-
Snabbmatslandet
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2002. 485 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173248703 -
Snabbmatslandet
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2002. 485 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktig läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173248703 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173248703 -
Snabbmatslandet
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2002. 485 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Helt och rent innanmäte.
Omslaget har några smärre blessyrer.
Varsamt studerat ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173248709
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9789173248709 -
Snabbmatslandet : ett mål för McWorld
Stockholm : Ordfront, 2002 2002 Inb m ngt löst skomsl Julhälsning smutssida Rec.stämpel på övre snitt
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173248703 -
Snabbmatslandet
Inbunden bok. Ordfront Förlag. Första uppl. 2002. 485 s. Inbunden. 22x14,5cm. 886 gram.
Gott skick. OBS ! Biblioteksexemplar ! Dokumentär skildring om snabbmaten i USA. Dess historia,konsekvenser och avarter.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173248703 -
Snabbmatslandet. Ett mål för McWorld
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Inb med skyddsomslag, 484 sidor. Ordfront (Finland, 2002). Illustrerad med foto i svartvitt.Översättning av Stefan Lindgren.IBSN: 9173248703 Mycket gott skick. Något nött nedre kant på skyddsomslaget. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173248703 -
Snabbmatslandet. Ett mål för McWorld
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Ordfront 2002. 485 sidor. Inbunden med skyddsomslag. 850 gram. Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173248703 -
Snabbmatslandet - ett mål för McWorld
Inbunden med omslag.
Nyskick. Ordfront 2002. - I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institutio läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173248703 -
Snabbmatslandet
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2002. 485 sidor.
Nära nyskick. Ordfront. 2002. 485 s. Vitt pappband. 850 gram. Märke efter prislapp på insidan av bakre pärmen och på skyddsomslagets baksida. Spår av lätt slitage på skyddsomslaget (efter lagerhantering?), annars mycket fint skick. Läs snabbmatslandet och en Big Mac ko läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
Ordfront Förlag 1 9173248703 -
Snabbmatslandet. Ett mål för McWORLD.
2002 Ordfront Inbunden, skyddsomslag, 485 sidor 22x15,5x3,5cm, 850g. Illustrerad.
Mycket gott skick. ISBN 9173248703. Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den mi läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173248703 -
Snabbmatslandet. Ett mål för McWORLD.
2002 Ordfront Inbunden, skyddsomslag, 485 sidor 22x15,5x3,5cm, 850g. Illustrerad.
Mycket gott skick. ISBN 9173248703. Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den mi läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173248703
- Titel
- Snabbmatslandet
- Författare
- Eric Schlosser
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 485 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 879 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaken och doften på din hamburgare och dina pommes frites tillverkas kemiskt på särskilda smakfabriker. En enda hamburgare kan innehålla kött från tiotals olika kor.
I Snabbmatslandet granskar Eric Schlosser sakligt och ingående den minst sagt tvivelaktiga processen kring produktionen av snabbmaten, men han tar också en titt på själva fenomenet. Snabbmat är inte längre enbart en amerikansk institution, det har blivit en global företeelse med 28.000 McDonalds-restauranger över hela världen.
Vad som började med några enstaka restauranger i Kalifornien efter andra världskrigets slut, har lett till ett förödande effektivt strömlinjeformat snabbmatskoncept.
Till en värld där mindre aktörer slås ut av de stora kedjorna, där snabbmatsföretag, främst McDonalds, kommit att stå som symboler för globaliseringsprocessen, och där en epidemi av övervikt breder ut sig i kölvattnet av burgare och friterad kyckling.
Läs Snabbmatslandet, och en Big Mac kommer aldrig att smaka som förr igen.Författaren: Erik Schlosser är medarbetare på Atlantic Monthly och detta är hans första bok. Snabbmatslandet började som ett reportage i The Rolling Stone. Boken har legat på New York Times bestsellerlista och sålt i 180.000 ex i USA.
9173248703
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn