-
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsappl...
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 2:4 uppl. 2011. 414 sidor.
Mycket gott skick. 2., uppdaterade och utök. uppl. Lärobok i kostvetenskap/livsmedelsvetenskap/fysiologi mm.
"[Boken] ger en grundläggande förståelse för olika celltyper och deras funktion, mikroorganismers tillväxt, metabolism samt en presentation av bakteriesystematiken. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144006567
- Titel
- Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
- Författare
- Thougaard, Herluf
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 414 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 898 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken ger en grundläggande förståelse för olika celltyper och deras funktion, mikroorganismers tillväxt, metabolism samt en presentation av bakteriesystematiken.Förutom bakterier beskrivs svampar, virus, protozoer, alger och parasiter. Ett kapitel behandlar mikroorganismer hos människor och djur. Ett annat beskriver genteknikens viktigaste principer och i fyra kapitel ges utrymme åt produktionshygien, livsmedelsproduktion, konservering och fermentering.Den nya upplagan är uppdaterad och utökad främst med avseende på gentekniken och bakteriesystematiken.Boken lämpar sig för introducerande högskole- och universitetsstudier i ämnet, i första hand på utbildningar med livsmedelsanknytning. Den kan även med fördel användas som fortbildningslitteratur inom exempelvis livsmedelsindustrin.Boken finns även i en kortversion som omfattar endast grundläggande mikrobiologi och där de livsmedelsrelaterade kapitlen har tagits bort (www.studentlitteratur.se/32522).
Studentlitteratur AB 2:4 9789144006567 -
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsappl...
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2007. 414 sidor.
Nära nyskick. Boken ger en grundläggande förståelse för olika celltyper och deras funktion, mikroorganismers tillväxt, metabolism samt en presentation av bakteriesystematiken.Förutom bakterier beskrivs svampar, virus, protozoer, alger och parasiter. Ett kapitel behandl läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144006567
- Titel
- Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
- Författare
- Thougaard, Herluf
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 414 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 898 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken ger en grundläggande förståelse för olika celltyper och deras funktion, mikroorganismers tillväxt, metabolism samt en presentation av bakteriesystematiken.Förutom bakterier beskrivs svampar, virus, protozoer, alger och parasiter. Ett kapitel behandlar mikroorganismer hos människor och djur. Ett annat beskriver genteknikens viktigaste principer och i fyra kapitel ges utrymme åt produktionshygien, livsmedelsproduktion, konservering och fermentering.Den nya upplagan är uppdaterad och utökad främst med avseende på gentekniken och bakteriesystematiken.Boken lämpar sig för introducerande högskole- och universitetsstudier i ämnet, i första hand på utbildningar med livsmedelsanknytning. Den kan även med fördel användas som fortbildningslitteratur inom exempelvis livsmedelsindustrin.Boken finns även i en kortversion som omfattar endast grundläggande mikrobiologi och där de livsmedelsrelaterade kapitlen har tagits bort (www.studentlitteratur.se/32522).
Studentlitteratur AB 2 9789144006567
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn