-
Stora boken om vin & mat
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 143 sidor.
Mycket gott skick. Sliten bakpärm med prisetikett.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155237448
- Titel
- Stora boken om vin & mat
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 832 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat och ett gott vin - rätt kombinerat blir det en oslagbar smakupplevelse. Men det spelar ingen roll hur gott vinet och hur god maten är var för sig om kombinationen inte är den rätta.Med vinet som utgångspunkt får du här mängder av tips om vinvänliga maträtter och lär dig undvika kombinationer som tar smaken ur såväl maten som vinet.Dyrt är inte alltid bäst, vilket bokens författare, vinfantasten Christer Berens, ofta påpekar. Lär dig knepen för att undvika att slösa pengar på dyra viner till fel mat - många läckra rätter passar faktiskt bättre med ett enklare, billigare vin.Här får du veta vilka viner som smakar bäst till olika sorters fisk & skaldjur, till kött, vilt, pizza, pasta, starkt kryddad mat, ostar & desserter och mycket mer. Dessutom grundläggande och inspirerande genomgångar av druvor, vindistrikt, grundsmakernas betydelse för vinvalet och en samling recept på flera goda maträtter och de viner som bäst passar att servera till.
Bokförlaget Semic 9789155237448 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155237448
- Titel
- Stora boken om vin & mat
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 267 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 832 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat och ett gott vin - rätt kombinerat blir det en oslagbar smakupplevelse. Men det spelar ingen roll hur gott vinet och hur god maten är var för sig om kombinationen inte är den rätta.Med vinet som utgångspunkt får du här mängder av tips om vinvänliga maträtter och lär dig undvika kombinationer som tar smaken ur såväl maten som vinet.Dyrt är inte alltid bäst, vilket bokens författare, vinfantasten Christer Berens, ofta påpekar. Lär dig knepen för att undvika att slösa pengar på dyra viner till fel mat - många läckra rätter passar faktiskt bättre med ett enklare, billigare vin.Här får du veta vilka viner som smakar bäst till olika sorters fisk & skaldjur, till kött, vilt, pizza, pasta, starkt kryddad mat, ostar & desserter och mycket mer. Dessutom grundläggande och inspirerande genomgångar av druvor, vindistrikt, grundsmakernas betydelse för vinvalet och en samling recept på flera goda maträtter och de viner som bäst passar att servera till.
Bokförlaget Semic 9789155237448
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn