-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151840703
- Titel
- Hemmets kokbok : Den svenska maten
- Författare
- Bergensjö-Hjelm, Gunnel - Ekman, Anne-Marie - Lindberg, Björn 1945- - Söderqvist, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 884 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 238 mm
- Vikt
- 1850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade.
Dessutom finns mängder av allmän matkunskap om kött, fisk, grönsaker och andra råvaror, allmänna grundrecept och tillagningsmetoder samt utförliga kapitel om bakning, sylt, saft, konservering med mera.
Prisma 52 9789151840703 -
Hemmets kokbok : Den svenska maten
Inbunden bok. Prisma. 52 uppl. 2002. 884 sidor.
Mycket gott skick. .......Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade. Dessutom finns m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840707
- Titel
- Hemmets kokbok : Den svenska maten
- Författare
- Bergensjö-Hjelm, Gunnel - Ekman, Anne-Marie - Lindberg, Björn 1945- - Söderqvist, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 884 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 238 mm
- Vikt
- 1850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade.
Dessutom finns mängder av allmän matkunskap om kött, fisk, grönsaker och andra råvaror, allmänna grundrecept och tillagningsmetoder samt utförliga kapitel om bakning, sylt, saft, konservering med mera.
Prisma 52 9151840707 -
Hemmets kokbok : Den svenska maten
Inbunden bok. Prisma. 52 uppl. 2002. 884 sidor.
Gott skick. Boken är spräckt och tejpad i ryggen, även hörnen i verksamt är något tilltryckta i övrigt är den i mycket fint begagnat skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840707
- Titel
- Hemmets kokbok : Den svenska maten
- Författare
- Bergensjö-Hjelm, Gunnel - Ekman, Anne-Marie - Lindberg, Björn 1945- - Söderqvist, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 884 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 238 mm
- Vikt
- 1850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade.
Dessutom finns mängder av allmän matkunskap om kött, fisk, grönsaker och andra råvaror, allmänna grundrecept och tillagningsmetoder samt utförliga kapitel om bakning, sylt, saft, konservering med mera.
Prisma 52 9151840707 -
Hemmets kokbok : Den svenska maten
Inbunden bok. Prisma. 52 uppl. 2002. 884 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840703
- Titel
- Hemmets kokbok : Den svenska maten
- Författare
- Bergensjö-Hjelm, Gunnel - Ekman, Anne-Marie - Lindberg, Björn 1945- - Söderqvist, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 884 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 238 mm
- Vikt
- 1850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade.
Dessutom finns mängder av allmän matkunskap om kött, fisk, grönsaker och andra råvaror, allmänna grundrecept och tillagningsmetoder samt utförliga kapitel om bakning, sylt, saft, konservering med mera.
Prisma 52 9789151840703 -
Hemmets kokbok : Den svenska maten
Inbunden bok. Prisma. 52 uppl. 2002. 884 sidor.
Mycket gott skick. Rakt och rent exemplar utan namn eller skador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840703
- Titel
- Hemmets kokbok : Den svenska maten
- Författare
- Bergensjö-Hjelm, Gunnel - Ekman, Anne-Marie - Lindberg, Björn 1945- - Söderqvist, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 884 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 238 mm
- Vikt
- 1850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade.
Dessutom finns mängder av allmän matkunskap om kött, fisk, grönsaker och andra råvaror, allmänna grundrecept och tillagningsmetoder samt utförliga kapitel om bakning, sylt, saft, konservering med mera.
Prisma 52 9789151840703
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn