-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151843858
- Titel
- La Pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 367 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är formgivaren Nikko Amadonicos hyllning till den neapolitanska pizzan och till själva staden. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzanotomatater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska neapolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning.
Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet!
Prisma 2 9789151843858 -
La Pizza : Den sanna historien från Neapel
Häftad bok. Prisma förlag. 2 uppl. 2004. 207 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843854
- Titel
- La Pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 367 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är formgivaren Nikko Amadonicos hyllning till den neapolitanska pizzan och till själva staden. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzanotomatater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska neapolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning.
Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet!
Prisma förlag 2 9151843854 -
La Pizza : Den sanna historien från Neapel
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 207 sidor.
Nära nyskick. Hel och ren.
Läst ex.
Underbart skrivit om pizza och bara pizza. Och inget annat än pizza.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843858
- Titel
- La Pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 367 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är formgivaren Nikko Amadonicos hyllning till den neapolitanska pizzan och till själva staden. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzanotomatater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska neapolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning.
Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet!
Prisma 2 9789151843858 -
La pizza den sanna historien från Neapel
Häftad bok.
Mycket gott skick. Prisma. 2004. 207 s. Danskt band. 14,5 x 17cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843858
- Titel
- La Pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 367 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är formgivaren Nikko Amadonicos hyllning till den neapolitanska pizzan och till själva staden. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzanotomatater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska neapolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning.
Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet!
9789151843858
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn