-
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick. Bra exemplar
Se även våra andra böckerInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155210380
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9789155210380 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9155210384 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 92 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9155210384 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9155210384 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1:a uppl. 2002. 96 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 1:a 9155210384 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 96 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9155210384 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9155210384 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Semic . 2002. 96 sidor.
Nyskick. När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med.
En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett - men gör ett impulsköp - kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155210380
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Semic 9789155210380 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9155210384 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 96 sidor.
Nära nyskick. (30)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9155210384 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok.
Nyskick. Semic. 1 uppl. 2002. 96 s. Inbunden. 347 gram. När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett – men gör ett impulsköp – kan bara inte motstå kycklingfil läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155210380
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
9789155210380 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155210380
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
9789155210380
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn