-
Den tekniske kocken Recept och förklaringar...
Inbunden bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2005. 176 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172232266
- Titel
- Den tekniske kocken Recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket
- Författare
- Per-Olof Hegg - Rikard Nilsson
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vet du hur man undviker att bearnaisesåsen skär sig?
Visste du att olivolja och rapsolja är lika nyttiga?
Vill du veta hemligheterna bakom ett bra resultat vid tillagning av kött och fisk?
DEN TEKNISKE KOCKEN är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Arbeta efter den i köket eller läs ett kapitel framför brasan.
Denna kokbok är avsedd för alla matlagningsintresserade och innehåller såväl enkla recept som mer avancerade gourmetrecept som ger en känsla av lyx utan att kräva alltför lång tid i köket.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i Kocklandslaget. I samarbete med NASA har han dessutom utvecklat mat för rymdfärder. Författaren är numera engagerad i restaurangerna Solsidan och Kattegat Gastronomi & Logi i Torekov.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
Jure Förlag 1 9789172232266 -
Den tekniske kocken - Recept och förklaringar...
Inbunden bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2005. 176 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Bok läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172232266
- Titel
- Den tekniske kocken Recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket
- Författare
- Per-Olof Hegg - Rikard Nilsson
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vet du hur man undviker att bearnaisesåsen skär sig?
Visste du att olivolja och rapsolja är lika nyttiga?
Vill du veta hemligheterna bakom ett bra resultat vid tillagning av kött och fisk?
DEN TEKNISKE KOCKEN är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Arbeta efter den i köket eller läs ett kapitel framför brasan.
Denna kokbok är avsedd för alla matlagningsintresserade och innehåller såväl enkla recept som mer avancerade gourmetrecept som ger en känsla av lyx utan att kräva alltför lång tid i köket.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i Kocklandslaget. I samarbete med NASA har han dessutom utvecklat mat för rymdfärder. Författaren är numera engagerad i restaurangerna Solsidan och Kattegat Gastronomi & Logi i Torekov.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
Jure Förlag 1 9789172232266 -
Den tekniske kocken Recept och förklaringar...
Inbunden bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2005. 176 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172232266
- Titel
- Den tekniske kocken Recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket
- Författare
- Per-Olof Hegg - Rikard Nilsson
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vet du hur man undviker att bearnaisesåsen skär sig?
Visste du att olivolja och rapsolja är lika nyttiga?
Vill du veta hemligheterna bakom ett bra resultat vid tillagning av kött och fisk?
DEN TEKNISKE KOCKEN är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Arbeta efter den i köket eller läs ett kapitel framför brasan.
Denna kokbok är avsedd för alla matlagningsintresserade och innehåller såväl enkla recept som mer avancerade gourmetrecept som ger en känsla av lyx utan att kräva alltför lång tid i köket.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i Kocklandslaget. I samarbete med NASA har han dessutom utvecklat mat för rymdfärder. Författaren är numera engagerad i restaurangerna Solsidan och Kattegat Gastronomi & Logi i Torekov.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
Jure Förlag 1 9789172232266 -
Finland i krig 1939-45 I-3
Inbunden bok. Schildts förlags Ab Esbo. 2001.
Mycket gott skick. Inga skador eller markeringar - se fler bilder
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSchildts förlags Ab Esbo -
Finland i Krig 1939-1945 del 1-3
Inbunden bok. Schildts förlags Ab. 2001. 261+285+207 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9515011825
- Titel
- Finland i krig
- Författare
- Backström, Börje - Ekberg, Henrik
- Förlag
- Helsingfors : Schildt
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Schildts förlags Ab 9515011825 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPer - Olof Nilsson 3
-
Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylä...
Inbunden bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2009. 251 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233256
- Titel
- Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi
- Författare
- Hegg, Per Olof
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 251 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- - Vid vilken temperatur ska kött och fisk tillagas för bästa resultat?
- Går det att förvandla rött vin till vitt?
- Hur undviker man att bearnaisesås skär sig?
- Hur gör man gammalt bröd färskt igen?
DEN TEKNISKE KOCKEN 2 är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson, förklarar vad som händer när vi lagar mat. Denna bok följer upp och kompletterar tekniken som beskrivs i författarnas förra bok, DEN TEKNISKE KOCKEN.
Här införs molekylbegreppet och ges nya fakta om livsmedelsstrukturer. Kokboken ger kunskaper om de kemiska aspekterna på matlagning och därmed en mer komplett bild av kökets tekniska mysterier – vi talar om molekylär gastronomi. Båda böckerna kan tillsammans användas som ett praktiskt livsmedelstekniskt uppslagsverk.
DEN TEKNISKE KOCKEN 2 är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Här ges massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Boken innehåller allt från enkla recept till avancerade gourmetrecept.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi vid Norges Lantbrukshögskola. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin och föreläser flitigt över hela landet.
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i kocklandslaget. Rikard Nilsson har även gjort experiment och övningar på NASA i Houston och undervisat på Lunds Tekniska Högskola.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
"...kul läsning med idel aha-upplevelser."
Agneta Ullenius, Svenska Dagbladet
"Om inte detta blir årets julklapp för oss hemkockar lovar jag att bära kockmössa hela januari månad"
Kari Ruokonen Andersson, Receptomaten
"...riktigt roligt för den som trivs i köket..."
Karin Liliedahl, Helsingborgs Dagblad
Jure Förlag 1 9789172233256 -
Bra Böcker Läkar Lexikon 3, G - Kö
Mycket gott skick. 1983,Bra Böcker,Förlagsband med skyddsomslag.,Sid. 224,Några små revor i skyddsomslaget.,Mycket gott skick.,9186102427,ISBN 9186102427
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186102427
- Titel
- Bra böcker läkarlexikon
- Författare
- Ahlström, Hans - Dahlström, Gil - Bernholm, Bernt
- Förlag
- Höganäs : Bra böcker : Läsabra
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
9186102427 -
Bra Böcker Läkar Lexikon 4, L - Mör
Mycket gott skick. 1983,Bra Böcker,Förlagsband med skyddsomslag.,Sid. 199?Rikt illustrerad i färg och svartvitt.,Mindre reva på skyddsomslaget.,Mycket gott skick.,9186102036,ISBN 9186102036 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186102036
- Titel
- Bra böcker läkarlexikon
- Författare
- Ahlström, Hans - Dahlström, Gil - Bernholm, Bernt
- Förlag
- Höganäs : Bra böcker : Läsabra
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
9186102036 -
Läkar Lexikon 5, N - Sr
Mycket gott skick. 1983,Bra Böcker,Förlagsband med skyddsomslag.,Sid. 231?Rikt illustrerad i färg och svartvitt.,Tre revor på skyddsomslaget och ett mindre vik.,Mycket gott skick.,9186102176,ISBN 9186102176 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186102176
- Titel
- Bra böcker läkarlexikon
- Författare
- Ahlström, Hans - Dahlström, Gil - Bernholm, Bernt
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- English
9186102176 -
Läkar Lexikon 6, St - Övr
Mycket gott skick. 1983,Bra Böcker,Förlagsband med skyddsomslag.,Sid. 199?Rikt illustrerad i färg och svartvitt.,En mindre reva på skyddsomslaget.,Mycket gott skick.,9186102192,ISBN 9186102192 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186102192
- Titel
- Bra böcker läkarlexikon
- Författare
- Ahlström, Hans - Dahlström, Gil - Bernholm, Bernt
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9186102192 -
Bra Böcker ?Läkar lexikon 1 , A - Börd
Mycket gott skick. 1983,Bra Böcker,Förlagsband med skyddsomslag.,Sid. 222?Rikt illustrerad i färg och svartvitt.,Två mindre revor på skyddsomslagets framsida. En något större reva i skyddsomslagets baksida.,Mycket gott skick.,9186102346,ISBN 9186102346 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186102346
- Titel
- Bra böcker läkarlexikon
- Författare
- Ahlström, Hans - Dahlström, Gil - Bernholm, Bernt
- Förlag
- Höganäs : Bra böcker : Läsabra
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
9186102346 -
Bra Böcker Läkar Lexikon 2, C - För
Mycket gott skick. 1983,Bra Böcker,Förlagsband med skyddsomslag.,Sid. 200?Rikt illustrerad i färg och svartvitt.,Mindre skrapmärke på skyddsomslagets rygg.,Mycket gott skick.,9186102362,ISBN 9186102362 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186102362
- Titel
- Bra böcker läkarlexikon
- Författare
- Ahlström, Hans - Dahlström, Gil - Bernholm, Bernt
- Förlag
- Höganäs : Bra böcker : Läsabra
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
9186102362 -
Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylä...
Inbunden bok. Jure Förlag. 1:a uppl. 2009. 251 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233256
- Titel
- Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi
- Författare
- Hegg, Per Olof
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 251 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- - Vid vilken temperatur ska kött och fisk tillagas för bästa resultat?
- Går det att förvandla rött vin till vitt?
- Hur undviker man att bearnaisesås skär sig?
- Hur gör man gammalt bröd färskt igen?
DEN TEKNISKE KOCKEN 2 är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson, förklarar vad som händer när vi lagar mat. Denna bok följer upp och kompletterar tekniken som beskrivs i författarnas förra bok, DEN TEKNISKE KOCKEN.
Här införs molekylbegreppet och ges nya fakta om livsmedelsstrukturer. Kokboken ger kunskaper om de kemiska aspekterna på matlagning och därmed en mer komplett bild av kökets tekniska mysterier – vi talar om molekylär gastronomi. Båda böckerna kan tillsammans användas som ett praktiskt livsmedelstekniskt uppslagsverk.
DEN TEKNISKE KOCKEN 2 är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Här ges massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Boken innehåller allt från enkla recept till avancerade gourmetrecept.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi vid Norges Lantbrukshögskola. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin och föreläser flitigt över hela landet.
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i kocklandslaget. Rikard Nilsson har även gjort experiment och övningar på NASA i Houston och undervisat på Lunds Tekniska Högskola.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
"...kul läsning med idel aha-upplevelser."
Agneta Ullenius, Svenska Dagbladet
"Om inte detta blir årets julklapp för oss hemkockar lovar jag att bära kockmössa hela januari månad"
Kari Ruokonen Andersson, Receptomaten
"...riktigt roligt för den som trivs i köket..."
Karin Liliedahl, Helsingborgs Dagblad
Jure Förlag 1:a 9789172233256 -
Den tekniske kocken Recept och förklaringar...
Inbunden bok. Jure Förlag. 1:a uppl. 2005. 176 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172232269
- Titel
- Den tekniske kocken Recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket
- Författare
- Per-Olof Hegg - Rikard Nilsson
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vet du hur man undviker att bearnaisesåsen skär sig?
Visste du att olivolja och rapsolja är lika nyttiga?
Vill du veta hemligheterna bakom ett bra resultat vid tillagning av kött och fisk?
DEN TEKNISKE KOCKEN är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Arbeta efter den i köket eller läs ett kapitel framför brasan.
Denna kokbok är avsedd för alla matlagningsintresserade och innehåller såväl enkla recept som mer avancerade gourmetrecept som ger en känsla av lyx utan att kräva alltför lång tid i köket.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i Kocklandslaget. I samarbete med NASA har han dessutom utvecklat mat för rymdfärder. Författaren är numera engagerad i restaurangerna Solsidan och Kattegat Gastronomi & Logi i Torekov.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
Jure Förlag 1:a 9172232269 -
Hålligång ( innehåll : foto av Lennart Nilsso...
Inbunden bok. Bra Böcker Bokförlaget. 1:a uppl. 1978. 95 sidor.
Mycket gott skick. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen i ny skick. Vädigt rikt illustrerad med svartvita bilder och teckningar. 22 cm x 17 cm. 340 gram. (låda20230828-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBra Böcker Bokförlaget 1:a -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9170702039
- Titel
- Inställt möte
- Författare
- Nilsson, Per Olof
- Förlag
- Stockholm : Gummesson
- Utgivningsår
- 1971
- Språk
- Svenska
Stockholm : Gummesson 9170702039 -
Hur styrs församlingen? : en studiebok om den...
Häftad bok. Stockholm : Verbum : Sveriges kyrkliga studieförb. (SKS). 1991. 207 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915261817x
- Titel
- Hur styrs församlingen? : en studiebok om den kyrkliga kommunens verksamhet
- Författare
- Nilsson, Per-Olof - Tibbling, Patrik - Wallin, Göte - Sveriges kyrkliga studieförbund
- Förlag
- Stockholm : Verbum : Sveriges kyrkliga studieförb. (SKS)
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Stockholm : Verbum : Sveriges kyrkliga studieförb. (SKS) 915261817x -
Finland i Krig 1939-1945 del 1-3
Inbunden bok. Schildts förlags Ab. 2001. 261+285+207 sidor.
Mycket gott skick. 30x22,5 cm
Förlagets Kartonnageband
Del 2 och 3 har namnetikett på insidan av pärmen.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9515011825
- Titel
- Finland i krig
- Författare
- Backström, Börje - Ekberg, Henrik
- Förlag
- Helsingfors : Schildt
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Schildts förlags Ab 9515011825 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Den tekniske kocken Recept och förklaringar...
Inbunden bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2005. 176 sidor.
Hyggligt skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Helt klart använd vid matlagning! Fläckad och mjölig. :)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172232266
- Titel
- Den tekniske kocken Recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket
- Författare
- Per-Olof Hegg - Rikard Nilsson
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vet du hur man undviker att bearnaisesåsen skär sig?
Visste du att olivolja och rapsolja är lika nyttiga?
Vill du veta hemligheterna bakom ett bra resultat vid tillagning av kött och fisk?
DEN TEKNISKE KOCKEN är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Arbeta efter den i köket eller läs ett kapitel framför brasan.
Denna kokbok är avsedd för alla matlagningsintresserade och innehåller såväl enkla recept som mer avancerade gourmetrecept som ger en känsla av lyx utan att kräva alltför lång tid i köket.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i Kocklandslaget. I samarbete med NASA har han dessutom utvecklat mat för rymdfärder. Författaren är numera engagerad i restaurangerna Solsidan och Kattegat Gastronomi & Logi i Torekov.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
Jure Förlag 1 9789172232266 -
Den tekniske kocken : recept och förklaringar...
Inbunden bok. Jure Förlag. 2005. 176 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Författardedikation!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172232269
- Titel
- Den tekniske kocken Recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket
- Författare
- Per-Olof Hegg - Rikard Nilsson
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vet du hur man undviker att bearnaisesåsen skär sig?
Visste du att olivolja och rapsolja är lika nyttiga?
Vill du veta hemligheterna bakom ett bra resultat vid tillagning av kött och fisk?
DEN TEKNISKE KOCKEN är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson förklarar vad som händer när vi lagar mat. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Boken är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Livsmedelsprofessorn och kocken ger massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Arbeta efter den i köket eller läs ett kapitel framför brasan.
Denna kokbok är avsedd för alla matlagningsintresserade och innehåller såväl enkla recept som mer avancerade gourmetrecept som ger en känsla av lyx utan att kräva alltför lång tid i köket.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i Kocklandslaget. I samarbete med NASA har han dessutom utvecklat mat för rymdfärder. Författaren är numera engagerad i restaurangerna Solsidan och Kattegat Gastronomi & Logi i Torekov.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
Jure Förlag 9172232269 -
Den tekniske kocken : recept och förklaringar...
Häftad bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2009. 176 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKJure Förlag 1 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBillingesnickarens litterära sällskap 2
-
Den tekniske kocken 2. En kokbok om molekylär...
Inbunden bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2009. 251 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172233256
- Titel
- Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi
- Författare
- Hegg, Per Olof
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 251 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- - Vid vilken temperatur ska kött och fisk tillagas för bästa resultat?
- Går det att förvandla rött vin till vitt?
- Hur undviker man att bearnaisesås skär sig?
- Hur gör man gammalt bröd färskt igen?
DEN TEKNISKE KOCKEN 2 är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson, förklarar vad som händer när vi lagar mat. Denna bok följer upp och kompletterar tekniken som beskrivs i författarnas förra bok, DEN TEKNISKE KOCKEN.
Här införs molekylbegreppet och ges nya fakta om livsmedelsstrukturer. Kokboken ger kunskaper om de kemiska aspekterna på matlagning och därmed en mer komplett bild av kökets tekniska mysterier – vi talar om molekylär gastronomi. Båda böckerna kan tillsammans användas som ett praktiskt livsmedelstekniskt uppslagsverk.
DEN TEKNISKE KOCKEN 2 är både en hemmakokbok och en handbok i livsmedelsteknologi. Grundtanken är att på ett begripligt sätt förmedla en kombination av livsmedelskunskap och matlagningskonst. Här ges massor av praktiska råd och tips för att lyckas i köket. Boken innehåller allt från enkla recept till avancerade gourmetrecept.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi vid Norges Lantbrukshögskola. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin och föreläser flitigt över hela landet.
RIKARD NILSSON är en av våra första och mest folkkära TV-kockar. Han blev utnämnd till årets kock 1991 och har även varit medlem i kocklandslaget. Rikard Nilsson har även gjort experiment och övningar på NASA i Houston och undervisat på Lunds Tekniska Högskola.
PER-ANDERS JÖRGENSEN är prisbelönt stillbildsfotograf inom områden som mat, porträtt och reklam. Han har gedigen kunskap inom matområdet och har fotograferat nästan alla stilbildande kockar och deras kreationer.
"...kul läsning med idel aha-upplevelser."
Agneta Ullenius, Svenska Dagbladet
"Om inte detta blir årets julklapp för oss hemkockar lovar jag att bära kockmössa hela januari månad"
Kari Ruokonen Andersson, Receptomaten
"...riktigt roligt för den som trivs i köket..."
Karin Liliedahl, Helsingborgs Dagblad
Jure Förlag 1 9789172233256 -
Den tekniske kocken 2, en kokbok om molekylär...
Inbunden bok. Jure. 2009. 251 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Bok i presentskick. En bok om vad som sker i maten under tillagningen, hur man får till smakerna och optimerar konsistensen! Har även bok 1 till salu, passa på att beställa både och spara porto! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKJure -
Boven 1758
Häftad bok. Eget förlag. 4e uppl. 1987. 246 sidor.
Gott skick. Varsamt läst, men snedläst. Bruksslitage. Gulnade ark.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEget förlag 4e -
Julafton för byråkrater
Häftad bok. Eget förlag. 1987.
Mycket gott skick. Se våra andra böcker för samfrakt!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEget förlag -
Livslångt lärande
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 1996. 310 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Skavda hörn och kanter. Universitetsstämpel på pärmens framsida samt på inlagans första blad. I övrigt hel och ren inlaga utan anteckningar eller understrykningar. [rum 2] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144617518
- Titel
- Livslångt lärande
- Författare
- Ellström, Per-Erik
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 310 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Livslångt lärande är ett centralt begrepp i diskussionen om utbildning och lärande. Syftet med denna bok är att klargöra vad begreppet står för och ge det en fylligare innebörd. Författarna betonar nödvändigheten av att uppmärksamma det lärande som sker i vardagligt yrkesarbete, men menar att detta erfarenhets- eller vardagslärande inte är tillräckligt för att ge goda kunskaper. För att utveckla vardagslärandet krävs distans och planlagda utbildningsinsatser. Författarna diskuterar olika faktorer som måste beaktas i utbildningssammanhang såsom arbetslivets kompetenskrav, de växande kunskapsklyftorna och människors i allt högre grad skiftande kulturella och etniska bakgrund.Boken är avsedd för grundutbildning och fortbildning av skolans personal, samt för beslutsfattare, politiker och andra som är intresserade av frågor som rör utbildning och lärande.
Studentlitteratur AB 1 9144617518 -
Bra Böcker Läkarlexikon 6 - St - Övr
Inbunden bok. Bra Böcker. 1:a uppl. 1982. 199 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. 30x22cm.
Uppslagsverk inom det medicinska området, som skildrar kroppen och kroppens funktioner i hälsa och sjukdom. Illustrerat huvudsakligen i färg, diagram och tabeller. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBra Böcker 1:a
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn