-
Per Arvid Säve och hans samtida - rapport frå...
Inbunden bok.
Nyskick. Visby : Gotlands fornsal, 1992 (Lettland) 135[1]s. Ill. 25 x 17 cm. Innehåll: S. 127-131: Per Arvid Säves tryckta skrifter. Jonas A Nensén s 67-76, om Gustaf Henrik Mellin s 77-86, Nils Gabriel Djurklou s 89-96, Gustaf Ericsson s 98- 105, Eva Wigström s 1 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188036065
- Titel
- Bordet är dukat : mat med tradition på Gotland
- Författare
- Kruthof, Lars
- Förlag
- Fornsalens Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 215 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg den som inte är intresserad av mat, alla ska vi ju äta.
I Bordet är dukat – Mat med tradition på Gotland berättas om traditioner kring mat på Gotland med nedslag i olika århundraden. Läs om livet på en gotländsk gård runt 1930–40, om vad som stod på bordet i Visby till fest och vardag under 1700–1800-talen och om hur skaffare, Gotlands speciella festfixare, ordnade med servering och spex under bröllop och andra högtider.
Vi ser oss också omkring i nutiden och undersöker hur äldre traditioner och matvanor uppdateras till vår tids smak. Detta och mycket mer finns på menyn och för den som själv vill smaka finns spännande recept att provlaga. Låt dig väl smaka!
9188036065 -
Per Arvid Säve och hans samtida : rapport frå...
Inbunden bok.
[Visby] : [Gotlands fornsal], 1992 (Lettland). Inbunden. Förlagets dekorerade/tryckta och laminerade pappband. Rygghuvudet lätt tilltryckt, i övrigt gott skick. 135, [1] s. ISBN 91-88036-06-5. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188036065
- Titel
- Bordet är dukat : mat med tradition på Gotland
- Författare
- Kruthof, Lars
- Förlag
- Fornsalens Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 215 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg den som inte är intresserad av mat, alla ska vi ju äta.
I Bordet är dukat – Mat med tradition på Gotland berättas om traditioner kring mat på Gotland med nedslag i olika århundraden. Läs om livet på en gotländsk gård runt 1930–40, om vad som stod på bordet i Visby till fest och vardag under 1700–1800-talen och om hur skaffare, Gotlands speciella festfixare, ordnade med servering och spex under bröllop och andra högtider.
Vi ser oss också omkring i nutiden och undersöker hur äldre traditioner och matvanor uppdateras till vår tids smak. Detta och mycket mer finns på menyn och för den som själv vill smaka finns spännande recept att provlaga. Låt dig väl smaka!
9188036065
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn