-
Mat att äta minst en gång livet
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2010. 143 sidor.
ISBN 9185465774
Mycket gott skick. Märke från prislapp på baksidan, lite nött i hörn kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKOrdalaget Bokförlag 9185465774 -
Mat att äta minst en gång i livet
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2010. 144 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade pappband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185465774
- Titel
- Mat att äta minst en gång i livet
- Författare
- Åsa Swanberg - Malou Holm
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 286 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En given julklappsbok för den som är matinresserad."
Dalabygden
ÅRETS BÄSTA KOKBOK 2010 i kategorin vardagsmat, allt enligt Måltidsakademien i Grythyttan.
"En av årets allra bästa måltidsböcker kan jag nästan lova! Läs och laga" Jens Linder, Dagens Nyheter
"En rolig idé som förvaltats till en ljuvlig bok. Här går till exempel pilgrimsmussla, murklor, smultron, mörk choklad, filbunke, surströmming och sniglar samma härliga behandling till mötes: en kort text om varan där du får lära dig något extra samt ett lyxigt recept till. Utmärkt att ge bort." Elle Mat&Vin
Årets vackraste kokbok! Fylld av oemotståndliga smaker, spännande historia och fantastiska foton. Följ med på ett (smak)äventyr utöver det vanliga, till smaker du inte villa missa!
Boken innehåller 60 kulinariska höjdpunkter: svenska havskräftor, granatäpple, pata negra, tryffel, hjortron, färska fikon, rostade kastanjer, Kalixlöjrom, limeblad och vaktelägg. Filbunke, piggvar och ramslök. Äkta balsamvinäger, ostron och tuttul - hur mycket har du egentligen smakat?
Allt är inte dyrt, kanske inte ens svårt att få tag på, gemensamt är att allt är värt att smaka minst en gång i livet!
I den här boken är utvalda höjdpunkter samlade tillsammans med en presentation, smakfulla och inspirerande foton och massor av recept. Recepten är omsorgsfullt utvalda för att på bästa sätt ta tillvara smakerna.
Boken innehåller även tre texter om mat, av Gunnar Ekelöf, Hans Alfredson och August Strindberg.
Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har tidigare skrivit de uppmärksammade Smaker från Saltå Kvarn, Tjejmiddag och guiden Fika, Kika, Njut.
Ytterligare designers: Holm, Malou
Ytterligare fotografer: Persson, Roland
Ytterligare författare: Swanberg, Åsa
Ytterligare författare: Holm, Malou
Ordalaget Bokförlag 1 9789185465774 -
Mat att äta minst en gång i livet
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2010. 144 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hörn med obetydligt slitage. Se mina andra annonser för samfrakt
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185465774
- Titel
- Mat att äta minst en gång i livet
- Författare
- Åsa Swanberg - Malou Holm
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 286 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En given julklappsbok för den som är matinresserad."
Dalabygden
ÅRETS BÄSTA KOKBOK 2010 i kategorin vardagsmat, allt enligt Måltidsakademien i Grythyttan.
"En av årets allra bästa måltidsböcker kan jag nästan lova! Läs och laga" Jens Linder, Dagens Nyheter
"En rolig idé som förvaltats till en ljuvlig bok. Här går till exempel pilgrimsmussla, murklor, smultron, mörk choklad, filbunke, surströmming och sniglar samma härliga behandling till mötes: en kort text om varan där du får lära dig något extra samt ett lyxigt recept till. Utmärkt att ge bort." Elle Mat&Vin
Årets vackraste kokbok! Fylld av oemotståndliga smaker, spännande historia och fantastiska foton. Följ med på ett (smak)äventyr utöver det vanliga, till smaker du inte villa missa!
Boken innehåller 60 kulinariska höjdpunkter: svenska havskräftor, granatäpple, pata negra, tryffel, hjortron, färska fikon, rostade kastanjer, Kalixlöjrom, limeblad och vaktelägg. Filbunke, piggvar och ramslök. Äkta balsamvinäger, ostron och tuttul - hur mycket har du egentligen smakat?
Allt är inte dyrt, kanske inte ens svårt att få tag på, gemensamt är att allt är värt att smaka minst en gång i livet!
I den här boken är utvalda höjdpunkter samlade tillsammans med en presentation, smakfulla och inspirerande foton och massor av recept. Recepten är omsorgsfullt utvalda för att på bästa sätt ta tillvara smakerna.
Boken innehåller även tre texter om mat, av Gunnar Ekelöf, Hans Alfredson och August Strindberg.
Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har tidigare skrivit de uppmärksammade Smaker från Saltå Kvarn, Tjejmiddag och guiden Fika, Kika, Njut.
Ytterligare designers: Holm, Malou
Ytterligare fotografer: Persson, Roland
Ytterligare författare: Swanberg, Åsa
Ytterligare författare: Holm, Malou
Ordalaget Bokförlag 9789185465774 -
Mat att äta minst en gång i livet
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2010. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185465774
- Titel
- Mat att äta minst en gång i livet
- Författare
- Åsa Swanberg - Malou Holm
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 286 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En given julklappsbok för den som är matinresserad."
Dalabygden
ÅRETS BÄSTA KOKBOK 2010 i kategorin vardagsmat, allt enligt Måltidsakademien i Grythyttan.
"En av årets allra bästa måltidsböcker kan jag nästan lova! Läs och laga" Jens Linder, Dagens Nyheter
"En rolig idé som förvaltats till en ljuvlig bok. Här går till exempel pilgrimsmussla, murklor, smultron, mörk choklad, filbunke, surströmming och sniglar samma härliga behandling till mötes: en kort text om varan där du får lära dig något extra samt ett lyxigt recept till. Utmärkt att ge bort." Elle Mat&Vin
Årets vackraste kokbok! Fylld av oemotståndliga smaker, spännande historia och fantastiska foton. Följ med på ett (smak)äventyr utöver det vanliga, till smaker du inte villa missa!
Boken innehåller 60 kulinariska höjdpunkter: svenska havskräftor, granatäpple, pata negra, tryffel, hjortron, färska fikon, rostade kastanjer, Kalixlöjrom, limeblad och vaktelägg. Filbunke, piggvar och ramslök. Äkta balsamvinäger, ostron och tuttul - hur mycket har du egentligen smakat?
Allt är inte dyrt, kanske inte ens svårt att få tag på, gemensamt är att allt är värt att smaka minst en gång i livet!
I den här boken är utvalda höjdpunkter samlade tillsammans med en presentation, smakfulla och inspirerande foton och massor av recept. Recepten är omsorgsfullt utvalda för att på bästa sätt ta tillvara smakerna.
Boken innehåller även tre texter om mat, av Gunnar Ekelöf, Hans Alfredson och August Strindberg.
Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har tidigare skrivit de uppmärksammade Smaker från Saltå Kvarn, Tjejmiddag och guiden Fika, Kika, Njut.
Ytterligare designers: Holm, Malou
Ytterligare fotografer: Persson, Roland
Ytterligare författare: Swanberg, Åsa
Ytterligare författare: Holm, Malou
Ordalaget Bokförlag 9789185465774 -
Mat att äta minst en gång i livet
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2010. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Mkt fin.
Läcker grafik.
Historier/ berättelser om mat som bonus.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185465774
- Titel
- Mat att äta minst en gång i livet
- Författare
- Åsa Swanberg - Malou Holm
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 286 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En given julklappsbok för den som är matinresserad."
Dalabygden
ÅRETS BÄSTA KOKBOK 2010 i kategorin vardagsmat, allt enligt Måltidsakademien i Grythyttan.
"En av årets allra bästa måltidsböcker kan jag nästan lova! Läs och laga" Jens Linder, Dagens Nyheter
"En rolig idé som förvaltats till en ljuvlig bok. Här går till exempel pilgrimsmussla, murklor, smultron, mörk choklad, filbunke, surströmming och sniglar samma härliga behandling till mötes: en kort text om varan där du får lära dig något extra samt ett lyxigt recept till. Utmärkt att ge bort." Elle Mat&Vin
Årets vackraste kokbok! Fylld av oemotståndliga smaker, spännande historia och fantastiska foton. Följ med på ett (smak)äventyr utöver det vanliga, till smaker du inte villa missa!
Boken innehåller 60 kulinariska höjdpunkter: svenska havskräftor, granatäpple, pata negra, tryffel, hjortron, färska fikon, rostade kastanjer, Kalixlöjrom, limeblad och vaktelägg. Filbunke, piggvar och ramslök. Äkta balsamvinäger, ostron och tuttul - hur mycket har du egentligen smakat?
Allt är inte dyrt, kanske inte ens svårt att få tag på, gemensamt är att allt är värt att smaka minst en gång i livet!
I den här boken är utvalda höjdpunkter samlade tillsammans med en presentation, smakfulla och inspirerande foton och massor av recept. Recepten är omsorgsfullt utvalda för att på bästa sätt ta tillvara smakerna.
Boken innehåller även tre texter om mat, av Gunnar Ekelöf, Hans Alfredson och August Strindberg.
Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har tidigare skrivit de uppmärksammade Smaker från Saltå Kvarn, Tjejmiddag och guiden Fika, Kika, Njut.
Ytterligare designers: Holm, Malou
Ytterligare fotografer: Persson, Roland
Ytterligare författare: Swanberg, Åsa
Ytterligare författare: Holm, Malou
Ordalaget Bokförlag 9789185465774 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185465774
- Titel
- Mat att äta minst en gång i livet
- Författare
- Åsa Swanberg - Malou Holm
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 286 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En given julklappsbok för den som är matinresserad."
Dalabygden
ÅRETS BÄSTA KOKBOK 2010 i kategorin vardagsmat, allt enligt Måltidsakademien i Grythyttan.
"En av årets allra bästa måltidsböcker kan jag nästan lova! Läs och laga" Jens Linder, Dagens Nyheter
"En rolig idé som förvaltats till en ljuvlig bok. Här går till exempel pilgrimsmussla, murklor, smultron, mörk choklad, filbunke, surströmming och sniglar samma härliga behandling till mötes: en kort text om varan där du får lära dig något extra samt ett lyxigt recept till. Utmärkt att ge bort." Elle Mat&Vin
Årets vackraste kokbok! Fylld av oemotståndliga smaker, spännande historia och fantastiska foton. Följ med på ett (smak)äventyr utöver det vanliga, till smaker du inte villa missa!
Boken innehåller 60 kulinariska höjdpunkter: svenska havskräftor, granatäpple, pata negra, tryffel, hjortron, färska fikon, rostade kastanjer, Kalixlöjrom, limeblad och vaktelägg. Filbunke, piggvar och ramslök. Äkta balsamvinäger, ostron och tuttul - hur mycket har du egentligen smakat?
Allt är inte dyrt, kanske inte ens svårt att få tag på, gemensamt är att allt är värt att smaka minst en gång i livet!
I den här boken är utvalda höjdpunkter samlade tillsammans med en presentation, smakfulla och inspirerande foton och massor av recept. Recepten är omsorgsfullt utvalda för att på bästa sätt ta tillvara smakerna.
Boken innehåller även tre texter om mat, av Gunnar Ekelöf, Hans Alfredson och August Strindberg.
Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har tidigare skrivit de uppmärksammade Smaker från Saltå Kvarn, Tjejmiddag och guiden Fika, Kika, Njut.
Ytterligare designers: Holm, Malou
Ytterligare fotografer: Persson, Roland
Ytterligare författare: Swanberg, Åsa
Ytterligare författare: Holm, Malou
Ordalaget Bokförlag 9789185465774 -
Mat att äta minst en gång i livet
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2010. 144 sidor.
Nyskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185465774
- Titel
- Mat att äta minst en gång i livet
- Författare
- Åsa Swanberg - Malou Holm
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 286 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En given julklappsbok för den som är matinresserad."
Dalabygden
ÅRETS BÄSTA KOKBOK 2010 i kategorin vardagsmat, allt enligt Måltidsakademien i Grythyttan.
"En av årets allra bästa måltidsböcker kan jag nästan lova! Läs och laga" Jens Linder, Dagens Nyheter
"En rolig idé som förvaltats till en ljuvlig bok. Här går till exempel pilgrimsmussla, murklor, smultron, mörk choklad, filbunke, surströmming och sniglar samma härliga behandling till mötes: en kort text om varan där du får lära dig något extra samt ett lyxigt recept till. Utmärkt att ge bort." Elle Mat&Vin
Årets vackraste kokbok! Fylld av oemotståndliga smaker, spännande historia och fantastiska foton. Följ med på ett (smak)äventyr utöver det vanliga, till smaker du inte villa missa!
Boken innehåller 60 kulinariska höjdpunkter: svenska havskräftor, granatäpple, pata negra, tryffel, hjortron, färska fikon, rostade kastanjer, Kalixlöjrom, limeblad och vaktelägg. Filbunke, piggvar och ramslök. Äkta balsamvinäger, ostron och tuttul - hur mycket har du egentligen smakat?
Allt är inte dyrt, kanske inte ens svårt att få tag på, gemensamt är att allt är värt att smaka minst en gång i livet!
I den här boken är utvalda höjdpunkter samlade tillsammans med en presentation, smakfulla och inspirerande foton och massor av recept. Recepten är omsorgsfullt utvalda för att på bästa sätt ta tillvara smakerna.
Boken innehåller även tre texter om mat, av Gunnar Ekelöf, Hans Alfredson och August Strindberg.
Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har tidigare skrivit de uppmärksammade Smaker från Saltå Kvarn, Tjejmiddag och guiden Fika, Kika, Njut.
Ytterligare designers: Holm, Malou
Ytterligare fotografer: Persson, Roland
Ytterligare författare: Swanberg, Åsa
Ytterligare författare: Holm, Malou
Ordalaget Bokförlag 9789185465774 -
Mat att äta minst en gång i livet
Nyskick. 2010. 144 sidor. 28 x 21 cm. 620 sidor. Förlagsband. Ny.
"En given presentbok för den som är matintresserad."
Dalabygden
ÅRETS BÄSTA KOKBOK 2010 i kategorin vardagsmat, allt enligt Måltidsakademien i Grythyttan.
"En av årets allra bästa måltidsböc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185465774
- Titel
- Mat att äta minst en gång i livet
- Författare
- Åsa Swanberg - Malou Holm
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 286 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En given julklappsbok för den som är matinresserad."
Dalabygden
ÅRETS BÄSTA KOKBOK 2010 i kategorin vardagsmat, allt enligt Måltidsakademien i Grythyttan.
"En av årets allra bästa måltidsböcker kan jag nästan lova! Läs och laga" Jens Linder, Dagens Nyheter
"En rolig idé som förvaltats till en ljuvlig bok. Här går till exempel pilgrimsmussla, murklor, smultron, mörk choklad, filbunke, surströmming och sniglar samma härliga behandling till mötes: en kort text om varan där du får lära dig något extra samt ett lyxigt recept till. Utmärkt att ge bort." Elle Mat&Vin
Årets vackraste kokbok! Fylld av oemotståndliga smaker, spännande historia och fantastiska foton. Följ med på ett (smak)äventyr utöver det vanliga, till smaker du inte villa missa!
Boken innehåller 60 kulinariska höjdpunkter: svenska havskräftor, granatäpple, pata negra, tryffel, hjortron, färska fikon, rostade kastanjer, Kalixlöjrom, limeblad och vaktelägg. Filbunke, piggvar och ramslök. Äkta balsamvinäger, ostron och tuttul - hur mycket har du egentligen smakat?
Allt är inte dyrt, kanske inte ens svårt att få tag på, gemensamt är att allt är värt att smaka minst en gång i livet!
I den här boken är utvalda höjdpunkter samlade tillsammans med en presentation, smakfulla och inspirerande foton och massor av recept. Recepten är omsorgsfullt utvalda för att på bästa sätt ta tillvara smakerna.
Boken innehåller även tre texter om mat, av Gunnar Ekelöf, Hans Alfredson och August Strindberg.
Både Malou Holm, som är grafisk formgivare, och Åsa Swanberg, författare och copywriter, har passion för det vackra och goda. De har tidigare skrivit de uppmärksammade Smaker från Saltå Kvarn, Tjejmiddag och guiden Fika, Kika, Njut.
Ytterligare designers: Holm, Malou
Ytterligare fotografer: Persson, Roland
Ytterligare författare: Swanberg, Åsa
Ytterligare författare: Holm, Malou
9789185465774
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn