-
Äta ris : maten och livet i Vietnam
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick. Förråd 51
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428008
- Titel
- Äta ris : maten och livet i Vietnam
- Författare
- Minh Du Alneng
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den vietnamesiska maten är ofta inte särskilt kryddstark, även om den kan innehålla chili, men ofta mycket kryddrik med väldoftande kryddor som kanel, stjärnanis, limeblad, galangal, ingefära, vitlök, olika örter, bland annat koriander. Fisk, fågel och grönsaker tar stort utrymme.
Ris är en viktig ingrediens - en måltid utan ris är ingen måltid. Om man äter, äter man också ris. Ris finns i många former: nudlar, rispapper, riskakor, rismjöl, risvin. Ris handlar också om identitet och om kulturhistoria i flera olika bemärkelser. Denna bok bjuder på en både kulturell och kulinarisk resa. Här finns alla slags recept från olika delar av Vietnam. Maten varierar i olika landsdelar, och här och var kan man spåra influenser från Frankrike och USA, länder som haft olika roller i Vietnams historia. Vietnamesisk mat serveras ofta på en buffé med många olika rätter, särskilt till fest, men kan naturligtvis serveras på svenskt vis som en huvudrätt. I boken finns även desserter.
Minh Du Alneng är vietnamesiska, gift med en svensk och bor i Sverige. Hon växte upp på den fattiga vietnamesiska landsbygden och var tvungen att lära sig laga mat redan som sexåring. Efter flera års arbete inom turismnäringen och framförallt efter flytten till Sverige förstod Minh Du att inte alla äter vietnamesisk mat. Den här boken är ett resultat av de erfarenheterna.
Bokens läckra matbilder av matfotografen Ulf Svensson varvas med vackra och intressanta bilder från Vietnam. Vietnam har den senaste tiden blivit ett allt större turistland och intresset för landets kök ökar ständigt.
Ica Bokförlag 1 9789153428008 -
Äta ris : maten och livet i Vietnam
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick. Tillsynes obläddrag exemplar///Förlagets beskrivning: "Jag äter inte. Jag äter ris." Så inleder svensk-vietnamesen Minh Du Alneng sin bok om maten och livet i Vietnam. För en vietnames handlar ris inte bara om mat utan även om identitet och kulturhistoria läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428008
- Titel
- Äta ris : maten och livet i Vietnam
- Författare
- Minh Du Alneng
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den vietnamesiska maten är ofta inte särskilt kryddstark, även om den kan innehålla chili, men ofta mycket kryddrik med väldoftande kryddor som kanel, stjärnanis, limeblad, galangal, ingefära, vitlök, olika örter, bland annat koriander. Fisk, fågel och grönsaker tar stort utrymme.
Ris är en viktig ingrediens - en måltid utan ris är ingen måltid. Om man äter, äter man också ris. Ris finns i många former: nudlar, rispapper, riskakor, rismjöl, risvin. Ris handlar också om identitet och om kulturhistoria i flera olika bemärkelser. Denna bok bjuder på en både kulturell och kulinarisk resa. Här finns alla slags recept från olika delar av Vietnam. Maten varierar i olika landsdelar, och här och var kan man spåra influenser från Frankrike och USA, länder som haft olika roller i Vietnams historia. Vietnamesisk mat serveras ofta på en buffé med många olika rätter, särskilt till fest, men kan naturligtvis serveras på svenskt vis som en huvudrätt. I boken finns även desserter.
Minh Du Alneng är vietnamesiska, gift med en svensk och bor i Sverige. Hon växte upp på den fattiga vietnamesiska landsbygden och var tvungen att lära sig laga mat redan som sexåring. Efter flera års arbete inom turismnäringen och framförallt efter flytten till Sverige förstod Minh Du att inte alla äter vietnamesisk mat. Den här boken är ett resultat av de erfarenheterna.
Bokens läckra matbilder av matfotografen Ulf Svensson varvas med vackra och intressanta bilder från Vietnam. Vietnam har den senaste tiden blivit ett allt större turistland och intresset för landets kök ökar ständigt.
Ica Bokförlag 1 9789153428008 -
Äta ris : maten och livet i Vietnam
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428008
- Titel
- Äta ris : maten och livet i Vietnam
- Författare
- Minh Du Alneng
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den vietnamesiska maten är ofta inte särskilt kryddstark, även om den kan innehålla chili, men ofta mycket kryddrik med väldoftande kryddor som kanel, stjärnanis, limeblad, galangal, ingefära, vitlök, olika örter, bland annat koriander. Fisk, fågel och grönsaker tar stort utrymme.
Ris är en viktig ingrediens - en måltid utan ris är ingen måltid. Om man äter, äter man också ris. Ris finns i många former: nudlar, rispapper, riskakor, rismjöl, risvin. Ris handlar också om identitet och om kulturhistoria i flera olika bemärkelser. Denna bok bjuder på en både kulturell och kulinarisk resa. Här finns alla slags recept från olika delar av Vietnam. Maten varierar i olika landsdelar, och här och var kan man spåra influenser från Frankrike och USA, länder som haft olika roller i Vietnams historia. Vietnamesisk mat serveras ofta på en buffé med många olika rätter, särskilt till fest, men kan naturligtvis serveras på svenskt vis som en huvudrätt. I boken finns även desserter.
Minh Du Alneng är vietnamesiska, gift med en svensk och bor i Sverige. Hon växte upp på den fattiga vietnamesiska landsbygden och var tvungen att lära sig laga mat redan som sexåring. Efter flera års arbete inom turismnäringen och framförallt efter flytten till Sverige förstod Minh Du att inte alla äter vietnamesisk mat. Den här boken är ett resultat av de erfarenheterna.
Bokens läckra matbilder av matfotografen Ulf Svensson varvas med vackra och intressanta bilder från Vietnam. Vietnam har den senaste tiden blivit ett allt större turistland och intresset för landets kök ökar ständigt.
Ica Bokförlag 1 9789153428008 -
Äta ris : maten och livet i Vietnam
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat klotryggband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428008
- Titel
- Äta ris : maten och livet i Vietnam
- Författare
- Minh Du Alneng
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den vietnamesiska maten är ofta inte särskilt kryddstark, även om den kan innehålla chili, men ofta mycket kryddrik med väldoftande kryddor som kanel, stjärnanis, limeblad, galangal, ingefära, vitlök, olika örter, bland annat koriander. Fisk, fågel och grönsaker tar stort utrymme.
Ris är en viktig ingrediens - en måltid utan ris är ingen måltid. Om man äter, äter man också ris. Ris finns i många former: nudlar, rispapper, riskakor, rismjöl, risvin. Ris handlar också om identitet och om kulturhistoria i flera olika bemärkelser. Denna bok bjuder på en både kulturell och kulinarisk resa. Här finns alla slags recept från olika delar av Vietnam. Maten varierar i olika landsdelar, och här och var kan man spåra influenser från Frankrike och USA, länder som haft olika roller i Vietnams historia. Vietnamesisk mat serveras ofta på en buffé med många olika rätter, särskilt till fest, men kan naturligtvis serveras på svenskt vis som en huvudrätt. I boken finns även desserter.
Minh Du Alneng är vietnamesiska, gift med en svensk och bor i Sverige. Hon växte upp på den fattiga vietnamesiska landsbygden och var tvungen att lära sig laga mat redan som sexåring. Efter flera års arbete inom turismnäringen och framförallt efter flytten till Sverige förstod Minh Du att inte alla äter vietnamesisk mat. Den här boken är ett resultat av de erfarenheterna.
Bokens läckra matbilder av matfotografen Ulf Svensson varvas med vackra och intressanta bilder från Vietnam. Vietnam har den senaste tiden blivit ett allt större turistland och intresset för landets kök ökar ständigt.
Ica Bokförlag 1 9789153428008 -
Äta ris : maten och livet i Vietnam
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428008
- Titel
- Äta ris : maten och livet i Vietnam
- Författare
- Minh Du Alneng
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den vietnamesiska maten är ofta inte särskilt kryddstark, även om den kan innehålla chili, men ofta mycket kryddrik med väldoftande kryddor som kanel, stjärnanis, limeblad, galangal, ingefära, vitlök, olika örter, bland annat koriander. Fisk, fågel och grönsaker tar stort utrymme.
Ris är en viktig ingrediens - en måltid utan ris är ingen måltid. Om man äter, äter man också ris. Ris finns i många former: nudlar, rispapper, riskakor, rismjöl, risvin. Ris handlar också om identitet och om kulturhistoria i flera olika bemärkelser. Denna bok bjuder på en både kulturell och kulinarisk resa. Här finns alla slags recept från olika delar av Vietnam. Maten varierar i olika landsdelar, och här och var kan man spåra influenser från Frankrike och USA, länder som haft olika roller i Vietnams historia. Vietnamesisk mat serveras ofta på en buffé med många olika rätter, särskilt till fest, men kan naturligtvis serveras på svenskt vis som en huvudrätt. I boken finns även desserter.
Minh Du Alneng är vietnamesiska, gift med en svensk och bor i Sverige. Hon växte upp på den fattiga vietnamesiska landsbygden och var tvungen att lära sig laga mat redan som sexåring. Efter flera års arbete inom turismnäringen och framförallt efter flytten till Sverige förstod Minh Du att inte alla äter vietnamesisk mat. Den här boken är ett resultat av de erfarenheterna.
Bokens läckra matbilder av matfotografen Ulf Svensson varvas med vackra och intressanta bilder från Vietnam. Vietnam har den senaste tiden blivit ett allt större turistland och intresset för landets kök ökar ständigt.
Ica Bokförlag 1 9789153428008 -
Äta ris. Maten och livet i Vietnam
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nyskick. [+] NYTT, OBRUKAT EX! Här bjuds på matupplevelser såväl i soffan som i köket, med ris i centrum. Recept, identitet, kulturhistoria, och äventyrsresa kantad av anekdoter från författarens Vietnamn. Rikt illustrerad med inspirerande bilder från Vietnamn. In läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428008
- Titel
- Äta ris : maten och livet i Vietnam
- Författare
- Minh Du Alneng
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den vietnamesiska maten är ofta inte särskilt kryddstark, även om den kan innehålla chili, men ofta mycket kryddrik med väldoftande kryddor som kanel, stjärnanis, limeblad, galangal, ingefära, vitlök, olika örter, bland annat koriander. Fisk, fågel och grönsaker tar stort utrymme.
Ris är en viktig ingrediens - en måltid utan ris är ingen måltid. Om man äter, äter man också ris. Ris finns i många former: nudlar, rispapper, riskakor, rismjöl, risvin. Ris handlar också om identitet och om kulturhistoria i flera olika bemärkelser. Denna bok bjuder på en både kulturell och kulinarisk resa. Här finns alla slags recept från olika delar av Vietnam. Maten varierar i olika landsdelar, och här och var kan man spåra influenser från Frankrike och USA, länder som haft olika roller i Vietnams historia. Vietnamesisk mat serveras ofta på en buffé med många olika rätter, särskilt till fest, men kan naturligtvis serveras på svenskt vis som en huvudrätt. I boken finns även desserter.
Minh Du Alneng är vietnamesiska, gift med en svensk och bor i Sverige. Hon växte upp på den fattiga vietnamesiska landsbygden och var tvungen att lära sig laga mat redan som sexåring. Efter flera års arbete inom turismnäringen och framförallt efter flytten till Sverige förstod Minh Du att inte alla äter vietnamesisk mat. Den här boken är ett resultat av de erfarenheterna.
Bokens läckra matbilder av matfotografen Ulf Svensson varvas med vackra och intressanta bilder från Vietnam. Vietnam har den senaste tiden blivit ett allt större turistland och intresset för landets kök ökar ständigt.
ICA Bokförlag 1 9789153428008 -
Äta ris : maten och livet i Vietnam
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2008. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Den vietnamesiska maten är ofta inte särskilt kryddstark, även om den kan innehålla chili, men ofta mycket kryddrik med väldoftande kryddor som kanel, stjärnanis, limeblad, galangal, ingefära, vitlök, olika örter, bland annat koriand läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428008
- Titel
- Äta ris : maten och livet i Vietnam
- Författare
- Minh Du Alneng
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 236 x 278 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den vietnamesiska maten är ofta inte särskilt kryddstark, även om den kan innehålla chili, men ofta mycket kryddrik med väldoftande kryddor som kanel, stjärnanis, limeblad, galangal, ingefära, vitlök, olika örter, bland annat koriander. Fisk, fågel och grönsaker tar stort utrymme.
Ris är en viktig ingrediens - en måltid utan ris är ingen måltid. Om man äter, äter man också ris. Ris finns i många former: nudlar, rispapper, riskakor, rismjöl, risvin. Ris handlar också om identitet och om kulturhistoria i flera olika bemärkelser. Denna bok bjuder på en både kulturell och kulinarisk resa. Här finns alla slags recept från olika delar av Vietnam. Maten varierar i olika landsdelar, och här och var kan man spåra influenser från Frankrike och USA, länder som haft olika roller i Vietnams historia. Vietnamesisk mat serveras ofta på en buffé med många olika rätter, särskilt till fest, men kan naturligtvis serveras på svenskt vis som en huvudrätt. I boken finns även desserter.
Minh Du Alneng är vietnamesiska, gift med en svensk och bor i Sverige. Hon växte upp på den fattiga vietnamesiska landsbygden och var tvungen att lära sig laga mat redan som sexåring. Efter flera års arbete inom turismnäringen och framförallt efter flytten till Sverige förstod Minh Du att inte alla äter vietnamesisk mat. Den här boken är ett resultat av de erfarenheterna.
Bokens läckra matbilder av matfotografen Ulf Svensson varvas med vackra och intressanta bilder från Vietnam. Vietnam har den senaste tiden blivit ett allt större turistland och intresset för landets kök ökar ständigt.
Ica Bokförlag 9789153428008
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn