-
Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfe...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 249 sidor.
Nära nyskick. Klotbunden rygg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172759
- Titel
- Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfekta mötet
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 249 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 284 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1296 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd av juryn för Årets Svenska Måltidslitteratur till årets bästa bok inom kategorin Mat & dryck i kombination!
"En riktig grundlektion i mötets harmonier [...] från vår meste utbildare på området. Ett referensverk att ständigt återkomma till."
- ur juryns motivering
Att kombinera mat och vin i en lyckad enhet är inte svårt bara man följer några enkla regler, menar Michel Jamais.
Att få vinet att sjunga till maten är målet för många vinälskare. Men hur ska du välja vin när du inte vet exakt hur maten kommer att kännas på tungan? Hur smakar vinet du har köpt? Och vad är det egentligen som händer när vinet möter maträtten och dess ingredienser?
Vinet & maten ger svar på din a frågor. Smakexperten, matvirtuosen och vinspecialisten Michel Jamais går pedagogiskt igenom grunderna i ämnet, ur människans sinnens fungerar och hur du ska göra för att skapa harmoniska kombinationer. Han ger mängder av förslag på mat och vin som passar bra ihop och lär dessutom ut enkla metoder som du kan använda för att skapa fantastiska måltider. Istället för att fokusera på specifika recept med matchande vintyper avslöjar författaren hela hemligheten bakom en lyckad middag.
egentligen?
Vinet & maten: Grunderna, idéerna, det perfekta mötet är din nyckel till makalösa vin- och matupplevelser.
Tukan Förlag 1 9789176172759 -
Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfe...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 249 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172759
- Titel
- Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfekta mötet
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 249 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 284 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1296 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd av juryn för Årets Svenska Måltidslitteratur till årets bästa bok inom kategorin Mat & dryck i kombination!
"En riktig grundlektion i mötets harmonier [...] från vår meste utbildare på området. Ett referensverk att ständigt återkomma till."
- ur juryns motivering
Att kombinera mat och vin i en lyckad enhet är inte svårt bara man följer några enkla regler, menar Michel Jamais.
Att få vinet att sjunga till maten är målet för många vinälskare. Men hur ska du välja vin när du inte vet exakt hur maten kommer att kännas på tungan? Hur smakar vinet du har köpt? Och vad är det egentligen som händer när vinet möter maträtten och dess ingredienser?
Vinet & maten ger svar på din a frågor. Smakexperten, matvirtuosen och vinspecialisten Michel Jamais går pedagogiskt igenom grunderna i ämnet, ur människans sinnens fungerar och hur du ska göra för att skapa harmoniska kombinationer. Han ger mängder av förslag på mat och vin som passar bra ihop och lär dessutom ut enkla metoder som du kan använda för att skapa fantastiska måltider. Istället för att fokusera på specifika recept med matchande vintyper avslöjar författaren hela hemligheten bakom en lyckad middag.
egentligen?
Vinet & maten: Grunderna, idéerna, det perfekta mötet är din nyckel till makalösa vin- och matupplevelser.
Tukan Förlag 1 9789176172759 -
Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfe...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2015. 249 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172759
- Titel
- Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfekta mötet
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 249 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 284 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1296 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd av juryn för Årets Svenska Måltidslitteratur till årets bästa bok inom kategorin Mat & dryck i kombination!
"En riktig grundlektion i mötets harmonier [...] från vår meste utbildare på området. Ett referensverk att ständigt återkomma till."
- ur juryns motivering
Att kombinera mat och vin i en lyckad enhet är inte svårt bara man följer några enkla regler, menar Michel Jamais.
Att få vinet att sjunga till maten är målet för många vinälskare. Men hur ska du välja vin när du inte vet exakt hur maten kommer att kännas på tungan? Hur smakar vinet du har köpt? Och vad är det egentligen som händer när vinet möter maträtten och dess ingredienser?
Vinet & maten ger svar på din a frågor. Smakexperten, matvirtuosen och vinspecialisten Michel Jamais går pedagogiskt igenom grunderna i ämnet, ur människans sinnens fungerar och hur du ska göra för att skapa harmoniska kombinationer. Han ger mängder av förslag på mat och vin som passar bra ihop och lär dessutom ut enkla metoder som du kan använda för att skapa fantastiska måltider. Istället för att fokusera på specifika recept med matchande vintyper avslöjar författaren hela hemligheten bakom en lyckad middag.
egentligen?
Vinet & maten: Grunderna, idéerna, det perfekta mötet är din nyckel till makalösa vin- och matupplevelser.
Tukan Förlag 9789176172759 -
Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfe...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 249 sidor.
Nyskick. Förlagets klotryggsband, 4o. Ny bok. Första upplagan av detta referensverk!. Utmärkt present till vinälskare, kockar etc. Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett antal titlar du beställer av oss. Klicka på LEMON ART nedan så hittar du alla v läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176172759
- Titel
- Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfekta mötet
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 249 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 284 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1296 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd av juryn för Årets Svenska Måltidslitteratur till årets bästa bok inom kategorin Mat & dryck i kombination!
"En riktig grundlektion i mötets harmonier [...] från vår meste utbildare på området. Ett referensverk att ständigt återkomma till."
- ur juryns motivering
Att kombinera mat och vin i en lyckad enhet är inte svårt bara man följer några enkla regler, menar Michel Jamais.
Att få vinet att sjunga till maten är målet för många vinälskare. Men hur ska du välja vin när du inte vet exakt hur maten kommer att kännas på tungan? Hur smakar vinet du har köpt? Och vad är det egentligen som händer när vinet möter maträtten och dess ingredienser?
Vinet & maten ger svar på din a frågor. Smakexperten, matvirtuosen och vinspecialisten Michel Jamais går pedagogiskt igenom grunderna i ämnet, ur människans sinnens fungerar och hur du ska göra för att skapa harmoniska kombinationer. Han ger mängder av förslag på mat och vin som passar bra ihop och lär dessutom ut enkla metoder som du kan använda för att skapa fantastiska måltider. Istället för att fokusera på specifika recept med matchande vintyper avslöjar författaren hela hemligheten bakom en lyckad middag.
egentligen?
Vinet & maten: Grunderna, idéerna, det perfekta mötet är din nyckel till makalösa vin- och matupplevelser.
Tukan Förlag 1 9789176172759
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn