-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153426042
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9789153426042 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153426045
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9153426045 -
Desserter med frukt och bär
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 62 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Tydliga receptbeskrivningar. Läckra bilder.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426045
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9153426045 -
Desserter med frukt och bär
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 63 sidor.
Mycket gott skick. 22x22cm. Lättare bruksspår på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426045
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9153426045 -
Desserter med frukt och bär
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 62 sidor.
Nyskick. Författaren var/är chefskonditor på Grand Hotel i Stockholm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426045
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9153426045 -
Desserter med frukt och bär
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 62 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426042
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9789153426042 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153426045
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9153426045 -
DESSERTER MED FRUKT OCH BÄR
Kartonnage med illustrerad pärm utan skyddsomslag. ICA bokförlag 2005. Många läckra recept illustrerade i färg av fotografen Kent Jardhammar, 63 sid. Bra skick förutom ett litet stänk av små ljusa fläckar på eftersättsbladet och en obetydlig missfärgning läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426045
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
9153426045 -
Desserter med frukt och bär
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 62 sidor.
Nyskick. Fotograf: Jardhammar, Kent
Förlag: Ica Bokförlag
Upplaga: 1
Utgivningsdatum: 2005-04-07
Omfång: 62 sidor
Illustrerad: JaInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426045
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
Ica Bokförlag 1 9153426045 -
Desserter - med frukt och bär
ICA bokförlag. 2005. 62 s. Dek. laminerat pappband.
Nyskick. Rikt färgfotoillustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426042
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
9789153426042 -
Desserter - med frukt och bär
Inbunden bok. ICA bokförlag. 1:a uppl. 2005. 62 s. Inbunden. 22x22cm. 380 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426042
- Titel
- Desserter med frukt och bär
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 62 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en vacker bok, fylld av läckra recept och aptitretande bilder på desserter med frukt och bär. Som Claes Karlsson själv säger ska det vara lätt att göra en smarrig dessert. Man ska inte behöva krångla till det med avancerade ingredienser, konstiga kryddor eller sällsynta råvaror.
Recepten är lätta att följa med få ingredienser, och de är gjorda med tanke på att även den ovane ska kunna tillaga dem. Tanken är att de frukter och bär som finns i boken ska vara lätta för alla att få tag på både vad sort och tillgång beträffar, färska eller frysta. Du kan snabbt tillreda en klassiker och överraska med nya variationer och smaker. Ta till exempel den krämiga brulén som blir en helt ny dessert när den smaksätts med kokos istället för vanilj. Frukter och bär leder inte bara till goda desserter utan tillhör också några av våra nyttigaste råvaror.
Claes Karlsson är sedan fem år konditorichef på Grand Hotel i Stockholm. Som sådan har han ansvar för utveckling av nya desserter och bakverk. Genom sina inspirations- och studieresor till Frankrike, Spanien, Schweiz, Slovenien och Ungern har han fått fördjupade kunskaper om användning av frukter, bär och choklad i desserttillverkning.
9789153426042
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn