-
Billig mat - en dyr affär: Om matmakt och beh...
Häftad bok. Premiss. Första uppl. 2006. 182 sidor.
Gott skick. Bakre omslaget med minimal reva. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185343161
- Titel
- Billig mat - en dyr affär : Om matmakt och behovet av medvetna konsumenter
- Författare
- Brulin, Gunnar
- Förlag
- Premiss
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 170 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maten i Sverige kanske blivit billigare men på ett eller annat sätt får vi ändå alla betala ett högt pris i form av sänkt kvalitet. De största förlorarna är de som producerar maten som arbetare i livsmedelsindustrin. För dem betyder prispressen sämre arbetstider, stress och nedlagda fabriker.
Journalisten Gunnar Brulins bok handlar om detta men också om hur konsumenterna drabbas i form av ett smalare utbud av livsnmedel med billigare råvaror, mer vatten och midre kött, många gånger rent fusk. Billig mat med mer socker och fett drabbar dessutom vår hälsa!
Premiss Första 9185343161 -
Billig mat - en dyr affär : Om matmakt och be...
Häftad bok. Premiss förlag / Livsmedelsarbetarförbundetn. 1 uppl. 2006. 182 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185343164
- Titel
- Billig mat - en dyr affär : Om matmakt och behovet av medvetna konsumenter
- Författare
- Brulin, Gunnar
- Förlag
- Premiss
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 170 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maten i Sverige kanske blivit billigare men på ett eller annat sätt får vi ändå alla betala ett högt pris i form av sänkt kvalitet. De största förlorarna är de som producerar maten som arbetare i livsmedelsindustrin. För dem betyder prispressen sämre arbetstider, stress och nedlagda fabriker.
Journalisten Gunnar Brulins bok handlar om detta men också om hur konsumenterna drabbas i form av ett smalare utbud av livsnmedel med billigare råvaror, mer vatten och midre kött, många gånger rent fusk. Billig mat med mer socker och fett drabbar dessutom vår hälsa!
Premiss förlag / Livsmedelsarbetarförbundetn 1 9789185343164 -
Billig mat - en dyr affär om matmakt och beho...
Häftad bok.
Mycket gott skick. Premiss. 2006. 182 s. Danskt band. 17 x 21cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185343164
- Titel
- Billig mat - en dyr affär : Om matmakt och behovet av medvetna konsumenter
- Författare
- Brulin, Gunnar
- Förlag
- Premiss
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 170 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maten i Sverige kanske blivit billigare men på ett eller annat sätt får vi ändå alla betala ett högt pris i form av sänkt kvalitet. De största förlorarna är de som producerar maten som arbetare i livsmedelsindustrin. För dem betyder prispressen sämre arbetstider, stress och nedlagda fabriker.
Journalisten Gunnar Brulins bok handlar om detta men också om hur konsumenterna drabbas i form av ett smalare utbud av livsnmedel med billigare råvaror, mer vatten och midre kött, många gånger rent fusk. Billig mat med mer socker och fett drabbar dessutom vår hälsa!
9789185343164 -
Billig mat - en dyr affär : Om matmakt och be...
Häftad bok. Premiss. 1 uppl. 182 sidor.
Nyskick. Häftad i styvt omslag med invikta flikar (danskt band) och i absolut nyskick. Illustrerad med foton i färg. EN BOK I PRESENTSKICK!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185343164
- Titel
- Billig mat - en dyr affär : Om matmakt och behovet av medvetna konsumenter
- Författare
- Brulin, Gunnar
- Förlag
- Premiss
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 170 x 210 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maten i Sverige kanske blivit billigare men på ett eller annat sätt får vi ändå alla betala ett högt pris i form av sänkt kvalitet. De största förlorarna är de som producerar maten som arbetare i livsmedelsindustrin. För dem betyder prispressen sämre arbetstider, stress och nedlagda fabriker.
Journalisten Gunnar Brulins bok handlar om detta men också om hur konsumenterna drabbas i form av ett smalare utbud av livsnmedel med billigare råvaror, mer vatten och midre kött, många gånger rent fusk. Billig mat med mer socker och fett drabbar dessutom vår hälsa!
Premiss 1 9789185343164
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn