-
Kombinera mat och vin : Nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao . 2000. 112 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till dr läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197315371
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao 9789197315371 -
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197315371
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao förlag 9789197315371 -
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197315371
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao förlag 9789197315371 -
Kombinera mat och vin. Nya recept, nya viner,...
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 27,5 x 21,5 cm Vikt 685 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, rikt illustrerad med färgfoton av Magnus Malmberg. INNEHÅLL: Mat och vin. Teori och experiment. Lathund för hur vin påverkar mat. Prova själv. Pinot Gris. Sémillion. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197315370
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao förlag 9197315370 -
Kombinera mat & vin. Nya recept till våra fav...
Häftad bok. Kakao Förlag. 2010. 151 sidor.
Nära nyskick. Format 21,5 x 16,5 cm Vikt 425 g.
Häftad bok med mjuka pärmar, rikt illustrerad med färgfoton av Martin Bogren. INNEHÅLL: Inledning. Lathund för hur mat & vin påverkar varandra. Experiment - prova själv. Sauvignon blanc. Riesling. Chenin blanc. Chardonna läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861170
- Titel
- Kombinera mat & vin : nya recept till våra favoritdruvor
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 217 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 430 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ntresset för mat och vin är stort. Det skrivs massor, det läses massor och framförallt, det njuts god mat och dryck i massor. Våra två föregångare till den här boken har sålt i mer än 50 000 exemplar och efterfrågan på en uppföljare har varit mycket stor.
Därför har vi här valt ut de populäraste druvorna och kombinerat dem med nya läckra recept. Jens Dolk, till vardags vinskribent på SvD, skriver rakt och lättfattligt om vin. Man behöver absolut inte ha ett överdrivet intresse för vin för att få till bra kombinationer och det känns extra kul att servera ett vin som verkligen passar till maten. Det ställer både maten, vinet och definitivt mig som kock i bättre dager!
Liselotte Forslin gör recept som är enkla att följa och som du garanterat lyckas med. Det behöver inte vara krångligt att imponera på gäster och gommar! En bok för alla som gillar att laga mat och som gärna serverar ett gott vin därtill. Förutom druvkapitlen får vi en guidning i vilka viner som gillar ost och naturligtvis också ett dessertkapitel.
Kakao Förlag 9789185861170 -
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med...
Inbunden bok. Kakao Förlag. 1 uppl. 2012. 187 sidor.
Mycket gott skick. Några märken från hantering utvändigt, såsom en aning nötta hörn. Invändigt i utmärkt skick.
När du handlar böcker av mig:
* Jag skickar ditt paket spårbart med Schenker. Du får ett försändelsenummer och kan följa paketets väg.
* Enhetsfrakt inne läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861637
- Titel
- Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
- Författare
- Dolk, Jens
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 187 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 280 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1124 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!
Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.
De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Du får svar på vad det är som gör att sauvignon blanc passar så bra ihop med getost och hur du bäst väljer vin till viltgrytan eller den grillade fisken.
Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!
Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:
- Sauvignon blanc
- Riesling
- Chenin blanc
- Chardonnay
- Grüner veltiner
- Mousserande
- Rosé
- Pinot noir
- Sangiovese
- Tempranillo
- Cabernet sauvignon
- Syrah
- Zinfandel
- Vin och ost
- Vin och dessert
Kakao Förlag 1 9789185861637 -
Kombinera mat och vin : Nya recept, nya vine...
Inbunden bok. Kakao . 2000. 112 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Kombinera mat och vin . Nya recept, nya viner, nya kombinationer
av Jens Dolk - Liselotte Forslin
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagog läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197315371
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao 9789197315371 -
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197315370
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao förlag 9197315370 -
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med...
Inbunden bok. Kakao Förlag. 1 uppl. 2012. 187 sidor.
Nära nyskick. Liten ägarlapp
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861637
- Titel
- Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
- Författare
- Dolk, Jens
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 187 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 280 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1124 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!
Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.
De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Du får svar på vad det är som gör att sauvignon blanc passar så bra ihop med getost och hur du bäst väljer vin till viltgrytan eller den grillade fisken.
Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!
Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:
- Sauvignon blanc
- Riesling
- Chenin blanc
- Chardonnay
- Grüner veltiner
- Mousserande
- Rosé
- Pinot noir
- Sangiovese
- Tempranillo
- Cabernet sauvignon
- Syrah
- Zinfandel
- Vin och ost
- Vin och dessert
Kakao Förlag 1 9789185861637 -
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Lätt stötta hörn. Skyddsomslaget har en 3 cm reva på framsidan(se bild)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197315370
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao förlag 9197315370 -
Kombinera mat och vin . Nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao . 2000. 112 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till dru läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197315370
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao 9197315370 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKkakao förlag
-
Kombinera mat & vin : nya recept till våra fa...
Häftad bok. Kakao Förlag. 1 uppl. 2009. 151 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861170
- Titel
- Kombinera mat & vin : nya recept till våra favoritdruvor
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 217 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 430 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ntresset för mat och vin är stort. Det skrivs massor, det läses massor och framförallt, det njuts god mat och dryck i massor. Våra två föregångare till den här boken har sålt i mer än 50 000 exemplar och efterfrågan på en uppföljare har varit mycket stor.
Därför har vi här valt ut de populäraste druvorna och kombinerat dem med nya läckra recept. Jens Dolk, till vardags vinskribent på SvD, skriver rakt och lättfattligt om vin. Man behöver absolut inte ha ett överdrivet intresse för vin för att få till bra kombinationer och det känns extra kul att servera ett vin som verkligen passar till maten. Det ställer både maten, vinet och definitivt mig som kock i bättre dager!
Liselotte Forslin gör recept som är enkla att följa och som du garanterat lyckas med. Det behöver inte vara krångligt att imponera på gäster och gommar! En bok för alla som gillar att laga mat och som gärna serverar ett gott vin därtill. Förutom druvkapitlen får vi en guidning i vilka viner som gillar ost och naturligtvis också ett dessertkapitel.
Kakao Förlag 1 9789185861170 -
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med...
Inbunden bok. Kakao Förlag. 1 uppl. 2012. 187 sidor.
Nyskick. LS
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861637
- Titel
- Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
- Författare
- Dolk, Jens
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 187 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 280 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1124 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!
Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.
De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Du får svar på vad det är som gör att sauvignon blanc passar så bra ihop med getost och hur du bäst väljer vin till viltgrytan eller den grillade fisken.
Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!
Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:
- Sauvignon blanc
- Riesling
- Chenin blanc
- Chardonnay
- Grüner veltiner
- Mousserande
- Rosé
- Pinot noir
- Sangiovese
- Tempranillo
- Cabernet sauvignon
- Syrah
- Zinfandel
- Vin och ost
- Vin och dessert
Kakao Förlag 1 9789185861637 -
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197315370
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao förlag 9197315370 -
Kombinera mat och vin. Nya recept, nya viner,...
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197315371
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao förlag 9789197315371 -
Kombinera mat & vin : nya recept till våra fa...
Häftad bok. Kakao Förlag. 1 uppl. 2009. 151 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861170
- Titel
- Kombinera mat & vin : nya recept till våra favoritdruvor
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 217 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 430 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ntresset för mat och vin är stort. Det skrivs massor, det läses massor och framförallt, det njuts god mat och dryck i massor. Våra två föregångare till den här boken har sålt i mer än 50 000 exemplar och efterfrågan på en uppföljare har varit mycket stor.
Därför har vi här valt ut de populäraste druvorna och kombinerat dem med nya läckra recept. Jens Dolk, till vardags vinskribent på SvD, skriver rakt och lättfattligt om vin. Man behöver absolut inte ha ett överdrivet intresse för vin för att få till bra kombinationer och det känns extra kul att servera ett vin som verkligen passar till maten. Det ställer både maten, vinet och definitivt mig som kock i bättre dager!
Liselotte Forslin gör recept som är enkla att följa och som du garanterat lyckas med. Det behöver inte vara krångligt att imponera på gäster och gommar! En bok för alla som gillar att laga mat och som gärna serverar ett gott vin därtill. Förutom druvkapitlen får vi en guidning i vilka viner som gillar ost och naturligtvis också ett dessertkapitel.
Kakao Förlag 1 9789185861170 -
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao förlag. 2000. 112 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197315370
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner, nya kombinationer
- Författare
- Jens Dolk - Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 681 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och vin hör ihop och alla kan lära sig att kombinera dem på ett bra sätt. Jens Dolk beskriver pedagogiskt druvsorter och tillverkning, hur våra sinnen fungerar samt hur man utan svårigheter matchar mat och vin för en fulländad smakupplevelse. Till druvorna lagar Liselotte Forslin spännande och modern mat med stor inlevelse.
Kakao förlag 9197315370 -
Kombinera mat och vin : nya recept, nya viner...
Inbunden bok. Kakao. 2002. 110 s. Inbunden. 27x21 cm. 681 gram.
ISBN 9197315371!
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9197315371! -
Kombinera Mat &Vin
Inbunden bok. Kakao förlag. 1 uppl. 2006. 151 s. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Nya recept till våra favoritdruvur.Foto Martin Bogren. Lite nagg på omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197572454
- Titel
- Kombinera mat och vin : nya recept till våra favoritdruvor
- Författare
- Jens Dolk
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 229 x 298 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1092 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här kommer verktyget för att imponera på gäster och gommar! Det behöver inte alls vara krångligt. Här har Jens Dolk valt ut några av våra populäraste druvor och kombinerat dem med nya läckra recept av Liselotte Forslin. Middagar du garanterat lyckas med! Man behöver absolut inte ha ett överdrivet intresse för vin för att få till bra kombinationer och det känns extra kul att servera ett vin som verkligen passar till maten. Det ställer både maten, vinet och definitivt mig som kock i bättre dager! Det här är en bok för alla er som gillar att laga mat och som gärna dricker ett glas gott vin därtill.
9197572454 -
Kombinera mat och vin
ISBN 9197315371!
Inbunden. 2000. 111s. 27x21c. 700g. Nära Nyskick.
Intresset för mat och vin är stort och mina tidigare böcker om att kombinera mat och vin har sålt i mer än 50 000 exemplar. I Kombinera mat & vin har jag valt ut de populäraste druvorna och kombinerat dem läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9197315371!
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn