-
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nyskick. (30) H13
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
Prisma 1 9789151850917 -
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
Prisma 1 9789151850917 -
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Helt fint exemplar, det kan anas att en prislapp suttit i nedre framkant, men endast med väldigt noggrann granskning. I övrigt som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
Prisma 1 9789151850917 -
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick. Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen so läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
Prisma 1 9789151850917 -
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
Prisma 1 9789151850917 -
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Mycket gott skick. 100 smarta recept för kropp och hjärna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
Prisma 1 9789151850917 -
Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
Prisma 1 9789151850917 -
Omega-3 kokboken - över 100 smarta recept för...
Dek. pappbd. Prisma, 2008, 144 sid.
Mycket gott skick.
Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
9789151850917 -
OMEGA-3KOKBOKEN.
Första svenska uppl. 8:o. Illpbd. 144 s. Rikt fotoill. Prisma. Singapor 2008. I nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
9789151850917 -
OMEGA-3KOKBOKEN.
Nyskick. Första svenska uppl. 8:o. Illpbd. 144 s. Rikt fotoill. Prisma. Singapor 2008. Nytt ex. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850917
- Titel
- Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
- Författare
- Straten, Michael van
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 241 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många tror att fett är farligt och bör undvikas till varje pris. Men det kan faktiskt vara skadligt för kroppen att helt undvika fett. Vi behöver få i oss rätt sorts fett för att vår hjärna ska fungera och för att vi ska kunna ta upp olika näringsämnen som vår kropp behöver. Det fett vi framförallt behöver är omega-3.
Varför blir man smart av fisk? Och vilken sort fisk ska man äta? Numera vet de flesta att omega-3, som finns i bland annat fet fisk, har en hälsobringande effekt. Genom ett högre intag av omega-3 kan man reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Omega-3 verkar helt enkelt vara den nya undermedlet. Många studier tyder också på att kroppen har lättare att ta upp omega-3 i mat än i tablettform. Så vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?
Omega-3 kokboken består av ett inledande kapitel med fakta om olika fetter och hur de verkar i kroppen. Därefter presenteras över 100 recept uppdelade på frukostar, förrätter, lunch, huvudmål och desserter.
9789151850917
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn