-
Fikadags kaffebrödsrecept och kaffehistoria f...
Inbunden bok.
Gott skick. Warne. uppl.1. 2007. 159 s. mindre bruksslitage, täckt spiralbindning.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185597017
- Titel
- Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria från Sverige, Norge o Danmark
- Författare
- Elisabet Andréasson
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 178 x 216 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lysande recension i Btj-häftet nr 22, november 2007:
"Elisabet Andréasson är etnolog med mycken kunskap och intresse för kaffekalas och kakor. Hon har här samlat en rad kaffebrödsrecept från Sverige, Norge och Danmark. Kakrecepten är alla väl beprövade och traditionstyngda, men trots det enkla och okomplicerade att baka. Ytterligare plus är att flera av ingredienserna kommer igen har man bara ägg, socker, mjöl, smör och kanske lite mandelmassa hemma, finns det en hel del goda kaffebröd att välja mellan. Upplägget är mycket pedagogiskt, även en mycket ovan kakbagare bör kunna klara av att svänga ihop en Fyrstekaka från Norge. Interfolierat med de läckra bilderna och recepten finns små texter om sådant som kaffedrickning på fat och råd om hur en rulltårta rullas bäst. En i alla meningar söt liten bok om våra och våra grannländers mest omtyckta småkakor och kaffebröd som nog faller kakälskare i alla åldrar på läppen."
(Katrine Hamori)
9789185597017 -
Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria...
Häftad bok. Warne Förlag. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Mycket gott skick. De bästa klassiska enkla kakorna och kaffebröden!!
Spiralbunden bok - perfekt för bak - bläddra fram sidan och den håller sig där den ska!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185597017
- Titel
- Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria från Sverige, Norge o Danmark
- Författare
- Elisabet Andréasson
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 178 x 216 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lysande recension i Btj-häftet nr 22, november 2007:
"Elisabet Andréasson är etnolog med mycken kunskap och intresse för kaffekalas och kakor. Hon har här samlat en rad kaffebrödsrecept från Sverige, Norge och Danmark. Kakrecepten är alla väl beprövade och traditionstyngda, men trots det enkla och okomplicerade att baka. Ytterligare plus är att flera av ingredienserna kommer igen har man bara ägg, socker, mjöl, smör och kanske lite mandelmassa hemma, finns det en hel del goda kaffebröd att välja mellan. Upplägget är mycket pedagogiskt, även en mycket ovan kakbagare bör kunna klara av att svänga ihop en Fyrstekaka från Norge. Interfolierat med de läckra bilderna och recepten finns små texter om sådant som kaffedrickning på fat och råd om hur en rulltårta rullas bäst. En i alla meningar söt liten bok om våra och våra grannländers mest omtyckta småkakor och kaffebröd som nog faller kakälskare i alla åldrar på läppen."
(Katrine Hamori)
Warne Förlag 1 9789185597017 -
Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria...
Inbunden bok. Warne Förlag. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nära nyskick. Presentskick. Spiralinbunden. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185597017
- Titel
- Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria från Sverige, Norge o Danmark
- Författare
- Elisabet Andréasson
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 178 x 216 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lysande recension i Btj-häftet nr 22, november 2007:
"Elisabet Andréasson är etnolog med mycken kunskap och intresse för kaffekalas och kakor. Hon har här samlat en rad kaffebrödsrecept från Sverige, Norge och Danmark. Kakrecepten är alla väl beprövade och traditionstyngda, men trots det enkla och okomplicerade att baka. Ytterligare plus är att flera av ingredienserna kommer igen har man bara ägg, socker, mjöl, smör och kanske lite mandelmassa hemma, finns det en hel del goda kaffebröd att välja mellan. Upplägget är mycket pedagogiskt, även en mycket ovan kakbagare bör kunna klara av att svänga ihop en Fyrstekaka från Norge. Interfolierat med de läckra bilderna och recepten finns små texter om sådant som kaffedrickning på fat och råd om hur en rulltårta rullas bäst. En i alla meningar söt liten bok om våra och våra grannländers mest omtyckta småkakor och kaffebröd som nog faller kakälskare i alla åldrar på läppen."
(Katrine Hamori)
Warne Förlag 1 9789185597017 -
Fikadags kaffebrödsrecept och kaffehistoria f...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Warne. 2007. 159 s. Spiralinbunden. 18 x 21,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185597017
- Titel
- Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria från Sverige, Norge o Danmark
- Författare
- Elisabet Andréasson
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 178 x 216 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lysande recension i Btj-häftet nr 22, november 2007:
"Elisabet Andréasson är etnolog med mycken kunskap och intresse för kaffekalas och kakor. Hon har här samlat en rad kaffebrödsrecept från Sverige, Norge och Danmark. Kakrecepten är alla väl beprövade och traditionstyngda, men trots det enkla och okomplicerade att baka. Ytterligare plus är att flera av ingredienserna kommer igen har man bara ägg, socker, mjöl, smör och kanske lite mandelmassa hemma, finns det en hel del goda kaffebröd att välja mellan. Upplägget är mycket pedagogiskt, även en mycket ovan kakbagare bör kunna klara av att svänga ihop en Fyrstekaka från Norge. Interfolierat med de läckra bilderna och recepten finns små texter om sådant som kaffedrickning på fat och råd om hur en rulltårta rullas bäst. En i alla meningar söt liten bok om våra och våra grannländers mest omtyckta småkakor och kaffebröd som nog faller kakälskare i alla åldrar på läppen."
(Katrine Hamori)
9789185597017 -
Fikadags. Kaffebrödsrecept och kaffehistoria...
Häftad bok. Warne Förlag. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nyskick. Ringhäftad. Färgfotoillustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185597017
- Titel
- Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria från Sverige, Norge o Danmark
- Författare
- Elisabet Andréasson
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 178 x 216 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lysande recension i Btj-häftet nr 22, november 2007:
"Elisabet Andréasson är etnolog med mycken kunskap och intresse för kaffekalas och kakor. Hon har här samlat en rad kaffebrödsrecept från Sverige, Norge och Danmark. Kakrecepten är alla väl beprövade och traditionstyngda, men trots det enkla och okomplicerade att baka. Ytterligare plus är att flera av ingredienserna kommer igen har man bara ägg, socker, mjöl, smör och kanske lite mandelmassa hemma, finns det en hel del goda kaffebröd att välja mellan. Upplägget är mycket pedagogiskt, även en mycket ovan kakbagare bör kunna klara av att svänga ihop en Fyrstekaka från Norge. Interfolierat med de läckra bilderna och recepten finns små texter om sådant som kaffedrickning på fat och råd om hur en rulltårta rullas bäst. En i alla meningar söt liten bok om våra och våra grannländers mest omtyckta småkakor och kaffebröd som nog faller kakälskare i alla åldrar på läppen."
(Katrine Hamori)
Warne Förlag 1 9789185597017 -
Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria...
Häftad bok. Warne Förlag. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185597017
- Titel
- Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria från Sverige, Norge o Danmark
- Författare
- Elisabet Andréasson
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 178 x 216 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lysande recension i Btj-häftet nr 22, november 2007:
"Elisabet Andréasson är etnolog med mycken kunskap och intresse för kaffekalas och kakor. Hon har här samlat en rad kaffebrödsrecept från Sverige, Norge och Danmark. Kakrecepten är alla väl beprövade och traditionstyngda, men trots det enkla och okomplicerade att baka. Ytterligare plus är att flera av ingredienserna kommer igen har man bara ägg, socker, mjöl, smör och kanske lite mandelmassa hemma, finns det en hel del goda kaffebröd att välja mellan. Upplägget är mycket pedagogiskt, även en mycket ovan kakbagare bör kunna klara av att svänga ihop en Fyrstekaka från Norge. Interfolierat med de läckra bilderna och recepten finns små texter om sådant som kaffedrickning på fat och råd om hur en rulltårta rullas bäst. En i alla meningar söt liten bok om våra och våra grannländers mest omtyckta småkakor och kaffebröd som nog faller kakälskare i alla åldrar på läppen."
(Katrine Hamori)
Warne Förlag 1 9789185597017 -
Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria...
Häftad bok. Warne Förlag. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Mycket gott skick. Spiralbunden med dekorerad laminatpärm i nära nyskick. Inget namn i boken.
Upplägget är mycket pedagogiskt, även en mycket ovan kakbagare bör kunna klara av att svänga ihop en Fyrstekaka från Norge. Interfolierat med de läckra bilderna och recepten finns läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185597017
- Titel
- Fikadags : kaffebrödsrecept och kaffehistoria från Sverige, Norge o Danmark
- Författare
- Elisabet Andréasson
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 178 x 216 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lysande recension i Btj-häftet nr 22, november 2007:
"Elisabet Andréasson är etnolog med mycken kunskap och intresse för kaffekalas och kakor. Hon har här samlat en rad kaffebrödsrecept från Sverige, Norge och Danmark. Kakrecepten är alla väl beprövade och traditionstyngda, men trots det enkla och okomplicerade att baka. Ytterligare plus är att flera av ingredienserna kommer igen har man bara ägg, socker, mjöl, smör och kanske lite mandelmassa hemma, finns det en hel del goda kaffebröd att välja mellan. Upplägget är mycket pedagogiskt, även en mycket ovan kakbagare bör kunna klara av att svänga ihop en Fyrstekaka från Norge. Interfolierat med de läckra bilderna och recepten finns små texter om sådant som kaffedrickning på fat och råd om hur en rulltårta rullas bäst. En i alla meningar söt liten bok om våra och våra grannländers mest omtyckta småkakor och kaffebröd som nog faller kakälskare i alla åldrar på läppen."
(Katrine Hamori)
Warne Förlag 1 9789185597017
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn