-
One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta oc...
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2010. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859905
- Titel
- One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer uppföljaren och andra delen av Leila Lindholms omåttligt populära bakbibel "A piece of cake". Andra boken "One more slice" tar vid där "A piece of cake" slutar. Nu gör Leila en djupdykning i hur man bakar sitt eget surdegsbröd, gör hembakad pizza och man lär sig göra sin egen pasta från grunden. Dessutom är det mängder av smarriga recept i kapitel som pannkakor & våfflor, say cheesecake, brownies & blondies, boulangerie och american pie. Precis som i förra boken är det genomgående grundrecept som enkelt förvandlas till många olika smakvarianter. Så det är lätt att hitta sina egna favoriter.
"One more slice" erbjuder recept som passar året runt till både vardag och kalas. Fotografier av Wolfgang Kleinschmidt. Leila bjuder också på massor av tips och läsning för den som vill utvecklas och lära sig smarta knep i köket, oavsett om man är en van hemmabagare eller nybörjare. Med "One more slice" blir du garanterat kung eller drottning i köket!
"Jag är så otroligt stolt över min nya fina kokbok. Vi har plåtat de flesta bilderna i Italien med fantastiskt ljus i superfina miljöer. Jag gjorde min första bakbok A piece of cake med ambitionen att det skulle bli två böcker. Den första skulle inrikta sig mer på söta bakverk som cupcakes, småkakor och tårtor medan den andra skulle bli en djupdykning i bröd och surdegsbröd men även mer matig bakning som pasta och pizza från grunden".
Walter and Books 1 9789197859905 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur . 3 uppl. 2008. 159 sidor.
Nära nyskick. Häftad utgiven av Natur och Kultur 2008. Leila Lindholm vet hur man snabbt fixar en god middag, både till vardags och fest. Man håller sig till få ingredienser och använder smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, tonfisk Marrakech, mexika läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur 3 9789127088948 -
Leilas guldkant på vardagen
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 160 sidor.
Nyskick. Danskt band. Mycket fint exemplar. Oläst. Några små hanteringsspår, för övrigt i nyskick.
Att samlas och umgås kring mat ska vara roligt, spontant och avslappnat varför slå knut på sig själv i köket i onödan? Leila Lindholm spinner vidare på samma tem läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127357074
- Titel
- Leilas guldkant på vardagen
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att samlas och umgås kring mat ska vara roligt, spontant och avslappnat varför slå knut på sig själv i köket i onödan? Leila Lindholm spinner vidare på samma tema i sin nya kokbok. Här finns gott om förslag på festliga menyer att bjuda vännerna på och andra recept som sätter guldkant på vardagen. Tips finns också på uppläggningar, bordsplaceringar, goda drinkar och ätliga presenter att ta med när man själv blir bortbjuden på middag.
Här delar Leila med sig av sina bästa rätter, alla med hennes färgstarka och personliga touch. Recepten är enkla och pedagogiska, men gjorda med finess. Här finns bjudmat som passar för alla tillfällen släktmiddag med farmor, grillfest med kompisarna, karaokekväll med arbetskompisarna eller en härlig långfrukost.
Ett helhetstänk kring måltiden genomsyrar boken och varje kapitel har sin speciella stil. I till exempel Belissimo är det italienska smaker som serveras, i Barbeque finns en exotisk flirt i de grillade rätterna, i Släktmiddag gäller klassiska smaker som helstekt entrecote med rödvins- och chilisås och i Kitchen Kitch råder amerikanskt 50-tal med mat som hamburgare, revbensspjäll och coleslaw. Här finns också ett avsnitt med goda tilltugg och drinkar som passar till cocktailpartyt.
Utöver recepten finns förslag på hur man tar genvägar i köket och tips på ätliga presenter att ta med när man går bort på middag, som till exempel eget kryddsalt, hälsomüsli eller en egen nöt- och chokladblandning.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127357074 -
Leilas guldkant på vardagen
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 160 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357075
- Titel
- Leilas guldkant på vardagen
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att samlas och umgås kring mat ska vara roligt, spontant och avslappnat varför slå knut på sig själv i köket i onödan? Leila Lindholm spinner vidare på samma tema i sin nya kokbok. Här finns gott om förslag på festliga menyer att bjuda vännerna på och andra recept som sätter guldkant på vardagen. Tips finns också på uppläggningar, bordsplaceringar, goda drinkar och ätliga presenter att ta med när man själv blir bortbjuden på middag.
Här delar Leila med sig av sina bästa rätter, alla med hennes färgstarka och personliga touch. Recepten är enkla och pedagogiska, men gjorda med finess. Här finns bjudmat som passar för alla tillfällen släktmiddag med farmor, grillfest med kompisarna, karaokekväll med arbetskompisarna eller en härlig långfrukost.
Ett helhetstänk kring måltiden genomsyrar boken och varje kapitel har sin speciella stil. I till exempel Belissimo är det italienska smaker som serveras, i Barbeque finns en exotisk flirt i de grillade rätterna, i Släktmiddag gäller klassiska smaker som helstekt entrecote med rödvins- och chilisås och i Kitchen Kitch råder amerikanskt 50-tal med mat som hamburgare, revbensspjäll och coleslaw. Här finns också ett avsnitt med goda tilltugg och drinkar som passar till cocktailpartyt.
Utöver recepten finns förslag på hur man tar genvägar i köket och tips på ätliga presenter att ta med när man går bort på middag, som till exempel eget kryddsalt, hälsomüsli eller en egen nöt- och chokladblandning.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127357075 -
A Piece of Cake
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 223 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116009
- Titel
- A Piece of Cake
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 250 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 982 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leilas A Piece of Cake är en komplett, grundläggande och färgstark bakbok fylld av läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor till matbröd och knäckebröd. Nya spännande bakverk som chokolate cupcakes, New York blueberry cheesecake och kola- och pekannötspaj varvas med klassiker som mormors goda kardemummaskorpor och nio olika smaksättningar till en vanlig sockerkaka. Briocher, fougasse från Provence, surdegsbaguette och nio sorters scones varvas med hurtbullar, danskt rågbröd, Leilas goda lingonlimpa och turbosnabb filmjölkslimpa. Dessutom finns tips på hur man bakar utan ugn.
Boken passar för såväl vana hemmabagare som nybörjare. Liksom i Leilas tidigare böcker är recepten enkla och pedagogiska att följa.
I första hjälpen i köket kan man läsa om varför degen inte beter sig som den borde. Svar finns på frågor som: Varför är kakan platt som en pannkaka? Varför smular sig småkaksdegen? Varför är brödet fullt av stora luftbubblor?
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116009 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 159 sidor.
Mycket gott skick. Häftad utgiven av Natur och Kultur/Fakta etc. 2005. Leila Lindholm vet hur man snabbt fixar en god middag, både till vardags och fest. Man håller sig till få ingredienser och använder smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, tonfisk Marrak läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127355713
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. "Varför krångla till det?" menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till – smartmaten – med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök.
Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 1 9127355713 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127026256
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ... Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest. En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök. Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 2 9127026256 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2009. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Leilas guldkant på vardagen
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 160 sidor.
Nyskick. Att samlas och umgås kring mat ska vara roligt, spontant och avslappnat ? varför slå knut på sig själv i köket i onödan? Leila Lindholm spinner vidare på samma tema i sin nya kokbok. Här finns gott om förslag på festliga menyer att bjuda vännerna på och a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127357074
- Titel
- Leilas guldkant på vardagen
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att samlas och umgås kring mat ska vara roligt, spontant och avslappnat varför slå knut på sig själv i köket i onödan? Leila Lindholm spinner vidare på samma tema i sin nya kokbok. Här finns gott om förslag på festliga menyer att bjuda vännerna på och andra recept som sätter guldkant på vardagen. Tips finns också på uppläggningar, bordsplaceringar, goda drinkar och ätliga presenter att ta med när man själv blir bortbjuden på middag.
Här delar Leila med sig av sina bästa rätter, alla med hennes färgstarka och personliga touch. Recepten är enkla och pedagogiska, men gjorda med finess. Här finns bjudmat som passar för alla tillfällen släktmiddag med farmor, grillfest med kompisarna, karaokekväll med arbetskompisarna eller en härlig långfrukost.
Ett helhetstänk kring måltiden genomsyrar boken och varje kapitel har sin speciella stil. I till exempel Belissimo är det italienska smaker som serveras, i Barbeque finns en exotisk flirt i de grillade rätterna, i Släktmiddag gäller klassiska smaker som helstekt entrecote med rödvins- och chilisås och i Kitchen Kitch råder amerikanskt 50-tal med mat som hamburgare, revbensspjäll och coleslaw. Här finns också ett avsnitt med goda tilltugg och drinkar som passar till cocktailpartyt.
Utöver recepten finns förslag på hur man tar genvägar i köket och tips på ätliga presenter att ta med när man går bort på middag, som till exempel eget kryddsalt, hälsomüsli eller en egen nöt- och chokladblandning.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127357074 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur. 2 uppl. 2006. 160 sidor.
Nyskick. En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middag läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026254
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 172 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 398 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ... Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter. Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest. En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök. Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 2 9789127026254 -
The FRESH Foodie
Inbunden bok. Walter and Books. 2015. 239 sidor.
Nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på de lite känsliga klotklädda pärmarna.) – Se fler bilder! ––
En bok om Super Food – Clean Eating – Raw Food – Food for life!
• Leila Lindholms nya kokbok The Fresh Foodie är fylld av nytänkande, e läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859967
- Titel
- The Fresh Foodie
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1030 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leila Lindholms nya kokbok The Fresh Foodie är fylld av nytänkande, enkla, nyttiga och fräscha recept från rena råvaror och super-food- ingredienser . En bok för alla som vill leva sund livsstil och ändå njuta av fantastiskt god mat och godsaker. Det är ingen dietbok utan en bok med fokus på hälsa och välbefinnande lättlagade vardagsrätter för hela familjen.
Med tydliga markeringar hittar du enkelt de recepten som är äggfria, glutenfria, laktosfria eller sockerfria. Det finns även massor av vegetariska recept som man inte ens tänker på att de är varken vegan eller vegetariska. Det är en kokbok som vänder sig till hela familjen med goda recept som är enkla att laga för alla tillfällen. Det kommer att bli en ny receptbibel för alla som vill leva en aktiv livsstil och äta mat utan tillsatser lagad på naturliga ingredienser.
- Den här boken är nog min mest geniala hitintills. Jag knappt kan bärga mig till att få dela med mig av de nya recepten. Det är ett nytt fräscht sätt att laga mat på som gör gott för hälsan - både invändigt och utvändigt. Recepten är briljant enkla och goda och det är mat som funkar för hela familjen.
En bok om Super Food - Clean Eating - Raw Food - Food for life
It s all about fresh food - Ät gott och känn dig fantastisk!
Walter and Books 9789197859967 -
One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta oc...
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2010. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Liten reva i skyddsomslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859905
- Titel
- One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer uppföljaren och andra delen av Leila Lindholms omåttligt populära bakbibel "A piece of cake". Andra boken "One more slice" tar vid där "A piece of cake" slutar. Nu gör Leila en djupdykning i hur man bakar sitt eget surdegsbröd, gör hembakad pizza och man lär sig göra sin egen pasta från grunden. Dessutom är det mängder av smarriga recept i kapitel som pannkakor & våfflor, say cheesecake, brownies & blondies, boulangerie och american pie. Precis som i förra boken är det genomgående grundrecept som enkelt förvandlas till många olika smakvarianter. Så det är lätt att hitta sina egna favoriter.
"One more slice" erbjuder recept som passar året runt till både vardag och kalas. Fotografier av Wolfgang Kleinschmidt. Leila bjuder också på massor av tips och läsning för den som vill utvecklas och lära sig smarta knep i köket, oavsett om man är en van hemmabagare eller nybörjare. Med "One more slice" blir du garanterat kung eller drottning i köket!
"Jag är så otroligt stolt över min nya fina kokbok. Vi har plåtat de flesta bilderna i Italien med fantastiskt ljus i superfina miljöer. Jag gjorde min första bakbok A piece of cake med ambitionen att det skulle bli två böcker. Den första skulle inrikta sig mer på söta bakverk som cupcakes, småkakor och tårtor medan den andra skulle bli en djupdykning i bröd och surdegsbröd men även mer matig bakning som pasta och pizza från grunden".
Walter and Books 1 9789197859905 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2007. 159 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta oc...
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2010. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Helt oanvänd bok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859905
- Titel
- One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer uppföljaren och andra delen av Leila Lindholms omåttligt populära bakbibel "A piece of cake". Andra boken "One more slice" tar vid där "A piece of cake" slutar. Nu gör Leila en djupdykning i hur man bakar sitt eget surdegsbröd, gör hembakad pizza och man lär sig göra sin egen pasta från grunden. Dessutom är det mängder av smarriga recept i kapitel som pannkakor & våfflor, say cheesecake, brownies & blondies, boulangerie och american pie. Precis som i förra boken är det genomgående grundrecept som enkelt förvandlas till många olika smakvarianter. Så det är lätt att hitta sina egna favoriter.
"One more slice" erbjuder recept som passar året runt till både vardag och kalas. Fotografier av Wolfgang Kleinschmidt. Leila bjuder också på massor av tips och läsning för den som vill utvecklas och lära sig smarta knep i köket, oavsett om man är en van hemmabagare eller nybörjare. Med "One more slice" blir du garanterat kung eller drottning i köket!
"Jag är så otroligt stolt över min nya fina kokbok. Vi har plåtat de flesta bilderna i Italien med fantastiskt ljus i superfina miljöer. Jag gjorde min första bakbok A piece of cake med ambitionen att det skulle bli två böcker. Den första skulle inrikta sig mer på söta bakverk som cupcakes, småkakor och tårtor medan den andra skulle bli en djupdykning i bröd och surdegsbröd men även mer matig bakning som pasta och pizza från grunden".
Walter and Books 1 9789197859905 -
Hello cupcake!
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2011. 126 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken är bara bläddrad i lite
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859912
- Titel
- Hello cupcake!
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 223 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 538 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leila bakar cupcakes och whoopies!
I sin femte bok fokuserar Leila på det pittoreska och söta livet och gör en bok som är en ljuvlig liten presentbok. Hello cupcake! är fotograferad i Frankrike och som vanligt när Leila är i farten är den fullspäckad med fantastiska färger och pasteller. Boken är perfekt inspiration för alla som planerar kalas både för stora och små.
Recepten är noggrant provbakade och är alla Leilas favoriter. Som många känner till vid det här laget är Leila ett stort fan av cupcakes. Hennes nya favoriter är trendiga whoopies som just nu är superpoppis i både Storbritannien och USA.
Whoopies som bakas på en cupcakeliknande smet påminner om franska macroner men är betydligt enklare att baka. De små kakorna fylls med goda frostings i olika smaker.
I Hello Cupcake! hittar ni cupcakerecept som Rabarber cheesecake cupcakes, Missisippi mud cupcakes, Choklad-och lavendel cupcakes och Nutella cupcakes.
Ibland whoopiesrecepten hittar ni spännande Smore´s whoopies, Black and white whoopies, Hallonwhoopies och Peanut butter whoopies.
Följ med Leila in i hennes drömvärld och låt er inspireras!
Walter and Books 1 9789197859912 -
Hello cupcake!
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2011. 126 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859912
- Titel
- Hello cupcake!
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 223 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 538 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leila bakar cupcakes och whoopies!
I sin femte bok fokuserar Leila på det pittoreska och söta livet och gör en bok som är en ljuvlig liten presentbok. Hello cupcake! är fotograferad i Frankrike och som vanligt när Leila är i farten är den fullspäckad med fantastiska färger och pasteller. Boken är perfekt inspiration för alla som planerar kalas både för stora och små.
Recepten är noggrant provbakade och är alla Leilas favoriter. Som många känner till vid det här laget är Leila ett stort fan av cupcakes. Hennes nya favoriter är trendiga whoopies som just nu är superpoppis i både Storbritannien och USA.
Whoopies som bakas på en cupcakeliknande smet påminner om franska macroner men är betydligt enklare att baka. De små kakorna fylls med goda frostings i olika smaker.
I Hello Cupcake! hittar ni cupcakerecept som Rabarber cheesecake cupcakes, Missisippi mud cupcakes, Choklad-och lavendel cupcakes och Nutella cupcakes.
Ibland whoopiesrecepten hittar ni spännande Smore´s whoopies, Black and white whoopies, Hallonwhoopies och Peanut butter whoopies.
Följ med Leila in i hennes drömvärld och låt er inspireras!
Walter and Books 1 9789197859912 -
One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta oc...
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2010. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Liten reva I omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859905
- Titel
- One more slice : surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kommer uppföljaren och andra delen av Leila Lindholms omåttligt populära bakbibel "A piece of cake". Andra boken "One more slice" tar vid där "A piece of cake" slutar. Nu gör Leila en djupdykning i hur man bakar sitt eget surdegsbröd, gör hembakad pizza och man lär sig göra sin egen pasta från grunden. Dessutom är det mängder av smarriga recept i kapitel som pannkakor & våfflor, say cheesecake, brownies & blondies, boulangerie och american pie. Precis som i förra boken är det genomgående grundrecept som enkelt förvandlas till många olika smakvarianter. Så det är lätt att hitta sina egna favoriter.
"One more slice" erbjuder recept som passar året runt till både vardag och kalas. Fotografier av Wolfgang Kleinschmidt. Leila bjuder också på massor av tips och läsning för den som vill utvecklas och lära sig smarta knep i köket, oavsett om man är en van hemmabagare eller nybörjare. Med "One more slice" blir du garanterat kung eller drottning i köket!
"Jag är så otroligt stolt över min nya fina kokbok. Vi har plåtat de flesta bilderna i Italien med fantastiskt ljus i superfina miljöer. Jag gjorde min första bakbok A piece of cake med ambitionen att det skulle bli två böcker. Den första skulle inrikta sig mer på söta bakverk som cupcakes, småkakor och tårtor medan den andra skulle bli en djupdykning i bröd och surdegsbröd men även mer matig bakning som pasta och pizza från grunden".
Walter and Books 1 9789197859905 -
Hello Cupcake!
Inbunden bok. New Holland Publishers. 2012. 126 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband med skyddsomslag. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781780092317
- Titel
- Hello cupcake!
- Författare
- Lindholm, Leila
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Hardback
- Språk
- English
- Baksidestext
- Heaps of delicious ideas for cupcakes and whoopie pies.
New Holland Publishers 9781780092317 -
The Fresh Foodie
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2015. 239 sidor.
Nyskick. Läcker kokbok.
100 enkla recept som illustreras med mycket vackra inspirerande bilder.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859967
- Titel
- The Fresh Foodie
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1030 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leila Lindholms nya kokbok The Fresh Foodie är fylld av nytänkande, enkla, nyttiga och fräscha recept från rena råvaror och super-food- ingredienser . En bok för alla som vill leva sund livsstil och ändå njuta av fantastiskt god mat och godsaker. Det är ingen dietbok utan en bok med fokus på hälsa och välbefinnande lättlagade vardagsrätter för hela familjen.
Med tydliga markeringar hittar du enkelt de recepten som är äggfria, glutenfria, laktosfria eller sockerfria. Det finns även massor av vegetariska recept som man inte ens tänker på att de är varken vegan eller vegetariska. Det är en kokbok som vänder sig till hela familjen med goda recept som är enkla att laga för alla tillfällen. Det kommer att bli en ny receptbibel för alla som vill leva en aktiv livsstil och äta mat utan tillsatser lagad på naturliga ingredienser.
- Den här boken är nog min mest geniala hitintills. Jag knappt kan bärga mig till att få dela med mig av de nya recepten. Det är ett nytt fräscht sätt att laga mat på som gör gott för hälsan - både invändigt och utvändigt. Recepten är briljant enkla och goda och det är mat som funkar för hela familjen.
En bok om Super Food - Clean Eating - Raw Food - Food for life
It s all about fresh food - Ät gott och känn dig fantastisk!
Walter and Books 1 9789197859967 -
Leilas guldkant på vardagen
Häftad bok. Natur & Kultur . 1 uppl. 2006. 160 sidor.
Nära nyskick. Häftad utgiven av Natur & Kultur 2006. Bjud på en valnötspasta från Toscana med en choklad- och hasselnötssemifreddo till efterrätt eller riktig långfrukost med chévre chaud, varma engelska chokladscones med hallon och varm chokladkopp med kardemumma. Här läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127357075
- Titel
- Leilas guldkant på vardagen
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att samlas och umgås kring mat ska vara roligt, spontant och avslappnat varför slå knut på sig själv i köket i onödan? Leila Lindholm spinner vidare på samma tema i sin nya kokbok. Här finns gott om förslag på festliga menyer att bjuda vännerna på och andra recept som sätter guldkant på vardagen. Tips finns också på uppläggningar, bordsplaceringar, goda drinkar och ätliga presenter att ta med när man själv blir bortbjuden på middag.
Här delar Leila med sig av sina bästa rätter, alla med hennes färgstarka och personliga touch. Recepten är enkla och pedagogiska, men gjorda med finess. Här finns bjudmat som passar för alla tillfällen släktmiddag med farmor, grillfest med kompisarna, karaokekväll med arbetskompisarna eller en härlig långfrukost.
Ett helhetstänk kring måltiden genomsyrar boken och varje kapitel har sin speciella stil. I till exempel Belissimo är det italienska smaker som serveras, i Barbeque finns en exotisk flirt i de grillade rätterna, i Släktmiddag gäller klassiska smaker som helstekt entrecote med rödvins- och chilisås och i Kitchen Kitch råder amerikanskt 50-tal med mat som hamburgare, revbensspjäll och coleslaw. Här finns också ett avsnitt med goda tilltugg och drinkar som passar till cocktailpartyt.
Utöver recepten finns förslag på hur man tar genvägar i köket och tips på ätliga presenter att ta med när man går bort på middag, som till exempel eget kryddsalt, hälsomüsli eller en egen nöt- och chokladblandning.
Natur & Kultur 1 9789127357075 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Hello cupcake!
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2011. 126 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt illustrerad i färg.
M&D 221231Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859912
- Titel
- Hello cupcake!
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 223 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 538 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leila bakar cupcakes och whoopies!
I sin femte bok fokuserar Leila på det pittoreska och söta livet och gör en bok som är en ljuvlig liten presentbok. Hello cupcake! är fotograferad i Frankrike och som vanligt när Leila är i farten är den fullspäckad med fantastiska färger och pasteller. Boken är perfekt inspiration för alla som planerar kalas både för stora och små.
Recepten är noggrant provbakade och är alla Leilas favoriter. Som många känner till vid det här laget är Leila ett stort fan av cupcakes. Hennes nya favoriter är trendiga whoopies som just nu är superpoppis i både Storbritannien och USA.
Whoopies som bakas på en cupcakeliknande smet påminner om franska macroner men är betydligt enklare att baka. De små kakorna fylls med goda frostings i olika smaker.
I Hello Cupcake! hittar ni cupcakerecept som Rabarber cheesecake cupcakes, Missisippi mud cupcakes, Choklad-och lavendel cupcakes och Nutella cupcakes.
Ibland whoopiesrecepten hittar ni spännande Smore´s whoopies, Black and white whoopies, Hallonwhoopies och Peanut butter whoopies.
Följ med Leila in i hennes drömvärld och låt er inspireras!
Walter and Books 1 9789197859912 -
Leilas guldkant på vardagen
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 160 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127357074
- Titel
- Leilas guldkant på vardagen
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 688 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att samlas och umgås kring mat ska vara roligt, spontant och avslappnat varför slå knut på sig själv i köket i onödan? Leila Lindholm spinner vidare på samma tema i sin nya kokbok. Här finns gott om förslag på festliga menyer att bjuda vännerna på och andra recept som sätter guldkant på vardagen. Tips finns också på uppläggningar, bordsplaceringar, goda drinkar och ätliga presenter att ta med när man själv blir bortbjuden på middag.
Här delar Leila med sig av sina bästa rätter, alla med hennes färgstarka och personliga touch. Recepten är enkla och pedagogiska, men gjorda med finess. Här finns bjudmat som passar för alla tillfällen släktmiddag med farmor, grillfest med kompisarna, karaokekväll med arbetskompisarna eller en härlig långfrukost.
Ett helhetstänk kring måltiden genomsyrar boken och varje kapitel har sin speciella stil. I till exempel Belissimo är det italienska smaker som serveras, i Barbeque finns en exotisk flirt i de grillade rätterna, i Släktmiddag gäller klassiska smaker som helstekt entrecote med rödvins- och chilisås och i Kitchen Kitch råder amerikanskt 50-tal med mat som hamburgare, revbensspjäll och coleslaw. Här finns också ett avsnitt med goda tilltugg och drinkar som passar till cocktailpartyt.
Utöver recepten finns förslag på hur man tar genvägar i köket och tips på ätliga presenter att ta med när man går bort på middag, som till exempel eget kryddsalt, hälsomüsli eller en egen nöt- och chokladblandning.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127357074 -
A Piece of Cake
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 2008. 223 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Leilas A Piece of Cake är en komplett, grundläggande och färgstark bakbok fylld av läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor till matbröd och knäckebröd. Nya spännande bakverk som chokolate cupcakes, New York blueberry cheesecake och kol läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116009
- Titel
- A Piece of Cake
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 250 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 982 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leilas A Piece of Cake är en komplett, grundläggande och färgstark bakbok fylld av läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor till matbröd och knäckebröd. Nya spännande bakverk som chokolate cupcakes, New York blueberry cheesecake och kola- och pekannötspaj varvas med klassiker som mormors goda kardemummaskorpor och nio olika smaksättningar till en vanlig sockerkaka. Briocher, fougasse från Provence, surdegsbaguette och nio sorters scones varvas med hurtbullar, danskt rågbröd, Leilas goda lingonlimpa och turbosnabb filmjölkslimpa. Dessutom finns tips på hur man bakar utan ugn.
Boken passar för såväl vana hemmabagare som nybörjare. Liksom i Leilas tidigare böcker är recepten enkla och pedagogiska att följa.
I första hjälpen i köket kan man läsa om varför degen inte beter sig som den borde. Svar finns på frågor som: Varför är kakan platt som en pannkaka? Varför smular sig småkaksdegen? Varför är brödet fullt av stora luftbubblor?
Natur & Kultur Allmänlitteratur 9789127116009 -
The Fresh Foodie
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2015. 239 sidor.
Mycket gott skick. Enstaka märken från hantering utvändigt. Invändigt i utmärkt skick.
När du handlar böcker av mig:
* Jag skickar ditt paket spårbart med Schenker. Du får ett försändelsenummer och kan följa paketets väg.
* Enhetsfrakt innebär att du kan köpa flera läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859967
- Titel
- The Fresh Foodie
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1030 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leila Lindholms nya kokbok The Fresh Foodie är fylld av nytänkande, enkla, nyttiga och fräscha recept från rena råvaror och super-food- ingredienser . En bok för alla som vill leva sund livsstil och ändå njuta av fantastiskt god mat och godsaker. Det är ingen dietbok utan en bok med fokus på hälsa och välbefinnande lättlagade vardagsrätter för hela familjen.
Med tydliga markeringar hittar du enkelt de recepten som är äggfria, glutenfria, laktosfria eller sockerfria. Det finns även massor av vegetariska recept som man inte ens tänker på att de är varken vegan eller vegetariska. Det är en kokbok som vänder sig till hela familjen med goda recept som är enkla att laga för alla tillfällen. Det kommer att bli en ny receptbibel för alla som vill leva en aktiv livsstil och äta mat utan tillsatser lagad på naturliga ingredienser.
- Den här boken är nog min mest geniala hitintills. Jag knappt kan bärga mig till att få dela med mig av de nya recepten. Det är ett nytt fräscht sätt att laga mat på som gör gott för hälsan - både invändigt och utvändigt. Recepten är briljant enkla och goda och det är mat som funkar för hela familjen.
En bok om Super Food - Clean Eating - Raw Food - Food for life
It s all about fresh food - Ät gott och känn dig fantastisk!
Walter and Books 1 9789197859967 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127355712
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. "Varför krångla till det?" menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till – smartmaten – med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
En lagom stor bok för köket, rikt illustrerad med färgbilder på såväl mat som miljöbilder från Leilas eget kök.
Leila Lindholm är född i Stockholm 1975. Hon är kock och har arbetat på flera krogar, till exempel Aquavit i New York, Operakällan och Fredsgatan 12. 1999 utsågs hon till Wilhelmina, årets kvinnliga kock i Sverige. I dag är hon också matstylist.
Natur & Kultur 1 9789127355712 -
Welcome home : tankar, idéer och tips om hur...
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2013. 223 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat pappband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859950
- Titel
- Welcome home : tankar, idéer och tips om hur du skapar ett tidlöst och levande hem
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 309 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Welcome Home är en inredningsbok med tankar, idéer och tips om hur du stylar hela ditt hem och gör det både praktiskt och levande. En bok fylld av bilder och illustrationer med inspiration från olika miljöer allt från klassisk kolonialstil till fransk romantik. Här får du hjälp att hitta din stil och knep för att skapa ett tidlöst hem fyllt av harmoni! Vi visar till exempel hur du på egen hand tapetserar, gör en sänghimmel, hänger tavlor och ljussätter ett rum. Efter att ha arbetat många år tillsammans med att skapa miljöer till tv-inspelningar och böcker kommer här Leila Lindholm och Ulrika Magnussons gemensamma bok Welcome Home. Det här är en bok du kommer att ha glädje av länge!
Walter and Books 1 9789197859950 -
Welcome home : tankar, idéer och tips om hur...
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2013. 223 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859950
- Titel
- Welcome home : tankar, idéer och tips om hur du skapar ett tidlöst och levande hem
- Författare
- Lindholm, Leila
- Förlag
- Walter and Books
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 309 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Welcome Home är en inredningsbok med tankar, idéer och tips om hur du stylar hela ditt hem och gör det både praktiskt och levande. En bok fylld av bilder och illustrationer med inspiration från olika miljöer allt från klassisk kolonialstil till fransk romantik. Här får du hjälp att hitta din stil och knep för att skapa ett tidlöst hem fyllt av harmoni! Vi visar till exempel hur du på egen hand tapetserar, gör en sänghimmel, hänger tavlor och ljussätter ett rum. Efter att ha arbetat många år tillsammans med att skapa miljöer till tv-inspelningar och böcker kommer här Leila Lindholm och Ulrika Magnussons gemensamma bok Welcome Home. Det här är en bok du kommer att ha glädje av länge!
Walter and Books 1 9789197859950 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3 uppl. 2007. 159 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3 9789127088948 -
Leilas middagstips
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 3:4 uppl. 2010. 159 sidor.
Nyskick. Danskt band
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088948
- Titel
- Leilas middagstips
- Författare
- Leila Lindholm
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 147 x 174 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 328 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En färgstark kokbok med ett enkelt innehåll. Den röda tråden är att en god middag inte behöver innebära timmar i köket eller långa inköpslistor. Varför krångla till det? menar svensk-marockanska kocken Leila Lindholm, som under 2004 bland annat är middagstipsare i TV4. Hennes mat är enkel men aldrig tråkig. Med smaker från hela världen. Ravioli med salvia och vanilj, mexikansk majssoppa, thaistekta räkor, ingefärsglass ...
Leila ger oss cirka 60 recept och delar in sin mat i olika kategorier: mat för hela familjen, solomat, bjudmat och mat för extra hälsomedvetna. Och så lite tapas, drinkar och paradkakor och härliga efterrätter.
Denna matfantast tar gärna till halvfabrikat för att underlätta matlagningen. Även hon kan känna sig oinspirerad och ha frustrerande stunder på Ica. Därför blev det ett kapitel till smartmaten med superenkla middagar där basen är helkonserver och halvfabrikat. Enkelhet gäller även för bjudmaten. Hellre mat med spännande, annorlunda smaker, än något dyrt och svårlagat, som i de flesta fall ändå misslyckas och skapar ångest.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 3:4 9789127088948
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn