-
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Pocketbok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 170 sidor.
Nära nyskick. Hel och fin.
Slitage av låg grad.
Läst ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100113520
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 170 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker. I Vegetariskt hittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik. Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Första upplagan av Vegetariskt, 5 000 exemplar, har snabbt sålt slut (efter mindre än ett år i handeln). Nu ger vi ut boken i mjukband, i nytt behändigt format.
Albert Bonniers Förlag 9789100113520 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 170 sidor.
Mycket gott skick. liten "sväng" i bokryggen. Inte så farligt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100113520
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 170 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker. I Vegetariskt hittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik. Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Första upplagan av Vegetariskt, 5 000 exemplar, har snabbt sålt slut (efter mindre än ett år i handeln). Nu ger vi ut boken i mjukband, i nytt behändigt format.
Albert Bonniers Förlag 9789100113520 -
Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slotts...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2007. 170 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100113520
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 170 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker. I Vegetariskt hittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik. Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Första upplagan av Vegetariskt, 5 000 exemplar, har snabbt sålt slut (efter mindre än ett år i handeln). Nu ger vi ut boken i mjukband, i nytt behändigt format.
Albert Bonniers Förlag 9789100113520 -
VEGETARISKT Mat från TRÄDGÅRDSCAFÈET SLOTTSTR...
Albert Bonniers Förlag 2007. Mjukband. 175 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100113520
- Titel
- Vegetariskt : mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
- Författare
- Nordgren, Katarina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 170 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vid Ulriksdals Slottsträdgård i Solna, strax norr om Stockholm, finns ett litet trädgårdscafé som ligger insprängt mitt bland växthus och odlingar. Där serveras varje vardag en överdådig vegetarisk lunchbuffé som lockar småbarnsfamiljer, tonåringar och gamla, veganer såväl som icke-vegetarianer. Alla kommer de för den underbara matens skull och för att få andas ut en stund i en rofylld miljö där alla sinnen får stimulans. Skribenten Katarina Nordgren och fotograf Tomas Södergren bestämde sig för att göra en bok om stället och dess mat och i samarbete med kockarna Fredrik Karlsson, Luis Acuna och Mia Krook har de skapat en kokbok som är både inspirerande och vacker. I Vegetariskt hittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar sallader, smårätter, gröna varmrätter, paj, pizza o pasta, soppor samt bröd och bakat och här finns till och med ett eget litet kapitel om vegetarisk julmat. Att laga vegetarisk mat behöver inte vara krångligt eller svårt. Samtliga rätter i den här boken är enkla och okomplicerade och det enda som behövs är råvaror som man lätt hittar i närmsta livsmedelsbutik. Oavsett varför man väljer att äta vegatariskt av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl så väljer allt fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Kocken Fredrik Karlsson trodde att han skulle få ta med sig fläskkarré i matlådan för att bli mätt, men berättar nu istället lyriskt om de äldre män som vågat sig på hans lunchbuffé och efteråt säger att du aldrig har ätit godare mat. Och gissa om grisarna som strövar i hagen utanför Trädgårdscaféet är glada för det!Första upplagan av Vegetariskt, 5 000 exemplar, har snabbt sålt slut (efter mindre än ett år i handeln). Nu ger vi ut boken i mjukband, i nytt behändigt format.
9789100113520
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn