-
Roten till allt gott
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Mycket gott skick. Format 263 x 209 mm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Nyskick. Förlagsny, flera exemplar i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar.
Kika gärna på mina andra kokböcker jag har i lådan.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Votum, 2017. Förlagets tryckta/dekorerade kartonnageband. Mycket gott skick. 191, [1] s. Rikligt illustrerad i färg. ISBN 978-91-88435-08-8.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
9789188435088 -
ROTEN till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers. 2017. 191 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
• Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers 9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
I denna bok finner du recept som följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsre läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Nyskick. Julklapp!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 9789188435088 -
Roten till allt gott
Inbunden bok. Votum & Gullers Förlag. 1 uppl. 2017. 191 sidor.
Nyskick. Övre plan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188435088
- Titel
- Roten till allt gott
- Författare
- Randeniye, Malin
- Förlag
- Votum & Gullers Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1020 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.
Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
Votum & Gullers Förlag 1 9789188435088
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn