-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9781570672835
- Titel
- Artisan vegan cheese
- Författare
- Schinner, Miyoko Mishimoto
- Förlag
- STC - Hi Marketing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 203 x 232 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 388 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Gourmet restaurateur and vegan food expert Miyoko Schinner shares her secrets for making homemade nondairy cheeses that retain all the complexity and sharpness of their dairy counterparts while incorporating
nutritious nuts and plant-based milks. Miyoko shows how to tease artisan flavors out of unique combinations of ingredients, such as rejuvelac and nondairy yogurt, with minimal effort. The process of culturing and aging the ingredients produces delectable vegan cheeses with a range of consistencies from soft and creamy to firm.
For readers who want to whip up something quick, Miyoko provides
recipes for almost-instant ricotta and sliceable cheeses, and a variety of tangy dairy substitutes, such as vegan sour cream, cr me fra che, and yogurt. For suggestions on how to incorporate vegan artisan cheeses into favorite recipes, Miyoko offers up delectable appetizers, entr es, and desserts, from caprese salad and classic mac and cheese to eggplant parmesan and San Fran cheesecake.
9781570672835
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn