-
Kylies kök
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Natur & kultur 2003. 203, (1) s. Förlagsband. Rikligt illustrerad i färg. Översättning från engelskan. ISBN: 91-27-35578-0. Mat utgående från det kinesiska köket. Skyddsomslag med någon minimal anlöpning. 26,7x21,7x1,7 cm, 1012 g … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kylies kök
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 204 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9127355780 -
Kylies kök
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 204 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355781
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9789127355781 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127355781
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9789127355781 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9127355780 -
Kylies kök
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 204 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker.
Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9127355780 -
Kylies kök
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 204 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9127355780 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9127355780 -
Kylies kök
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 204 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9127355780 -
Kylies kök
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 204 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9127355780 -
Kylies kök
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 204 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
Natur & Kultur 1 9127355780 -
Kylies kök
Natur och Kultur 2003. Inbunden med skyddsomslag, 203 sidor, 22x27 cm. 1015 gram.
Gott skick. Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från pro läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355781
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
9789127355781 -
Kylies kök.
203 sidor, inbunden med skyddsomslag, Natur och Kultur 2003, 22x27 cm., mycket rikt och läckert illustrerad, gott/mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kylies kök
Inbunden med omslag.
Nyskick. Natur och Kultur 2003. - Färgstark mat som utgår från det kinesiska köket. Två världar möts och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Frakt 42 kr … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
9127355780 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
9127355780 -
Kylies kök
Inbunden bok. Natur och Kultur / Fakta etc.. 2003. 204 s. Inbunden. 26,5x20cm. 1050 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355780
- Titel
- Kylies kök
- Författare
- Kwong, Kylie
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 204 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 20 x 263 mm Ryggbredd 220 mm
- Vikt
- 1014 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matpersonligheten Kylie Kwong har gjort succé i Australien med sitt färgstarka matprogram som utgår från det lockande kinesiska köket. Under våren 2004 visade hon på bästa Tina-tid sin favoritmat även för oss. Nu kommer boken med drygt 60 recept från programmet.
I Kylies kök möts två världar och med fokus på smak och syn skapar hon spännande rätter som kombinerar västerländska ingredienser och asiatiska tekniker. Hemifrån har hon med sig ett stort matintresse genom mammans matlagning och morbroderns nudelfabrik. Dessutom bor hon ju i Australien, där influenserna från många kulturer smält samman, vilket avspelar sig i hennes mat.
Kylie delar med sig av sina recept på alltifrån enkla nudlar till krispig anka och glamourös hummersallad. Flera typiskt kinesiska rätter, som sötsurt fläsk och stekt ris, görs i nya moderna varianter och klassiska franska eller italienska rätter dyker också upp i ny tappning. Oavsett vilken sorts mat det handlar om strävar hon alltid efter en balans mellan söta, sura, salta och starka smaker.
Boken och TV-programmet har blivit en succé i många länder, och Penguin (som har ursprungsrättigheterna tillsammans med ABC Television) har skrivit kontrakt med Kylie om ytterligare två kokböcker.
Översättning Tove Janson
Kylie Kwong är 35 år och kommer från en australiensisk-kinesisk familj. Den kantonesiska matlagningens grunder har hon lärt sig av sin mamma, och hon har jobbat med flera av Australiens mest respekterade kockar, bland annat Neil Perry och Stefano Manfredi. I dag har hon en egen restaurang – Billy Kwong – på Surry Hills i Sydney.
9127355780
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn