Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789187971211

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Den stora boken om yoga

Den stora boken om yoga

Häftade böcker. Publit Sweden AB: Tryck,distribution,försäljning.BokförläggareMattias Långström(Imprint Bhagwan). 2015. 626 sidor.

Den stora boken om yoga av Shreyananda Natha.

Den stora boken om yoga, är en studiehandbok – unik i sitt slag, för blivande yogalärare och för dig som önskar veta mer om yoga på djupet på över sexhundratjugo sidor. Den förklarar på ett pedagogiskt sätt de stora yogavägarna och dess filosofi som sällan tidigare funnits översatta på svenska. Boken är uppdelad i åtta moduler med tillhörande kunskapstest.

"Intresset för yoga har sedan 90-talet fullständigt exploderat i Sverige och i övriga världen. En Googlesökning på yoga ger mer än fyrahundrafemtio miljoner träffar. Vi kan se att yogan söker sig in på våra arbetsplatser, gym och fitnessanläggningar på ett sätt som var otänkbart för bara femton år sedan. Intresset för yoga och välmående verkar bara öka, kanske till följd av ett tuffare samhällsklimat. Detta ständigt ökade intresset för yoga gör att det utbildas fler och fler yogalärare. Många går korta intensivkurser och många äldre elever kan uppleva källböckernas engelska som svårgenomtränglig. Det har länge behövts, och nu mer än någonsin, en svensk bok som tränger igenom yogan på djupet och säkerställer att nyblivna yogalärare verkligen har den kunskap som behövs. Den ökade kunskapen ger ökat självförtroende, vilket ger bättre lärare och gradvis höjs nivån på dem som skall föra traditionen vidare".

Författaren yogi Shreyananda Natha är yogamästare och har skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska. Han innehar den högsta initieringen i tantra och Sri Vidya och är känd för sin omfattande och genuina kunskap om yoga, djupavspänningar och meditation.

Förlagsfakta

ISBN
9789187971211
Titel
Den stora boken om yoga
Författare
Natha, Shreyananda
Förlag
Publit Sweden AB: Tryck,distribution,försäljning.BokförläggareMattias Långström(Imprint Bhagwan)
Utgivningsår
2015
Omfång
626 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
130 x 210 mm Ryggbredd 36 mm
Vikt
998 g
Språk
Svenska