Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker
Inbundna böcker. H. F. Ullman Publishing. 1 uppl. 2013. 299 sidor.
vavd händer om man steker fisk i smör istället för olja? Varför smakar ungsbakade grönsaker så gott? Hur steker man ett helt lamm och hur styckar man en anka? Sådana och andra frågor besvaras i denna utförligt illustrerade handbok. 200 arbetsförklaringar och 1100 foton ger boken en introduktion i matlagningens grundtekniker och presenterar viktiga grundrecept- en snabbtillgänglig guide som inte borde saknas i något kök. Detaljerade steg för steg anvisningar visar även anvädningen av de viktigaste matlagninsteknikerna.
Ytterligare författare: Peterson, James
Ytterligare översättare: Reuterstrand, Siri
Ytterligare översättare: Anson Holm, Bengt
Förlagsfakta
- ISBN
- 9783848007400
- Titel
- Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker
- Författare
- James Peterson
- Förlag
- H. F. Ullman Publishing
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 299 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 225 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 1010 g
- Språk
- Svenska