-
Korv : den godaste korven stoppar du själv -...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 111 sidor.
Nära nyskick. Tre sig oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241433
- Titel
- Korv : den godaste korven stoppar du själv - redskap, råvaror, teknik
- Författare
- Franzén, Kristofer
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 205 x 235 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 541 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När intresset för matens ursprung ökar och medvetenheten om de onödiga livsmedelstillsatserna får många att ta sig tid att baka med egen surdeg, hellre än att köpa industrilimpan i snabbköpet, faller det sig naturligt att fråga sig om man inte också kan göra sin egen korv. Det kan man, och det blir så otroligt gott!I princip kan man tillverka korv hemma i köket utan något annat än en skärbräda, en vass kniv och en tratt, men det blir betydligt enklare om man har en köttkvarn med korvhorn till matberedaren. I Korv lär Kristofer Franzén ut hur hela korvstoppningsprocessen går till, hur viktigt det är med hygien och varför temperaturen påverkar korvens konsistens. Här finns recept på bland annat salsiccia, chorizo och ölkorv, smaksatta med salvia, citron eller svamp, men också på de bästa tillbehören: potatispurén, rotfrukterna, salladerna med olika baljväxter och naturligtvis den egna senapen och korvbrödet.Stefan Wettainens vackra matbilder får det att vattnas i munnen, samtidigt som de på ett instruktivt sätt visar hur processen går till, från råvaran till den färdiga korven.
Bonnier Fakta 9789174241433 -
Korv : den godaste korven stoppar du själv -...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 111 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241433
- Titel
- Korv : den godaste korven stoppar du själv - redskap, råvaror, teknik
- Författare
- Franzén, Kristofer
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 205 x 235 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 541 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När intresset för matens ursprung ökar och medvetenheten om de onödiga livsmedelstillsatserna får många att ta sig tid att baka med egen surdeg, hellre än att köpa industrilimpan i snabbköpet, faller det sig naturligt att fråga sig om man inte också kan göra sin egen korv. Det kan man, och det blir så otroligt gott!I princip kan man tillverka korv hemma i köket utan något annat än en skärbräda, en vass kniv och en tratt, men det blir betydligt enklare om man har en köttkvarn med korvhorn till matberedaren. I Korv lär Kristofer Franzén ut hur hela korvstoppningsprocessen går till, hur viktigt det är med hygien och varför temperaturen påverkar korvens konsistens. Här finns recept på bland annat salsiccia, chorizo och ölkorv, smaksatta med salvia, citron eller svamp, men också på de bästa tillbehören: potatispurén, rotfrukterna, salladerna med olika baljväxter och naturligtvis den egna senapen och korvbrödet.Stefan Wettainens vackra matbilder får det att vattnas i munnen, samtidigt som de på ett instruktivt sätt visar hur processen går till, från råvaran till den färdiga korven.
Bonnier Fakta 9789174241433 -
Korv : den godaste korven stoppar du själv -...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 111 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241433
- Titel
- Korv : den godaste korven stoppar du själv - redskap, råvaror, teknik
- Författare
- Franzén, Kristofer
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 205 x 235 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 541 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När intresset för matens ursprung ökar och medvetenheten om de onödiga livsmedelstillsatserna får många att ta sig tid att baka med egen surdeg, hellre än att köpa industrilimpan i snabbköpet, faller det sig naturligt att fråga sig om man inte också kan göra sin egen korv. Det kan man, och det blir så otroligt gott!I princip kan man tillverka korv hemma i köket utan något annat än en skärbräda, en vass kniv och en tratt, men det blir betydligt enklare om man har en köttkvarn med korvhorn till matberedaren. I Korv lär Kristofer Franzén ut hur hela korvstoppningsprocessen går till, hur viktigt det är med hygien och varför temperaturen påverkar korvens konsistens. Här finns recept på bland annat salsiccia, chorizo och ölkorv, smaksatta med salvia, citron eller svamp, men också på de bästa tillbehören: potatispurén, rotfrukterna, salladerna med olika baljväxter och naturligtvis den egna senapen och korvbrödet.Stefan Wettainens vackra matbilder får det att vattnas i munnen, samtidigt som de på ett instruktivt sätt visar hur processen går till, från råvaran till den färdiga korven.
Bonnier Fakta 9789174241433 -
KORV – Den godaste korven stoppar du själv –...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 111 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obetydliga ytmärken på pärmarna. –– Se fler bilder! ––
Korv med äkta vara – du vet vad korven innehåller när du har stoppat den själv.
• När intresset för matens ursprung ökar och medvetenheten om de onödiga livsme läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241433
- Titel
- Korv : den godaste korven stoppar du själv - redskap, råvaror, teknik
- Författare
- Franzén, Kristofer
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 205 x 235 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 541 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När intresset för matens ursprung ökar och medvetenheten om de onödiga livsmedelstillsatserna får många att ta sig tid att baka med egen surdeg, hellre än att köpa industrilimpan i snabbköpet, faller det sig naturligt att fråga sig om man inte också kan göra sin egen korv. Det kan man, och det blir så otroligt gott!I princip kan man tillverka korv hemma i köket utan något annat än en skärbräda, en vass kniv och en tratt, men det blir betydligt enklare om man har en köttkvarn med korvhorn till matberedaren. I Korv lär Kristofer Franzén ut hur hela korvstoppningsprocessen går till, hur viktigt det är med hygien och varför temperaturen påverkar korvens konsistens. Här finns recept på bland annat salsiccia, chorizo och ölkorv, smaksatta med salvia, citron eller svamp, men också på de bästa tillbehören: potatispurén, rotfrukterna, salladerna med olika baljväxter och naturligtvis den egna senapen och korvbrödet.Stefan Wettainens vackra matbilder får det att vattnas i munnen, samtidigt som de på ett instruktivt sätt visar hur processen går till, från råvaran till den färdiga korven.
Bonnier Fakta 9789174241433 -
Korv : den godaste korven stoppar du själv -...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 111 sidor.
Nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241433
- Titel
- Korv : den godaste korven stoppar du själv - redskap, råvaror, teknik
- Författare
- Franzén, Kristofer
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 205 x 235 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 541 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När intresset för matens ursprung ökar och medvetenheten om de onödiga livsmedelstillsatserna får många att ta sig tid att baka med egen surdeg, hellre än att köpa industrilimpan i snabbköpet, faller det sig naturligt att fråga sig om man inte också kan göra sin egen korv. Det kan man, och det blir så otroligt gott!I princip kan man tillverka korv hemma i köket utan något annat än en skärbräda, en vass kniv och en tratt, men det blir betydligt enklare om man har en köttkvarn med korvhorn till matberedaren. I Korv lär Kristofer Franzén ut hur hela korvstoppningsprocessen går till, hur viktigt det är med hygien och varför temperaturen påverkar korvens konsistens. Här finns recept på bland annat salsiccia, chorizo och ölkorv, smaksatta med salvia, citron eller svamp, men också på de bästa tillbehören: potatispurén, rotfrukterna, salladerna med olika baljväxter och naturligtvis den egna senapen och korvbrödet.Stefan Wettainens vackra matbilder får det att vattnas i munnen, samtidigt som de på ett instruktivt sätt visar hur processen går till, från råvaran till den färdiga korven.
Bonnier Fakta 9789174241433
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn