-
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 212 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Skyddsomslaget har en mindre reva samt nagg mot korta snittet. Inlagan är i nyskick /// Förlagets beskrivning: Politik ska man inte tala om vid fina middagar. Men en måltid utan politik finns inte. Politiken är grunden till allt: val av gäster, kalasplan läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056104
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademins årsbok. 2014
- Författare
- Magdalena Ribbing
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 212 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 236 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Politik ska man inte tala om vid fina middagar. Men en måltid utan politik finns inte. Politiken är grunden till allt: val av gäster, kalasplanering, mathistoria, revolter, bordsvisor, kroppshyddor och förstås själva maten. Vad åt Churchill till middag? Hur väljer hovtraktören maten till en kungamiddag? När var hästköttet fin mat? Åt Carl Larsson pizza? Dessa och alla andra tänkbara aspekter på politik och mat avhandlas i Gastronomisk kalender 2014.
Finansminister Anders Borg har skrivit tänkvärt om matpolitik, Leif Pagrotsky berättar gastronomiska hemligheter från sitt statsrådsliv och ur rika kunskapsgrytor flödar berättelser av Dick Harrison, Edward Blom, Tomas Lidman, Carl Uggla, Martin Ingvar, Stephan Rössner, Carl Jan Granqvist, Richard Tellström, Karsten Thurfjell, Magdalena Ribbing med flera. Kort sagt: politik står alltid på menyn!
Gastronomisk kalender ges ut av Gastronomiska Akademien och kommer nu ut för femtiotredje året i följd.
Norstedts 1 9789113056104 -
Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademi...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 212 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. PRESENTSKICK.
Politik ska man inte tala om vid fina middagar. Men en måltid utan politik finns inte. Politiken är grunden till allt: val av gäster, kalasplanering, mathistoria, revolter, bordsvisor, kroppshyddor och förstås själva maten. Vad åt Churchill läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056104
- Titel
- Gastronomisk kalender : Gastronomiska akademins årsbok. 2014
- Författare
- Magdalena Ribbing
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 212 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 236 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Politik ska man inte tala om vid fina middagar. Men en måltid utan politik finns inte. Politiken är grunden till allt: val av gäster, kalasplanering, mathistoria, revolter, bordsvisor, kroppshyddor och förstås själva maten. Vad åt Churchill till middag? Hur väljer hovtraktören maten till en kungamiddag? När var hästköttet fin mat? Åt Carl Larsson pizza? Dessa och alla andra tänkbara aspekter på politik och mat avhandlas i Gastronomisk kalender 2014.
Finansminister Anders Borg har skrivit tänkvärt om matpolitik, Leif Pagrotsky berättar gastronomiska hemligheter från sitt statsrådsliv och ur rika kunskapsgrytor flödar berättelser av Dick Harrison, Edward Blom, Tomas Lidman, Carl Uggla, Martin Ingvar, Stephan Rössner, Carl Jan Granqvist, Richard Tellström, Karsten Thurfjell, Magdalena Ribbing med flera. Kort sagt: politik står alltid på menyn!
Gastronomisk kalender ges ut av Gastronomiska Akademien och kommer nu ut för femtiotredje året i följd.
Norstedts 1 9789113056104
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn