-
2000 Champagnes
Inbunden bok. Solna : Methusalem. 1997.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. På engelska. Presentskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163062607
- Titel
- 2000 Champagnes
- Författare
- Juhlin, Richard - Taggart-Holland, Peter - Allan, Pål - Berg, Joel - Bergentz, Pelle - Foster, Keith
- Förlag
- Solna : Methusalem
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- English
Solna : Methusalem 9163062607 -
Champagne : guide
Inbunden bok. Lidingö : Richard Juhlin Publishing. 2008. 459 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inga defekter. // Richard Julin, en av våra främsta när det gäller champagne, här i sin Champagneguide där han beskriver olika producenter och deras årgångar. Mycket bra bok i behändigt format. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163331909
- Titel
- Champagne : guide
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Lidingö : Richard Juhlin Publishing
- Språk
- Svenska
Lidingö : Richard Juhlin Publishing 9789163331909 -
En doft av champagne : 8000 provade och betyg...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2013. 399 sidor.
Nära nyskick. illustrerad. Foliovolym
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243086
- Titel
- En doft av champagne : 8000 provade och betygsatta champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 399 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 258 x 327 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 3760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner – och producenterna som ligger bakom dem – är här provade och betygsatta. Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier.Här tar champagneexperten Richard Juhlin oss med på en resa, både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips, bland annat på hur man kan lägga upp en provning, vilken mat som passar bäst till olika typer av champagne och hur man kan få ut så mycket som möjligt av sin champagneupplevelse genom att utveckla sitt luktsinne.För i Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi får också ta del av den spännande historien om hur en vanlig gympalärare från Lidingö kom att bli världens ledande champagneexpert.James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Champagnens förespråkare förekommer överallt i både populärkulturen och historien. Vi följer champagnen som den lyxvara den är och alltid varit hos kungahus, krigsherrar, under La belle époque vid sekelskiftet 1900, via Hollywooderans filmstjärnor på 1940-talet till dagens hiphopartister.Boken är rikligt illustrerad med bilder av fotografen Pål Allan.
Bonnier Fakta 9789174243086 -
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Stefano Catenacci - Martin Goodwin - Richard Juhlin - Jens Linder - Karsten Thurfjell
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. Med sitt internationella haute cuisine, sina utmärkelser i Guide Michelin och White Guide samt titeln kunglig hovleverantör lever den upp till sitt rykte.
Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer signerade kökschef Stefano Catenacci illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Karsten Thurfjell och Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Champagne guide
Inbunden bok. Richard Juhlin Publishing AB. 2008. 461 sidor.
ISBN 9789163331916
Nära nyskick. Mjuka pärmar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin Publishing AB 9789163331916 -
Champagne Guide
Inbunden bok. Richard Juhlin förlag. 2008. 460 sidor.
Nära nyskick. Richar Julin en av våra främst när det gäller champagne här i sin Champagneguiden där han beskriver olika producenter oc h deras årgångar. Mycket bra bok i behändigt format samm storlek som guide Michelin! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin förlag -
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick. Bok i stort coffee table format. Rikt illustrerad i färg och svartvitt.
Gott om exempel på Operakällarens egna recept.
M&DInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Stefano Catenacci - Martin Goodwin - Richard Juhlin - Jens Linder - Karsten Thurfjell
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. Med sitt internationella haute cuisine, sina utmärkelser i Guide Michelin och White Guide samt titeln kunglig hovleverantör lever den upp till sitt rykte.
Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer signerade kökschef Stefano Catenacci illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Karsten Thurfjell och Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2002. 552 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikt illustr. - välaktat ex i nära nyskick /nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146200222
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Richard Juhlin
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm. Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9789146200222 -
En doft av champagne : 8000 provade och betyg...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2013. 399 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243086
- Titel
- En doft av champagne : 8000 provade och betygsatta champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 399 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 258 x 327 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 3760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner – och producenterna som ligger bakom dem – är här provade och betygsatta. Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier.Här tar champagneexperten Richard Juhlin oss med på en resa, både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips, bland annat på hur man kan lägga upp en provning, vilken mat som passar bäst till olika typer av champagne och hur man kan få ut så mycket som möjligt av sin champagneupplevelse genom att utveckla sitt luktsinne.För i Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi får också ta del av den spännande historien om hur en vanlig gympalärare från Lidingö kom att bli världens ledande champagneexpert.James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Champagnens förespråkare förekommer överallt i både populärkulturen och historien. Vi följer champagnen som den lyxvara den är och alltid varit hos kungahus, krigsherrar, under La belle époque vid sekelskiftet 1900, via Hollywooderans filmstjärnor på 1940-talet till dagens hiphopartister.Boken är rikligt illustrerad med bilder av fotografen Pål Allan.
Bonnier Fakta 9789174243086 -
Tretusen champagner
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Wahlström & Widstrand. uppl.1. 2002. 551 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146200222
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Richard Juhlin
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm. Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
9789146200222 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. W& W. 2002. 552 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Champagne bara ordet kittlar i gommen! Här är en bok som avhandlar det mesta i ämnet skriven av en av Sveriges främsta v inkännare och innehavare av rekordet i antal provade champagner finns med i Guiness rekord bok! Här finns inspiration vill jag lova! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKW& W -
Champagneboken
Inbunden bok. Bromma : Vinghästen. 1995. 268 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Skyddsomslaget med små bruksspår i övre kant. -rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163036460
- Titel
- Champagneboken
- Författare
- Juhlin, Richard - Arwén, Bengt - Bergentz, Pelle
- Förlag
- Bromma : Vinghästen
- Språk
- Svenska
Bromma : Vinghästen 9163036460 -
Champagne : den stora provningen
Inbunden bok. 2000. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. I Champagne - Den stora provningen berättar den svenske champagneexperten Richard Juhlin om hur det gick till när hans stora dröm, att prova ut milleniets bästa champagner, förverkligades.
----- … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163098520
- Titel
- Champagne : den stora provningen
- Författare
- Juhlin, Richard
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9163098520 -
Operakällaren : Operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick. Tjock bok med fantastiskt fina foton blandat med fakta om Operakällarens långa historia. Många stora matrelaterade hände lser har ägt rum just där.
Titta gärna efter mer innan du avslutar ordern. Det finns både annat om Stockholms historia och fler mat läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Stefano Catenacci - Martin Goodwin - Richard Juhlin - Jens Linder - Karsten Thurfjell
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. Med sitt internationella haute cuisine, sina utmärkelser i Guide Michelin och White Guide samt titeln kunglig hovleverantör lever den upp till sitt rykte.
Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer signerade kökschef Stefano Catenacci illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Karsten Thurfjell och Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEGET 9789163331916
-
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Mycket gott skick. Med dedikation.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Stefano Catenacci - Martin Goodwin - Richard Juhlin - Jens Linder - Karsten Thurfjell
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. Med sitt internationella haute cuisine, sina utmärkelser i Guide Michelin och White Guide samt titeln kunglig hovleverantör lever den upp till sitt rykte.
Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer signerade kökschef Stefano Catenacci illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Karsten Thurfjell och Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Champagne Guide (På engelska)
Inbunden bok. 2008. 459 sidor.
ISBN 9789163331916
Mycket gott skick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789163331916 -
En doft av champagne : 8000 provade och betyg...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2013. 399 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243086
- Titel
- En doft av champagne : 8000 provade och betygsatta champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 399 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 258 x 327 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 3760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner – och producenterna som ligger bakom dem – är här provade och betygsatta. Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier.Här tar champagneexperten Richard Juhlin oss med på en resa, både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips, bland annat på hur man kan lägga upp en provning, vilken mat som passar bäst till olika typer av champagne och hur man kan få ut så mycket som möjligt av sin champagneupplevelse genom att utveckla sitt luktsinne.För i Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi får också ta del av den spännande historien om hur en vanlig gympalärare från Lidingö kom att bli världens ledande champagneexpert.James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Champagnens förespråkare förekommer överallt i både populärkulturen och historien. Vi följer champagnen som den lyxvara den är och alltid varit hos kungahus, krigsherrar, under La belle époque vid sekelskiftet 1900, via Hollywooderans filmstjärnor på 1940-talet till dagens hiphopartister.Boken är rikligt illustrerad med bilder av fotografen Pål Allan.
Bonnier Fakta 9789174243086 -
Champagne Guide
Häftad bok. 2008. 461 sidor.
ISBN 9789163331916
Gott skick. Vickveck på pärmens baksida
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789163331916 -
Champagne Guide
Häftad bok.
ISBN 9789163331916
Gott skick. Richard Juhlin Publishing. uppl.1. 2008. 458 s. Läsveck i pärmbladen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789163331916 -
Champagneboken
Inbunden bok. Bromma : Vinghästen. 1995. 268 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Minimala skador på omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163036460
- Titel
- Champagneboken
- Författare
- Juhlin, Richard - Arwén, Bengt - Bergentz, Pelle
- Förlag
- Bromma : Vinghästen
- Språk
- Svenska
Bromma : Vinghästen 9163036460 -
En doft av champagne
Inbunden bok.
Nyskick. Bonnier Fakta | Utg. 2013 | Förlagsband | 399 s. | 9789174243086 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer i nfo: En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen cha läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243086
- Titel
- En doft av champagne : 8000 provade och betygsatta champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 399 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 258 x 327 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 3760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner – och producenterna som ligger bakom dem – är här provade och betygsatta. Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier.Här tar champagneexperten Richard Juhlin oss med på en resa, både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips, bland annat på hur man kan lägga upp en provning, vilken mat som passar bäst till olika typer av champagne och hur man kan få ut så mycket som möjligt av sin champagneupplevelse genom att utveckla sitt luktsinne.För i Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi får också ta del av den spännande historien om hur en vanlig gympalärare från Lidingö kom att bli världens ledande champagneexpert.James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Champagnens förespråkare förekommer överallt i både populärkulturen och historien. Vi följer champagnen som den lyxvara den är och alltid varit hos kungahus, krigsherrar, under La belle époque vid sekelskiftet 1900, via Hollywooderans filmstjärnor på 1940-talet till dagens hiphopartister.Boken är rikligt illustrerad med bilder av fotografen Pål Allan.
9789174243086 -
Champagneboken
Inbunden bok. Bromma : Vinghästen. 1995. 268 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163036460
- Titel
- Champagneboken
- Författare
- Juhlin, Richard - Arwén, Bengt - Bergentz, Pelle
- Förlag
- Bromma : Vinghästen
- Språk
- Svenska
Bromma : Vinghästen 9163036460 -
Champagne : guide
Inbunden bok. Richard Juhlin Publishing. 2008. 460 sidor.
ISBN 9789163331916
Nyskick. Rikt illustrerad. - utgåvan på engelska
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichard Juhlin Publishing 9789163331916 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9163036460
- Titel
- Champagneboken
- Författare
- Juhlin, Richard - Arwén, Bengt - Bergentz, Pelle
- Förlag
- Bromma : Vinghästen
- Språk
- Svenska
Bromma : Vinghästen 9163036460 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 1:a uppl. 2002. 552 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Ägaranteckning
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146200223
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Richard Juhlin
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm. Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 1:a 9146200223 -
Champagneboken
Inbunden bok. Bromma : Vinghästen. 1:a uppl. 1995. 268 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Fin bok om champagne
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163036460
- Titel
- Champagneboken
- Författare
- Juhlin, Richard - Arwén, Bengt - Bergentz, Pelle
- Förlag
- Bromma : Vinghästen
- Språk
- Svenska
Bromma : Vinghästen 1:a 9163036460 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2002. 552 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146200223
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Richard Juhlin
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm. Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9146200223 -
Champagneboken
Inbunden bok. Vinghästen. 1995.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inbunden med skyddsomslag, bra bruksskick. Illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163036460
- Titel
- Champagneboken
- Författare
- Juhlin, Richard - Arwén, Bengt - Bergentz, Pelle
- Förlag
- Bromma : Vinghästen
- Språk
- Svenska
Vinghästen 9163036460 -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2004.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk. Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne!
I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, en av auktoriteterna i världen på champagne, som bedömer och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146200223
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Richard Juhlin
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm. Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9146200223


