-
Under Valnötsträdet : goda idéer från vårt kö...
Inbunden bok. Trio Förlag. 1 uppl. 2009. 432 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick
Under valnötsträdet är en inspirerande kokbok av Anna och Fanny Bergström.Den.här gången står råvaran i centrum och boken består av 17 kapitel fyllda med mat,bröd,bakverk och desserter
”En oemotståndlig bok med vackra bilder”
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627917
- Titel
- Under Valnötsträdet : goda idéer från vårt kök
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 1570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare designers: Bergenström, Fanny
Ytterligare fotografer: Bergenström, Fanny
Ytterligare författare: Bergenström, Anna
Ytterligare författare: Bergenström, Fanny
Trio Förlag 1 9789197627917 -
Brasil! : det bästa brasilianska köket
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 192 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst Presentskick
Picanha,chimichurri och malagueta-att brasilianare älskar grillad mat med alla dess tillbehör är ingen hemlighetä.Men det moderna brasilianska köket har mer än så att erbjuda. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174018943
- Titel
- Brasil! : det bästa brasilianska köket
- Författare
- David Ponte - Lizzy Barber - Jamie Barber
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 973 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Brasil! Det bästa brasilianska köket
Låt den brasilianska grillfesten börja!
Picanha, chimichurri och malagueta att brasilianare älskar grillad mat med alla dess tillbehör är ingen hemlighet. Men det moderna brasilianska köket har mer än så att erbjuda.
I den här boken presenteras det brasilianska kökets alla fantastiska grillrätter, men också mustiga grytor, spännande cocktails och ljuvliga desserter. Här finns dessutom roliga anekdoter om allt från brasilianskt vardagsliv till fotbollens betydelse för landet och till och med en liten sambaskola.
Så samla familj och vänner och låt fiestan börja!
Format: 187x248 mm
Tukan Förlag 1 9789174018943 -
Alla hönsen hemma och färska ägg i köket
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2 uppl. 2021. 192 sidor.
Nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst (danskt band)
Äntligen en utförlig bok om hönan och ägget,med intelligent och initierad kackel om vår viktigaste tamfågel.
En kokbok om ägg.Recept … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435371
- Titel
- Alla hönsen hemma och färska ägg i köket
- Författare
- Billing, Anna
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 225 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 513 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Äntligen en utförlig bok om hönan och ägget, med intelligent och initierat kackel om vår viktigaste tamfågel. En fjäder i hatten för alla i flocken." Måltidsakademins motivering till utmärkelsen Årets Måltidslitteratur i kategorin "Livsstilslitteratur"."En inspirerande och personlig bok som både nybörjare och mer erfarna hönsägare har glädje av, och även den som enbart söker ny inspiration till äggrätterna hemma i köket." Bibliotekstjänst
Drömmer du också om att ha egna höns i trädgården? Om att kunna gå ut och plocka in nyvärpta ägg som du direkt kan använda i matlagningen? Det gjorde matskribenten Anna Billing. För två år sedan förvandlade hon barnens övergivna lekstuga till hönshus och skaffade kycklingar. I trädgården bor numera sju mycket olika hönor som sprätter hela dagarna och äter matrester från familjen. De värper ägg i alla möjliga färger och storlekar som allihop hamnar i Annas kök och blir pocherade, stekta och kokta eller hamnar i läckra sallader, omeletter, pannkakor, såser och desserter. Gärna med tillsammans med annat från trädgården. Alla hönsen hemma och färska ägg i köket är en kokbok med en twist. Den handlar om det dagliga livet med höns i en vanlig villaträdgård, kombinerat med praktiska tips om hanteringen av färska ägg och många enkla, goda äggrecept som förgyller både vardag och fest. "Höns är bra för själen!" Allt om mat
Bokförlaget Arena 2 9789178435371 -
Fredagkväll med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 159 sidor.
Nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst Presentskick
Håkan Larssons fredagskväll-mer än en kokbok!
I skön och nyskapande förening av mat,vin och kultur löser den välkände mat-och vinskribenten Håkan Larsson den utmaning som väntar miljoner svenskar inför veckoslutet. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241990
- Titel
- Fredagkväll med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 296 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 946 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter prisbelönta storsäljarna Håkan Larssons Vin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest (2008) kommer nu Håkan Larssons Fredagkväll med Vin & Mat. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll. Metoden:Middag på en halvtimmePerfekt vin därtill runt hundralappen.I en skön och nyskapande förening av mat, vin och kultur löser Håkan Larsson den utmaning som väntar miljoner svenskar inför veckoslutet. På fredagen vill vi gärna äta gott och lite lyxigt och dricka något gott; på tu man hand eller under avspända former med vänner eller grannar. Men maten får inte vara för krånglig eller tidskrävande, ingredienserna ska kunna köpas på väg från jobbet – och på Systemet ska vi kunna gå direkt till rätt hylla och köpa ett vin som passar till utan att bli ruinerade.Samtliga frågor får sina svar i Håkan Larssons Fredagkväll. Boken, som innehåller ett 60-tal recept, är upplagd månadsvis och maten komponerad i takt med säsongernas växlingar. Alla rätter får förstås sitt eget vinförslag, komplett med varunummer på Systembolaget. Varje kapitel inleds med utvalda viner och råvaror som speglar årstiden och förslag på lämpliga aperitifer och tilltugg.Håkan Larssons recept är moderna, lättlagade och står för höga smaker med stuns i karaktären. Råvarorna är tillgängliga och breda, mycket präglas av tankar kring lokala råvaror och naturlig, ren smakprofil – ofta inspirerat av de modernaste teorierna kring mat och näring men alltid med den goda smaken i högsätet. Boken avslutas med förslag på enkla men fullkomliga sätt att avsluta en avspänd fredagmiddag.Kulturen då? Jo, den hör förstås till en lyckad fredag. Därför tipsar Håkan Larsson om varje månads bästa läsning, från Nobelpristagare till deckare. Och varje rätt har sin egen utvalda Matlagarmusik, i harmoni med årstiden och maten.
Bonnier Fakta 9789174241990 -
Culinaria España : spanska specialiteter
Inbunden bok. Cargo Int. 2007. 488 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst
Culinaria Espana spanska specialiteter är en vacker bok om mat och dryck från Spaniens olika distrikt.
(veck framsida pärm) … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783833133534
- Titel
- Culinaria España : spanska specialiteter
- Förlag
- Cargo Int.
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 488 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 227 x 259 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1792 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En kulinarisk resa genom Spanien dokumenterad med vackra foton. De populäraste recepten från respektive region presenteras.
Cargo Int. 9783833133534 -
Lev gott med LCHF och periodisk fasta
Inbunden bok. Pagina Förlags. 1 uppl. 2013. 150 sidor.
Nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst Presentskick!
I sin bok Lev gott med LCHF och periodisk fasta-bjuder författaren på den mat hon själv mår bra av och visar hur man kan leva gott med lågkolhydratkost i livets alla situationer,både i vardagen och till fest.Dessutom f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172412644
- Titel
- Lev gott med LCHF och periodisk fasta
- Författare
- Åse Falkman Fredrikson
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kostrådgivaren, bloggaren och matkreatören Åse Falkman Fredrikson vet hur det är att pendla mycket i vikt och inte kunna sluta banta. Genom LCHF-kosten lyckades hon äntligen sluta banta och nå sin må-bra vikt. Den efterlängtade balansen i livet var funnen.
I sin nya bok Lev gott med LCHF och Periodisk fasta delar Åse med sig av den mat hon själv mår bra av och visar att det går att äta lågkolhydratkost i livets alla situationer.
Boken bjuder bland annat på recept för vardag, helg, kalas och högtid. Läsaren får också nyttiga tips i hur man får viktminskning med LCHF att fungera.
Åse äter själv enligt periodisk fasta sedan snart 2 år och beskriver i boken hur det hjälpte henne att må ännu bättre.
Åses förra bok Viktminskning med LCHF var en av förra årets bästsäljande LCHF-böcker. Den mottogs med entusiasm och har fått stor uppmärksamhet av media över hela landet. Hon driver även Sveriges största mat- & inspirationsblogg med lågkolhydratfokus där tusentals läsare dagligen följer henne genom blogg och instagram.
Pagina Förlags 1 9789172412644 -
Familjens stora receptskatt
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017.
Nyskick. ABSOLUT NYSKICK oläst
Behöver du inspiration till vardagsmaten eller ska du bjuda på en riktig fin middag?Är du sugen på en härlig smörgås ,tänkerdu baka matbröd eller en god kaka till kaffet?Vill du blanda en fräsch drink till festen eller behöver du r läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264468
- Titel
- Familjens stora receptskatt
- Författare
- Ljungren, Eva
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 231 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 967 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Familjens stora receptskatt kom ut första gången gjorde den omedelbart stor succé. Många läsare och matlagare upptäckte bokens stora förtjänst: hur smart och överskådligt alla recepten är uppställda. Alla – även den som är ovan i köket – ska ha lätt att följa dem och kunna göra storverk vid spisen! Detta är den fjärde utgåvan av den populära boken, som är omarbetad och utökad med många nya favoriträtter – över 800 recept!Behöver du inspiration till vardagsmaten eller ska du bjuda på en riktigt fin middag? Är du sugen på en härlig smörgås, tänker du baka matbröd eller en god kaka till kaffet? Vill du blanda en fräsch drink till festen eller behöver du råd om hur man väljer vin till maten? Allt finns i denna guldgruva till kokbok! Här är recepten som gästerna ber att få och rätterna som blir hela familjens favoritmat!
Bokförlaget Semic 9789155264468 -
Gunnels stora kokbok
Inbunden bok. Wezäta förlag. 23 uppl. 1958.
Gott skick. Gott skick
Stora Kokboken utkom med sin första upplaga 1940 och blev inom kort landets mest sålda kokbok.
Dena bok är från 1958 .Finare utgåva med beklädd pärm … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWezäta förlag 23 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 224 sidor.
Nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst Presentskick
Rosendals Trädgårdscafe innehåller 188 recept;bakat,förädlat och lagat.Vackra bilder fotograferade av Eva-Marie Rundquist.Sinnrika teckningar av blommor och bakverk.Ett antal personliga essäer författade av några vänne läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113040240
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 234 x 307 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1497 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få kokböcker har inspirerat så många som Monika Ahlbergs Rosendals Trädgårdscafé. Stor och generös, vacker och nyskapande till innehåll och form.
Första upplagan utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag. Sedan dess har boken sålt i hundratusentals exemplar.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Pressröster om Rosendals Trädgårdscafé:
"Det är en överdådig hyllning till den kultur som blandar njutningen av trädgårdens flor, matens utsökthet och umgängets värme. Bilderna stiger emot blicken i ett myller av dofter, magi och kraft, suggestiva och mångtydiga blandar de ljus och mörker till färg." Gunilla Lundahl. Arkitektur
"Det är rena rama hyllningen till allt som växer för oss att plocka, ta vara på och njuta av."
Christel Kvant, Femina
"Cajsa Warg kan abdikera - här får hon äntligen sin efterträdare som kökskonstens drottning i Sverige." Martin Stugart, Dagens Nyheter
Norstedts 1 9789113040240 -
Våfflor,crepes & pannkakor
Inbunden bok. Naumann &Göbel.
ISBN 9783625181361
Nyskick. ABSOLUT nyskick Presentskick
Frasiga ,gyllenbruna och härligt söta-våfflor,crepes&pannkakor kan ingen motstå!De är dessutom snabblagade och går att variera i det oändliga.Med choklad,frukt eller grädde,rullade,vikta eller travade,till frukost,fikastunde läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNaumann &Göbel 9783625181361 -
Buonissimo! : italienska kök och smultronstäl...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 191 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick Presentskick
I boken Buonissimo får vi följa med Bo Hagström till landet där folket är lyckliga över sin jord och sitt bröd.Här lagar han alla sina favoriterrätter och förklarar hur kärleken till det enkla och genuina köket faktiskt har läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435297
- Titel
- Buonissimo! : italienska kök och smultronställen
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 252 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 855 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaka på Bo Hagströms italienska favoriträtter
I Buonissimo! berättar Bo Hagström om hur många av de mest älskade italienska recepten har uppstått ur människors kamp för sin överlevnad, rätter som till exempel panzanella, den klassiska brödsalladen som vi förknippar med italiensk matglädje. I Italien finns inget enhetligt nationellt kök. I stället handlar det om flera olika kök och ett unikt utbud av lokala råvaror.
Få känner Italien och dess matkultur som Bo Hagström. Hans italienska resa började redan för fyrtio år sedan, och under åtta år har vi bänkat oss framför teven för att se honom åka runt på den italienska landsbygden, lyfta på grytlocken, sniffa och smaka och förtjust dela ut betyget: Buonissimo! Jättegott! I boken Buonissimo! tar han oss med till landet där folket är lyckliga över sin jord och sitt bröd. Han lagar sina favoriträtter - däribland läckra pastarätter, en krämig risotto och den varma dipsåsen bagna cauda - och förklarar hur kärleken till det enkla och genuina köket faktiskt har förändrat världens matvanor.
"Mina matminnen från Italien är inte bara minnen av smaker och dofter från fantastiska kök. Det är lika mycket minnen av platser, människor och kärlek. Min bok är både en guide och en kokbok, för platserna och maten hänger intimt samman i Italien. För att du ska få samma stora matupplevelser som jag har i Italien får du därför inte bara recepten utan också mina smultronställen där du hittar den goda maten."
Bo Hagström
Ica Bokförlag 1 9789153435297 -
Hummer
Inbunden bok. Bra Böcker. 2002. 96 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst Presentskick
Hummer är lyxmat som idag hör de stora högtiderna till.
I den här boken berättas om hummerns zoologi, Om hummerfiske idag och i gångna tider,och inte minst om hummern som en av det svenska kökets stora Delikatesser.
läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171339119
- Titel
- Hummer
- Författare
- Ulf Yxklinten
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 200 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hummer är lyxmat som idag hör de stora högtiderna till. I den här boken berättas om hummerns zoologi, om hummerfiske idag och i gångna tider, och inte minst om hummern som en av det svenska kökets stora delikatesser.
Boken innehåller ett 30-tal recept: förrätter, sallader, soppor och varmrätter.
Ulf Yxklinten är verksam som advokat men på fritiden passionerad hummerfiskare i Bohuslän.
Bra Böcker 9789171339119 -
Berusad kyckling
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 176 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick Presentskick
Berusad kyckling är en kubansk kokbok den första på svenska.
I sina recept tar Rene’ Vazquez Dias fasta på den sinnliga njutningen som Kuba har att bjuda , den blandning av ”raffinemang och vulgaritet ” som alltid har prägl läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100575823
- Titel
- Berusad kyckling
- Författare
- Vázquez Díaz, René
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 194 x 252 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 749 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I denna kokbok, av författaren René Vázquez Díaz och fotografen Merja Vázquez Díaz, finns de bästa maträtter det kubanska köket kan bjuda på. Ett överdåd av smaksensationer väntar den som ger sig i kast med dessa spännade recept som innehåller många oumbärliga råvaror - matbanan, lime, avokado, papaya, mango - för att nämna några. Boken avslutas med ett trettiotal farliga romdrinkar.
Albert Bonniers Förlag 9789100575823 -
Great American Cookout
Inbunden bok. Black Dog & Leventhal. 2002 uppl. 240 sidor.
ISBN 9781157912235
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. NYSKICK
Hot off the grill or fresh from the garden.Food just tastes bettet outdoors.
Great American Cookout features more than 300 tempting recipes that are as easy to prepare as they are delicious to eat.Sink your fork into comforting cookout classics läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBlack Dog & Leventhal 2002 9781157912235 -
Morberg : scenen, livet och konsten att laga...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 208 sidor.
Nyskick. ABSOLUT NYSKICK
I den här boken berättar jag lite om mig själv,om hur och varför jag lagar mat.Recepten är en del av min historia,liksom farmor och farfar,krogen ,teatern,skogen och tjejerna( har fem döttrar).Vår svenska husmanskost bär det hela.
ABSOL läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240085
- Titel
- Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1299 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat, scenkonst, reflektioner - allt går ihop i skådespelaren och kocken Per Morbergs högst personliga kokbok. Här finns nästan 100 recept från ett liv med mat, teater och en stor familj. En del rätter kommer från stjärnkrogen, andra från farmors kök. Det är vällagat och enkelt och på Per Morbergs vis serverat med äkta känsla.”Jag är ibland en alltför impulsiv person, som handlar först och tänker sen. En person som är så känslig att tanken lätt faller bort. Men det infinner sig ett lugn när jag lagar mat; det får mig att fokusera på något livsviktigt och håller mig på jorden. Gillade att sticka lovikkavantar i syslöjden också. Att göra något med händerna.I den här boken vill jag berätta lite om mig, om hur och varför jag lagar mat. Recepten är en del av min historia, liksom farmor och farfar, krogen, teatern, tjejerna (jag har fem döttrar!) och en gnutta jakt. Vår svenska husmanskost bär det hela.Jag är sprungen ur de enklaste rötter. Far var född i ett torp på ett kungligt gods där mina förfäder tjänat i mer än tvåhundra år. Min mor är född i Kiruna, men boken tar avstamp i den sörmländska myllan där jag vistats om somrarna och där jag nu bor. Självklart är Tullgarn en central plats inom och runtom mig!Att laga mat och att äta är en kärlekshandling. I förlängningen är maten en länk, en mellanmänsklig brygga som redan från födelsen förenar oss i en stund av gemenskap. Mat och dryck är som sagt livsviktigt.
Bonnier Fakta 9789174240085 -
Matlådan : för ett smartare liv
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2015. 119 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst
En måltid att se fram emot!
Fördelarna med matlåda är många och ligger helt rätt i tiden.Här hittar du goda recept och smarta. Tips på hur du gör matlådan roligare. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691306
- Titel
- Matlådan : för ett smartare liv
- Författare
- Mogensen, Annika
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 119 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Rekommenderas!" Pralin
"En väldigt fin bok!" P4 Stockholm, Pär Fontander
"Inspirerande recept... enkla att följa och lätta att variera." Bibliotekstjänst
Matlådan - en måltid att se fram emot!
Matlådan har en lång tradition och ligger helt rätt i tiden. Med hjälp av den här kokboken kan du göra din matlåda god, nyttig, ekologisk, vegetarisk, billig eller lyxig om du känner för det. Fördelarna med hemlagad matlåda är många.
Fler vill äta mer grönt, och man vill äta god mat som är bra för kropp och miljö, gärna till en rimlig kostnad.
Kokboken har recept med stor spridning och med suveränt aptitretande bilder som inspirerar till variation. Bokens avsnitt är: Grönt, Klassiker, Långkok, Lyx, Kallt , Sött.
Boken innehåller även smarta tips på hur matlådelunchen kan bli roligare och hur man kan ta till vara råvaror, både ur ett privatekonomisk och miljöekonomiskt perspektiv.
ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker, bl.a. Gröt, Glöggboken och Kräftboken. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
"Äntligen en kokbok med vettiga recept för lunchlådan."
Salt & Peppar
Ordalaget Bokförlag 1 9789174691306 -
Hela helgen med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 176 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst (minimal stötskada bokspets)
Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna?Fin trerätters på lördagskvällen?Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Här väntar över 80 nya lättlagade recept gjorda på läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245035
- Titel
- Hela helgen med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 297 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.
Bonnier Fakta 9789174245035 -
Sött sweet dulce : desserter från när och fjä...
Inbunden bok. Trio Förlag. 1 uppl. 2009. 352 sidor.
Nyskick. NYSKICK oläst
Sött. Sweet.Dulce
Desserter från när och fjärran.
Är en innehållsrik dessertbok.Här finns mer än 230 recept på efterrätter av alla de slag.(några små fläckar baksida)
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627924
- Titel
- Sött sweet dulce : desserter från när och fjärran
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1293 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Betyg 5. "Ett praktverk" SVT Gomorron Sverige.
Sött, sweet, dulce - desserter från när och fjärran, är en ny inspirerande kokbok av Anna och Fanny Bergenström. Bokens 350 sidor rymmer recept till efterrätter av många olika slag. Allt från fräscha fruktsallader till raffinerade (men ändå lättlagade) suffléer, hemlagad glass och sorbet, läckra bakverk och tårtor. Gammaldags svenska klassiker, som ostkaka och rabarberkompott har förstås sin givna plats. Men i Sött, Sweet, Dulce hittar du även en lång rad spännande efterrätter med inspiration från medelhavsländerna, Sydamerika och Asien. Här finns något för varje tillfälle!
Trio Förlag 1 9789197627924 -
Min stora feta grekiska kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 174 sidor.
Gott skick. Alexandra Pascalidou,föfattare,journalist och känd från TV,delar med sig av sig själv,sitt Grekland och sina bästa recept.
Boken har en fuktskada (vågade sidor)namn annars i gott skick
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240795
- Titel
- Min stora feta grekiska kokbok
- Författare
- Pascalidou, Alexandra
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 232 x 287 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1141 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Bland mina vänner är jag känd som en livsnjutare med omättlig aptit på livets läckerheter. Mästerkock är jag dock inte - recepten har jag fått av mamma, mostrar, grannar och vänner. Vi har lagat mat ihop och jag har stått på tå vid deras puttrande grytor.”Alexandra Pascalidou berättar om sin egen matresa i Min stora feta grekiska kokbok där hon valt ut de bästa recepten som utgör ryggraden i det grekiska köket. Det är en myllrande och slingrande berättelse om en ekonomiskt knaper men smakmässigt rik barndom som tar oss med från Rumänien till den lilla grekiska byn via Rinkebys dignande grönsaksstånd på torget till att själv leva småbarnsliv i stan. Alexandras kulinariska utflykter fascinerar med sin variation av upplevelser och smaker, traditioner och högtider, anekdoter och möten med människor. Vi får lära oss mer om den grekiska matkulturen - festerna, högtiderna och själva samvaron. Allt med det vackra Grekland i fonden - stolta cypresser, oändliga olivlundar, kryddbestänkta kullar och röda vallmoängar som törstigt blickar ner mot det turkosblå havet.Alexandras brokiga samling härliga grekiska recept är samlade under ett helt liv av möten och måltider. Vänner, grannar och familj och karismatiska grekiska krögare som hon gärna återvänder till. Boken rymmer ett femtiotal varierade recept där de grekiska råvarorna - grönsaker, kött, skaldjur och fisk utgör ramen: Laga enkel bönsoppa eller mustig lammgryta, baka goda bröd, grilla hummer, bläckfisk och souvlaki. Servera alltid med citron och en mängd tillbehör som ugnsgratinerad fårost eller Alexandras egen tzatziki och andra röror. En mängd smarriga efterrätter - från svalkande yoghurt med honung, nötter och kanel till ouzokaka eller en honungsdrypande baklava blir måltidens självklara final.
Bonnier Fakta 9789174240795 -
Den underbara matresan
Inbunden bok. Nodstedts.
ISBN 9789119660527
Nyskick. ABSOLUT nyskick Presentskick
Den underbara matresan handlar om mötet mellan kocken,bonden och råvaran.Kocken,den vetgirige medlemmen av Svenska koklandslaget.Bonden,som tar tillvara och förädlar.Råvaran,grunden för vår matkultur.
Resulatet av mötet ha läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNodstedts 9789119660527 -
Smaker från italienska södern
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2018. 245 sidor.
Nyskick. NYSKICK Oläst Presentskick
En underbar kokbok för dig som gillar mati allmänhet och Italien i synnerhet En vacker bok om Italienska södern
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623777
- Titel
- Smaker från italienska södern
- Författare
- Björninger, Susanna
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 245 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 249 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1070 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En underbar kokbok för dig som gillar mat i allmänhet och Italien i synnerhet!! Beskrivs bäst som en palett av smaker från de olika regionerna i den italienska södern. Mat och inspiration från Kalabrien, Sicilien, Sardinien, Apulien, Kampanien och Basilicata. Här blandas underbara traditionella recept med lokala vingårdsbesök! Du får även ta del av de olika regionernas historia och en del kuriosa. Kulinariska specialiteter från varje region tillsammans med tips på utflykter och sevärdheter! En unik kokbok där du bjuds på allt det goda som regionerna i den italienska södern har att erbjuda!
Nygren & Nygren 1 9789186623777 -
Italien - mediterrana delikatesser
Inbunden bok. Könemann. 2006. 191 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. ITALIEN Mediterrana Delikateser.En bok för er som gillar Italiensk mat.
NYSKICK (omslag baksida minimalt skavmäre)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783833123337
- Titel
- Italien - mediterrana delikatesser
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Könemann 9783833123337 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151837420
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1244 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9789151837420 -
Leva livet
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2003. 96 sidor.
Nyskick. ABSOLUT Nyskick
I samband med att Lill-Babs går in p sitt 50e år som artist har honsammanställt sina favoritrecept.Barbro Svensson har samma inställning till mat som musik.Med nyfikenhet,entusiasm och översvallande energi som utmärker hennes scenframträ läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153423751
- Titel
- Leva livet
- Författare
- Barbro Svensson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 632 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I samband med att Lill-Babs går in på sitt femtionde år som artist i år har hon sammanställt sina favoritrecept. Barbro Svensson har samma inställning till mat som musik. Med den nyfikenhet, entusiasm och översvallande energi som utmärker hennes scenframträdanden intar hon även köket. Alla hennes favoritrecept har också en historia. Recepten har en kort inledande text och boken visar också bilder med tillbakablickar. Vad som förenar Lill-Babs, artisten, med Barbro Svensson, kocken, är en omättlig aptit på livet! Ca 50 färgfoton, ca 35 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153423751 -
Brödglädje : en annorlunda receptbok för alla...
Inbunden bok. Libris förlag. 2005. 297 sidor.
Nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst
Brödglädje är en inspirationsbok för både fåtöljbläddrare och degkramare.Vi började med en ide och ett upprop,och sedan har det bara jäst och jäst.Nu är det din tur att smaka och sätta en egen deg..Välkommen in i köket. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171957481
- Titel
- Brödglädje : en annorlunda receptbok för alla som bryr sig om
- Författare
- Anna Braw - Mannberg - Karlsson
- Förlag
- Libris förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 297 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1076 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alma bakar aldrig efter recept. Jesper skriver egna. Regina och Wainy kavlar och gräddar medan folk tittar på. Andrew tar på sig förklädet och experimenterar. Sifi blandar deg i en balja. Inez har fått favoritreceptet av en väninna som fått det av en väninna. Daniel bakar pappamackor med Oliver, Benjamin och Theodor.
I den här boken möter du barnfamiljer och bagarproffs, pensionärer och studenter, missionärer och spannmålsspecialister. Det är inte bara favoritrecepten de bjuder på -- tankarna är minst lika viktiga.
Brödglädje är en inspirationsbok för både fåtöljbläddrare och degkramare. Vi började med en idé och ett upprop, och sedan har det bara jäst och jäst. Nu är det din tur att smaka och sätta en egen deg. Välkommen in i köket!
Texter av bland andra Vibeke Olsson Falk Peter Reinhart Marie Tonkin Tomas Sjödin Karin Wiborn Tomas Boström
Över 200 recept!
Libris förlag 9789171957481 -
Ett kök i Languedoc
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 141 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. ABSOLUT nyskick Presentskick
Lär känna den sydfranska landsbygdens äkta matenentusiaster som generöst delar sig av sin kokkonst.Följ med ostronodlaren i Meze och getfarmaren i garriguen.Gå på marknad i Clermont l’He’rault,byfest i Puilacher och vildsv läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132331794
- Titel
- Ett kök i Languedoc
- Författare
- Nathalie Besèr - Ola Henriksson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 958 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett av Medelhavsområdets mest spännande kök finns i Languedoc. Det är enkelt och rustikt, men samtidigt varierat. Här häller man en flaska vin i köttgrytan och kryddar med oliver, lufttorkad skinka och vildväxande timjan. Men köket präglas också av Medelhavets färska musslor och ostron.
Mitt i Languedocs oändliga vinodlingar finns en liten by där man fortfarande sover siesta och där maten fortfarande får ta sin tid, både i köket och kring det dukade bordet. Byn heter Puilacher och ligger en dryg mil från Medelhavets sandstränder. Här har journalisterna Nathalie Besèr och Ola Henriksson tillbringat månader med att samla recept och laga mat med hjälp av släkt, vänner och bekanta.
Resultatet är en vackert illustrerad bok med ett 60-tal recept som ger en unik bild av köket, matglädjen och människorna. Lär känna den sydfranska landsbygdens äkta matentusiaster som generöst delar med sig av sin kokkonst. Följ med till ostronodlaren i Mèze och getfarmaren i garriguen. Gå på marknad i Clermont l´Hérault, byfest i Puilacher och vildsvinsmiddag i vingården. Boken är en utmärkt guide till det sydfranska lantköket, både för middagen hemma och som förberedelse inför resan till Languedoc.
Nathalie Besèr och Ola Henriksson är båda journalister på Sveriges Radios Ekoredaktion.
Nathalie Besèr har arbetat som producent, programledare och utrikesreporter, bland annat i Mellanöstern. Hennes rötter finns i den sydfranska byn Puilacher, där hennes far växte upp. Fotografering har alltid varit en av Nathalies passioner vid sidan av jobbet.
Ola Henriksson har sina rötter i Parkalompolo i Tornedalen, men har en drygt tjugoårig kärleksrelation till södra Frankrike och det franska köket. Ola arbetar som nyhetsreporter och producent.
Bokens miljöfotografier är tagna av Nathalie, receptfotografierna av Pepe Nilsson.
B Wahlströms 1 9789132331794 -
Soppor, grytor, pasta & wok
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 400 sidor.
Nyskick. ABSOLUT NYSKICK oläst
Här hittar du rykande heta soppor och grytor ,värmande pastarätter och kryddstarka curryrättor från världens alla hörn,med varierande råvaror som fisk,skaldjur,kyckling,kött och grönsaker.Massor av snabba och enkla vardagsrätter läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113031767
- Titel
- Soppor, grytor, pasta & wok
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 141 x 190 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 692 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När hösten är här äter vi gärna rykande heta soppor och grytor, värmande pastarätter och kryddstarka wokrätter. Här finner du recepten.
I den här boken hittar du hopkok från världens alla hörn, med varierande råvaror som fisk, skaldjur, kyckling, kött och grönsaker. Massor av snabba och enkla vardagsrätter men också spännande festrecept, alla framtagna för att värma och lysa upp mörka höstmiddagar.
Norstedts 1 9789113031767 -
Mannerströms skaldjur
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2009. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Jag älskar skaldjur!Bara ordet är ren poesi.De är fiskade och fångade av skickliga yrkesmän,de tillagas med kärlek och försiktighet och njuts av gourmeter och gourmander.
Skaldjur är mat för gudar och ger oss människor en himmelsk smakupplevelse.
Nyskic läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023472
- Titel
- Mannerströms skaldjur
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 221 x 286 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1424 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En omfattande, vacker, inspirerande och kunskapsspäckad invigning i konsten att anrätta räkor, ostron, humrar och krabbor av vår kanske störste skaldjurskock."
Så löd vinnarmotiveringen från Årets svenska måltidslitteratur 2008 i kategorin "Folkets röst".
Mannerströms skaldjur fick också tredje pris i Gourmand World Cookbook Awards 2008 i kategorin "Best Fish Book in the World".
I Mannerströms skaldjur lagar Leif till de skaldjur som finns i svenska vatten, och lite till. Här finns recept med räkor, scampi, ostron, kräftor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, pilgrimsmusslor, snäckor och sjöborrar. Samt en lång rad fantastiska kombinationer, där skaldjuren sätter guldkant på rätter med andra ingredienser.
Leif gratinerar, gör sallader, soppor, kombinerar med nya såser och kryddningar, friterar, serverar som ceviche, toast och omelett, grillar, gör risotto, paella, terriner ... Möjligheterna är oändliga för en mästarkock som Leif Mannerström!
Mannerströms skaldjur är en bok för glädje och njutning!
Norstedts 2 9789113023472 -
Afrodites skafferi : kärleksfulla grekiska re...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 186 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst
En välsmakande resa i Afrodites skafferi.
Enligt den grekiska mytologin var det på Kythira som kärlekens gudinna,Afrodite,steg ur havet.Detta är anledningen till att grekerna själva kallar Kythira för kärlekens ö.
Välkommen att n läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847351
- Titel
- Afrodites skafferi : kärleksfulla grekiska recept
- Författare
- Svanborg, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 190 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Afrodites skafferi är kokboken med alla de grekiska favoriterna, nya kombinationer samt avsnitt om olivolja, vin, honung och oliver.
Boken är fylld med inspirerande matfoton och vackra bilder från grekiska små torg, utsikten över det blåa havet, blå portar på vita hus skuggade av plataner, olivträd i rader i den heta solen...
Enligt den grekiska mytologin var det på Kythira som kärlekens gudinna, Afrodite, steg ur havet. Detta är anledningen till att grekerna själva kallar Kythira för kärlekens ö.
På denna ö bor sedan snart 10 år Inger Svanborg med sin man. Där verkar de som olivbönder. Med ett förflutet som hushållslärarinna och ett stort intresse för matlagning anammade hon snabbt den grekiska matkulturen och dess kokkonst. Under åren har hon respektfullt förfinat, utvecklat och moderniserat den traditionella grekiska husmanskosten och dess smaker. Och i denna bok även anpassat den efter våra svenska råvaror och dess möjligheter.
Välkommen att njuta en välsmakande resa bland de centrala delarna i det grekiska köket. Resan tar sin början i oliv-oljan och dess fantastiska egenskaper. Därifrån passerar vi örtkryddorna och grönsakernas förlovade land för att till slut landa i osten, nötterna och honungen. Under resans gång bjuds du allt från smårätter och röror till härliga måltider med kött, fisk och skaldjur.
Prisma 1 9789151847351 -
Bröd & marmelad
Inbunden bok. Lind & Co. 2 uppl. 2012. 170 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst
Med ett gott bröd och en vacker marmelad kan man gå vart som helst!
Bröd och marmelad är en frestande blandning av ett hundratal recept ,tankar om brödbak och förädlade produkter. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174611106
- Titel
- Bröd & marmelad
- Författare
- Monika Ahlberg - Fredrik Frankenberg - Erik Olofson
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 170 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 776 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är en bok full av inspirerande recept till det godaste brödet och den läckraste marmeladen. Läsaren bjuds även på tankar om ingredienser, några personporträtt samt ett par kapitel med goda råd om såväl brödbak som marmeladkok.
"Med råd kring val av mjölsort, utbakning och gräddning ger boken kunskap om skapandet av grunden till den bästa smörgåsen, nämligen brödet.
Med tillgång till bär, frukt och frodiga grönsaker bjuds här en härlig stund för alla som liksom jag själv njuter stort av att fylla burkar och flaskor med dessa läckerheter.
Med en smula fantasi och lite hjälp av de praktiska tipsen kring kok och konservering kan även nybörjaren i detta mycket gamla förfaringssätt få stor glädje av denna bok.
Att sprida brödbakets och marmeladkokets väldoft över landet ser jag som en ärofylld uppgift. För med ett gott bröd och en vacker marmelad kan man gå vart som helst."
Monika Ahlberg
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer, skapar recept för hemkörda matkassar och driver en blogg med över 500 000 besökare i månaden. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Lind & Co 2 9789174611106
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn