-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185755219
- Titel
- Kaffe
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 400 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1109 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för kaffe ökar allt mera.
Kaffe dricks gärna på kaffebarer där utrustningen för att göra gott kaffe är bättre. Den här kvalitetsmedvetenheten har också ökat kunskapstörsten efter att lära mera om kaffe. Det är just det behovet vi vill täcka med den här boken. Här får du lära dig om provsmakning av kaffe och hur man gör sådana tester. Ett kapitel är avsatt för vad man bör äta till kaffet och kaffe som smaktillsats i olika recept. Här presenteras de bästa kombinationerna och i vilka sammanhang de passar bäst. 42 recept, köpråd, rostning, kvaliteter och mycket mera.
Berättarförlaget 1 9789185755219 -
Smaken av choklad : handledning i chocolatpro...
Inbunden bok. Berättarförlaget. 2008. 159 sidor sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inga anteckningar eller vikningar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185755080
- Titel
- Smaken av choklad : handledning i chocolatprovning samt 40 recept
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 351 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel:
1. Smak en sinnesupplevelse
Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet. Hörseln används för att avgöra hur spröd chokladen är. Boken visar hur man använder sina sinnen för att finna den bästa chokladen och rätt tillbehör för att utveckla smaken. Vid chokladprovning används också en särskild terminologi som du får lära dig. Detta kapitel innehåller allt du behöver veta för att kunna njuta ännu mer av choklad.
2. Chokladsmak kombinerad med andra ingredienser:
Vin, sprit, kaffe, te, blommor, cigarrer, kryddor, torkad frukt.
3. Recept
Boken innehåller ett urval av 40 recept, för varje tillfälle. Här finns beskrivningar av grundrecept och recept på kakor, drycker och konfekt.
4. Praktiska tips
Hur man utnyttjar chokladen optimalt för att få ut den bästa smaken, köpråd, förvaringstips etc.
Smaken av Choklad den perfekta presentboken!
Berättarförlaget 9789185755080 -
Kaffe
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Berättarförlaget. uppl.1. 2009. 159 s. nära nyskick ligger i specialdesignad kaffesäck från förlaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185755219
- Titel
- Kaffe
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 400 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1109 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för kaffe ökar allt mera.
Kaffe dricks gärna på kaffebarer där utrustningen för att göra gott kaffe är bättre. Den här kvalitetsmedvetenheten har också ökat kunskapstörsten efter att lära mera om kaffe. Det är just det behovet vi vill täcka med den här boken. Här får du lära dig om provsmakning av kaffe och hur man gör sådana tester. Ett kapitel är avsatt för vad man bör äta till kaffet och kaffe som smaktillsats i olika recept. Här presenteras de bästa kombinationerna och i vilka sammanhang de passar bäst. 42 recept, köpråd, rostning, kvaliteter och mycket mera.
9789185755219 -
Smaken av choklad : handledning i chocolatpro...
Inbunden bok. Berättarförlaget. 2008. 159 sidor.
Nära nyskick. Handledning i chocolatprovning samt 40 recept.
Så fin att ge bort i julklapp!
Nyskick - bara några hanteringspår på det bruna "choklad-omslaget" som träs över själva boken.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185755080
- Titel
- Smaken av choklad : handledning i chocolatprovning samt 40 recept
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 351 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel:
1. Smak en sinnesupplevelse
Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet. Hörseln används för att avgöra hur spröd chokladen är. Boken visar hur man använder sina sinnen för att finna den bästa chokladen och rätt tillbehör för att utveckla smaken. Vid chokladprovning används också en särskild terminologi som du får lära dig. Detta kapitel innehåller allt du behöver veta för att kunna njuta ännu mer av choklad.
2. Chokladsmak kombinerad med andra ingredienser:
Vin, sprit, kaffe, te, blommor, cigarrer, kryddor, torkad frukt.
3. Recept
Boken innehåller ett urval av 40 recept, för varje tillfälle. Här finns beskrivningar av grundrecept och recept på kakor, drycker och konfekt.
4. Praktiska tips
Hur man utnyttjar chokladen optimalt för att få ut den bästa smaken, köpråd, förvaringstips etc.
Smaken av Choklad den perfekta presentboken!
Berättarförlaget 9789185755080 -
Smaken av choklad : handledning i chocolatpro...
Inbunden bok. Berättarförlaget. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Tillsynes obläddrat exemplar ///Förlagets beskrivning: "Börja med att beundra chokladens glänsande och avrundade former, känn hur den krossas mellan tänderna och smälter i munnen. Dechiffrera sedan alla de förnimmelser som förför gommen, samtidigt som aro läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185755080
- Titel
- Smaken av choklad : handledning i chocolatprovning samt 40 recept
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 351 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel:
1. Smak en sinnesupplevelse
Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet. Hörseln används för att avgöra hur spröd chokladen är. Boken visar hur man använder sina sinnen för att finna den bästa chokladen och rätt tillbehör för att utveckla smaken. Vid chokladprovning används också en särskild terminologi som du får lära dig. Detta kapitel innehåller allt du behöver veta för att kunna njuta ännu mer av choklad.
2. Chokladsmak kombinerad med andra ingredienser:
Vin, sprit, kaffe, te, blommor, cigarrer, kryddor, torkad frukt.
3. Recept
Boken innehåller ett urval av 40 recept, för varje tillfälle. Här finns beskrivningar av grundrecept och recept på kakor, drycker och konfekt.
4. Praktiska tips
Hur man utnyttjar chokladen optimalt för att få ut den bästa smaken, köpråd, förvaringstips etc.
Smaken av Choklad den perfekta presentboken!
Berättarförlaget 9789185755080 -
Smaken av choklad : handledning i chocolatpro...
Inbunden bok. Berättarförlaget. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185755080
- Titel
- Smaken av choklad : handledning i chocolatprovning samt 40 recept
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 351 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel:
1. Smak en sinnesupplevelse
Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet. Hörseln används för att avgöra hur spröd chokladen är. Boken visar hur man använder sina sinnen för att finna den bästa chokladen och rätt tillbehör för att utveckla smaken. Vid chokladprovning används också en särskild terminologi som du får lära dig. Detta kapitel innehåller allt du behöver veta för att kunna njuta ännu mer av choklad.
2. Chokladsmak kombinerad med andra ingredienser:
Vin, sprit, kaffe, te, blommor, cigarrer, kryddor, torkad frukt.
3. Recept
Boken innehåller ett urval av 40 recept, för varje tillfälle. Här finns beskrivningar av grundrecept och recept på kakor, drycker och konfekt.
4. Praktiska tips
Hur man utnyttjar chokladen optimalt för att få ut den bästa smaken, köpråd, förvaringstips etc.
Smaken av Choklad den perfekta presentboken!
Berättarförlaget 9789185755080 -
Kaffe
Inbunden bok. Berättarförlaget. 1 uppl. 2009. 160 sidor.
Nära nyskick. Förlagets pappband, hög 4o. Helt och rent ex, utan namn el dyl. En bok för blivande barristas! Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett hur många titlar du beställer av oss. Klicka på Lemon Art nedan! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185755219
- Titel
- Kaffe
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 400 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1109 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för kaffe ökar allt mera.
Kaffe dricks gärna på kaffebarer där utrustningen för att göra gott kaffe är bättre. Den här kvalitetsmedvetenheten har också ökat kunskapstörsten efter att lära mera om kaffe. Det är just det behovet vi vill täcka med den här boken. Här får du lära dig om provsmakning av kaffe och hur man gör sådana tester. Ett kapitel är avsatt för vad man bör äta till kaffet och kaffe som smaktillsats i olika recept. Här presenteras de bästa kombinationerna och i vilka sammanhang de passar bäst. 42 recept, köpråd, rostning, kvaliteter och mycket mera.
Berättarförlaget 1 9789185755219 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHachette Första upplagan 9782012376625
-
Smaken av choklad : handledning i chocolatpro...
Inbunden bok. Berättarförlaget. 2008. 159 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185755080
- Titel
- Smaken av choklad : handledning i chocolatprovning samt 40 recept
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 351 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel:
1. Smak en sinnesupplevelse
Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet. Hörseln används för att avgöra hur spröd chokladen är. Boken visar hur man använder sina sinnen för att finna den bästa chokladen och rätt tillbehör för att utveckla smaken. Vid chokladprovning används också en särskild terminologi som du får lära dig. Detta kapitel innehåller allt du behöver veta för att kunna njuta ännu mer av choklad.
2. Chokladsmak kombinerad med andra ingredienser:
Vin, sprit, kaffe, te, blommor, cigarrer, kryddor, torkad frukt.
3. Recept
Boken innehåller ett urval av 40 recept, för varje tillfälle. Här finns beskrivningar av grundrecept och recept på kakor, drycker och konfekt.
4. Praktiska tips
Hur man utnyttjar chokladen optimalt för att få ut den bästa smaken, köpråd, förvaringstips etc.
Smaken av Choklad den perfekta presentboken!
Berättarförlaget 9789185755080 -
Smaken av choklad : handledning i chocolatpro...
Inbunden bok. Berättarförlaget. 2008. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Nedre hörnen en aning kantstötta.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185755080
- Titel
- Smaken av choklad : handledning i chocolatprovning samt 40 recept
- Författare
- Stéphan Lagorce
- Förlag
- Berättarförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 351 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1094 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en handledning i chokladprovning. Den är uppdelad i fyra huvudkapitel:
1. Smak en sinnesupplevelse
Vi använder inte bara tungan när vi smakar på choklad, utan alla fem sinnena. Känsel och syn används för att uppfatta form och textur, smak och lukt används för att skilja mellan olika typer och kvalitet. Hörseln används för att avgöra hur spröd chokladen är. Boken visar hur man använder sina sinnen för att finna den bästa chokladen och rätt tillbehör för att utveckla smaken. Vid chokladprovning används också en särskild terminologi som du får lära dig. Detta kapitel innehåller allt du behöver veta för att kunna njuta ännu mer av choklad.
2. Chokladsmak kombinerad med andra ingredienser:
Vin, sprit, kaffe, te, blommor, cigarrer, kryddor, torkad frukt.
3. Recept
Boken innehåller ett urval av 40 recept, för varje tillfälle. Här finns beskrivningar av grundrecept och recept på kakor, drycker och konfekt.
4. Praktiska tips
Hur man utnyttjar chokladen optimalt för att få ut den bästa smaken, köpråd, förvaringstips etc.
Smaken av Choklad den perfekta presentboken!
Berättarförlaget 9789185755080
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn