-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174690743
- Titel
- Kräftboken : recept, tillbehör och historia
- Författare
- Mogensen, Annika
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 197 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 370 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta kräftor är festligt, gott, vackert och stämningsfullt.
Förr hörde kräftätandet alltid ihop med fest och augusti, men numera finns kräftor tillgängliga i mataffärer året om, priset är överkomligt och vi har även börjat använda kräftor som ingrediens i matlagningen.
I Kräftboken får du både läsa om kräftor och prova på en mängd recept: recept på lag att koka kräftorna i, recept på goda tillbehör på kräftskivan, recept på året-runt-rätter med kräftor som ingrediens, t ex Kräftsoppa, Crêpes med kräftfyllning, Cajunkräftor m m. Receptbredden är stor. Bagaren Erika Kajhed har bidragit med recept på dillknäcke och surdegsbaguette.
Här finns självklart också ett avsnitt om snaps och snapsvisor, liksom lite om öl, vin och annat lämpligt att dricka till. I boken finns garanterat någonting som frestar både barn och vuxna.
ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin, samt Glöggboken i samma serie. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690743 -
Kräftboken. Recept, tillbehör och historia
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 112 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad.Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690743
- Titel
- Kräftboken : recept, tillbehör och historia
- Författare
- Mogensen, Annika
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 197 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 370 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta kräftor är festligt, gott, vackert och stämningsfullt.
Förr hörde kräftätandet alltid ihop med fest och augusti, men numera finns kräftor tillgängliga i mataffärer året om, priset är överkomligt och vi har även börjat använda kräftor som ingrediens i matlagningen.
I Kräftboken får du både läsa om kräftor och prova på en mängd recept: recept på lag att koka kräftorna i, recept på goda tillbehör på kräftskivan, recept på året-runt-rätter med kräftor som ingrediens, t ex Kräftsoppa, Crêpes med kräftfyllning, Cajunkräftor m m. Receptbredden är stor. Bagaren Erika Kajhed har bidragit med recept på dillknäcke och surdegsbaguette.
Här finns självklart också ett avsnitt om snaps och snapsvisor, liksom lite om öl, vin och annat lämpligt att dricka till. I boken finns garanterat någonting som frestar både barn och vuxna.
ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin, samt Glöggboken i samma serie. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690743 -
Kräftboken : recept, tillbehör och historia
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 112 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690743
- Titel
- Kräftboken : recept, tillbehör och historia
- Författare
- Mogensen, Annika
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 197 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 370 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta kräftor är festligt, gott, vackert och stämningsfullt.
Förr hörde kräftätandet alltid ihop med fest och augusti, men numera finns kräftor tillgängliga i mataffärer året om, priset är överkomligt och vi har även börjat använda kräftor som ingrediens i matlagningen.
I Kräftboken får du både läsa om kräftor och prova på en mängd recept: recept på lag att koka kräftorna i, recept på goda tillbehör på kräftskivan, recept på året-runt-rätter med kräftor som ingrediens, t ex Kräftsoppa, Crêpes med kräftfyllning, Cajunkräftor m m. Receptbredden är stor. Bagaren Erika Kajhed har bidragit med recept på dillknäcke och surdegsbaguette.
Här finns självklart också ett avsnitt om snaps och snapsvisor, liksom lite om öl, vin och annat lämpligt att dricka till. I boken finns garanterat någonting som frestar både barn och vuxna.
ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin, samt Glöggboken i samma serie. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690743 -
Kräftboken : recept, tillbehör och historia
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 112 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Överdådigt rikt, vackert, instruktivt och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. Här kan du både läsa om och prova på en mängd recept: recept på lag att koka kräftorna i, recept på goda tillbehör till kräftskivan läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690743
- Titel
- Kräftboken : recept, tillbehör och historia
- Författare
- Mogensen, Annika
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 197 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 370 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta kräftor är festligt, gott, vackert och stämningsfullt.
Förr hörde kräftätandet alltid ihop med fest och augusti, men numera finns kräftor tillgängliga i mataffärer året om, priset är överkomligt och vi har även börjat använda kräftor som ingrediens i matlagningen.
I Kräftboken får du både läsa om kräftor och prova på en mängd recept: recept på lag att koka kräftorna i, recept på goda tillbehör på kräftskivan, recept på året-runt-rätter med kräftor som ingrediens, t ex Kräftsoppa, Crêpes med kräftfyllning, Cajunkräftor m m. Receptbredden är stor. Bagaren Erika Kajhed har bidragit med recept på dillknäcke och surdegsbaguette.
Här finns självklart också ett avsnitt om snaps och snapsvisor, liksom lite om öl, vin och annat lämpligt att dricka till. I boken finns garanterat någonting som frestar både barn och vuxna.
ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin, samt Glöggboken i samma serie. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690743
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn