-
Säsongens mat : sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 151 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Namn och adress skrivet på titelbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
9789153435129 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Säsongens mat : sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 151 sidor.
Nyskick. ///Förlagets beskrivning: Säsongens mat handlar om hur du kan tänka - både när du väljer och handlar din mat som när du tillagar den. Författaren Ewa Skiöldebrands inspirerar dig att tänka klimatsmart och närodlat genom att planera dina måltider efter vad läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Säsongens mat : sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 151 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex finns
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Säsongens mat : sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 151 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Säsongens mat Sund äkta och närodlad
Nyskick. Förlagets pappband, 8o. Ny bok! . 2011. 151s. 24,7x20c. 680g.
De flesta tror att nyttig mat, som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att b läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
9789153435129 -
Säsongens mat : sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 151 sidor.
Nyskick. Oläst exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Säsongens mat - sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 151 sidor.
Nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Säsongens mat : sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 151 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Säsongens mat : sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2011. 151 sidor.
Nära nyskick. .........// De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Säsongens mat : sund äkta och närodlad
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 151 sidor.
Nära nyskick. De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 1 9789153435129
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn