-
Brödrevolutionen – Varför forntidens bröd är...
Inbunden bok. Pagina Group AB, Stockholm. 2018. 191 sidor.
Nära nyskick. Mycket rikt illustrerad i färg. Boken kan vara läst eller genombläddrad i någon utsträckning, men ser fortfarande närmast ut som ny. "'Brödrevolutionen' förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd och hur vi kan dra nytta av äldre bak läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163616860
- Titel
- Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är framtidens bröd
- Författare
- Landin-Löfving, Erica
- Förlag
- Pagina
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet verkar vi ha tappat greppet om hur man bakar det på ett hälsosamt sätt. Idag köper vi färdigskivade limpor som gör oss både överviktiga och undernärda på samma gång.
Så hur hamnade vi här? Brödrevolutionen förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd och hur vi kan dra nytta av äldre bakmetoder för att må bättre. Vi får lära oss vilka spannmål vi ska använda, hur mjölet ska malas och hur degen ska jäsas. Dessutom delar några av Sveriges främsta kvarnar och hantverksbagerier med sig av sina favoritrecept.
Erica Landin-Löfving är matjournalist och hållbarhetskonsult med magisterexamen inom medicinsk biologi. Hon har utbildat sig på Måltidsakademin i Grythyttan och är en entusiastisk hemmabagare med en förkärlek för vetesorten enkorn.
Pagina Group AB, Stockholm 9789163616860 -
Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är...
Inbunden bok. Pagina. 1 uppl. 2018. 191 sidor.
Nyskick. Förlagsnytt, oläst exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163616860
- Titel
- Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är framtidens bröd
- Författare
- Landin-Löfving, Erica
- Förlag
- Pagina
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet verkar vi ha tappat greppet om hur man bakar det på ett hälsosamt sätt. Idag köper vi färdigskivade limpor som gör oss både överviktiga och undernärda på samma gång.
Så hur hamnade vi här? Brödrevolutionen förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd och hur vi kan dra nytta av äldre bakmetoder för att må bättre. Vi får lära oss vilka spannmål vi ska använda, hur mjölet ska malas och hur degen ska jäsas. Dessutom delar några av Sveriges främsta kvarnar och hantverksbagerier med sig av sina favoritrecept.
Erica Landin-Löfving är matjournalist och hållbarhetskonsult med magisterexamen inom medicinsk biologi. Hon har utbildat sig på Måltidsakademin i Grythyttan och är en entusiastisk hemmabagare med en förkärlek för vetesorten enkorn.
Pagina 1 9789163616860 -
Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är...
Inbunden bok. Pagina. 1 uppl. 2018. 191 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Bröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet verkar vi ha tappat greppet om hur man bakar det på ett hälsosamt sätt. Idag köper vi färdigskivade limpor som gör oss både övervi läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163616860
- Titel
- Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är framtidens bröd
- Författare
- Landin-Löfving, Erica
- Förlag
- Pagina
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet verkar vi ha tappat greppet om hur man bakar det på ett hälsosamt sätt. Idag köper vi färdigskivade limpor som gör oss både överviktiga och undernärda på samma gång.
Så hur hamnade vi här? Brödrevolutionen förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd och hur vi kan dra nytta av äldre bakmetoder för att må bättre. Vi får lära oss vilka spannmål vi ska använda, hur mjölet ska malas och hur degen ska jäsas. Dessutom delar några av Sveriges främsta kvarnar och hantverksbagerier med sig av sina favoritrecept.
Erica Landin-Löfving är matjournalist och hållbarhetskonsult med magisterexamen inom medicinsk biologi. Hon har utbildat sig på Måltidsakademin i Grythyttan och är en entusiastisk hemmabagare med en förkärlek för vetesorten enkorn.
Pagina 1 9789163616860 -
Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är...
Inbunden bok. Pagina. 2018. 191 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163616860
- Titel
- Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är framtidens bröd
- Författare
- Landin-Löfving, Erica
- Förlag
- Pagina
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet verkar vi ha tappat greppet om hur man bakar det på ett hälsosamt sätt. Idag köper vi färdigskivade limpor som gör oss både överviktiga och undernärda på samma gång.
Så hur hamnade vi här? Brödrevolutionen förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd och hur vi kan dra nytta av äldre bakmetoder för att må bättre. Vi får lära oss vilka spannmål vi ska använda, hur mjölet ska malas och hur degen ska jäsas. Dessutom delar några av Sveriges främsta kvarnar och hantverksbagerier med sig av sina favoritrecept.
Erica Landin-Löfving är matjournalist och hållbarhetskonsult med magisterexamen inom medicinsk biologi. Hon har utbildat sig på Måltidsakademin i Grythyttan och är en entusiastisk hemmabagare med en förkärlek för vetesorten enkorn.
Pagina 9789163616860 -
Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är...
Inbunden bok. Pagina. 1 uppl. 2018. 191 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163616860
- Titel
- Brödrevolutionen : varför forntidens bröd är framtidens bröd
- Författare
- Landin-Löfving, Erica
- Förlag
- Pagina
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bröd har varit en naturlig del av människans kost i 10 000 år, men det senaste århundradet verkar vi ha tappat greppet om hur man bakar det på ett hälsosamt sätt. Idag köper vi färdigskivade limpor som gör oss både överviktiga och undernärda på samma gång.
Så hur hamnade vi här? Brödrevolutionen förklarar varför många av oss mår dåligt av att äta modernt bröd och hur vi kan dra nytta av äldre bakmetoder för att må bättre. Vi får lära oss vilka spannmål vi ska använda, hur mjölet ska malas och hur degen ska jäsas. Dessutom delar några av Sveriges främsta kvarnar och hantverksbagerier med sig av sina favoritrecept.
Erica Landin-Löfving är matjournalist och hållbarhetskonsult med magisterexamen inom medicinsk biologi. Hon har utbildat sig på Måltidsakademin i Grythyttan och är en entusiastisk hemmabagare med en förkärlek för vetesorten enkorn.
Pagina 1 9789163616860
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn