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144034229
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 2 9144034229 -
Matlagning : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 3 uppl. 2010. 422 sidor.
Gott skick. Lätt stött pärm. Stämpel från skola på försätts- och titelblad samt liten tuschnotering på pärmens framsida samt på titelbladet. Inlagan i övrigt som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144060521
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Hallberg, Jan-Erik
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 422 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 272 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1495 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matlagning är en metodhandbok med alla grundläggande tillagningsmetoder som förekommer i ett rationellt kök: pochera, koka, bräsera, steka, fritera osv. Här finns även de metoder som har utvecklats som en följd av den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
Även recept – såväl klassiska som moderna – presenteras här, alltifrån typiska svenska sillinläggningar till ostar och varma och kalla desserter.
På ett kortfattat och enkelt sätt behandlas grundläggande produkthantering och HACCP. Nytt är fakta om etiskt och etniskt förhållningssätt till matlagning.
Matlagning är skriven av Jan-Erik Hallberg och Anders Hjelmberg, två erfarna kockar och yrkeslärare, i nära samarbete med yrkesmän i restaurangbranschen.
Boken vänder sig främst till gymnasieskolans restaurang- och livsmedelsprogram, Yrkeshögskolans utbildning inom restaurang och mat samt vuxenutbildningen, men är även en mycket uppskattad handbok för alla restauranger.
Måltidsakademiens diplom för bästa lärobok
Studentlitteratur AB 3 9789144060521 -
-
-
Matlagning : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2004. 420 sidor.
Nära nyskick. Så fint skick. Ett mycket välbevarat exemplar.
Klart presentskick eller liknande.
Stort format. Rikligt illustrerad med svartvita teckningar.
Minimala hanteringsspår vid hörn. Stort format.
En heltäckande metodbok med vissa typrecept. Inte bara själv läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144034229
- Titel
- Matlagning : en handbok
- Författare
- Jan-Erik Hallberg - Anders Hjelmberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 420 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 1473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En handbok
Matlagning är en metodbok med vissa typrecept. Här lär du dig alla de grundläggande metoderna för matlagning: pochera, koka, bräsera, steka osv., samt även de metoder som har utvecklats parallellt med den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken.
I moderna restaurangkök används många hel- och halvfabrikat, men du behöver känna till hur man verkligen gör t.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 2 9144034229 -
ICA kurirens årskalender 2002
Nära nyskick. inbunden bok nästintill nyskick. 2002
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153422643
- Titel
- Årskalender
- Författare
- Adler, Arne - Ica-kuriren
- Förlag
- Västerås : Ica-förlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
9153422643
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn