Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9783848007400

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker

Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker

Inbundna böcker. H. F. Ullman Publishing. 1 uppl. 2013. 299 sidor.

vavd händer om man steker fisk i smör istället för olja? Varför smakar ungsbakade grönsaker så gott? Hur steker man ett helt lamm och hur styckar man en anka? Sådana och andra frågor besvaras i denna utförligt illustrerade handbok. 200 arbetsförklaringar och 1100 foton ger boken en introduktion i matlagningens grundtekniker och presenterar viktiga grundrecept- en snabbtillgänglig guide som inte borde saknas i något kök. Detaljerade steg för steg anvisningar visar även anvädningen av de viktigaste matlagninsteknikerna.
Ytterligare författare: Peterson, James
Ytterligare översättare: Reuterstrand, Siri
Ytterligare översättare: Anson Holm, Bengt

Förlagsfakta

ISBN
9783848007400
Titel
Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker
Författare
James Peterson
Förlag
H. F. Ullman Publishing
Utgivningsår
2013
Omfång
299 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
225 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
1010 g
Språk
Svenska