-
Smakens fysiologi
Häftad bok. W&W. 1963. 176 sidor.
Nära nyskick. Häftad, Nära nyskick med inlagan mycket lätt blekt.
W&W serien nr 35.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKW&W -
Whisky. Skottar om svenskar, Anekdoter om whi...
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 1 uppl. 2010. 158 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Illustrerat förlagsband med skyddsomslag. Nyskick. (Förlagsny).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329991
- Titel
- Whisky
- Författare
- Westerlund, Örjan
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 212 x 232 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Whiskyintresset är fortsatt högt. Det märks inte minst på alla provningar, speciallanseringar och celebra besök vi får i Sverige från destillerichefer och marknadsförare från Skottland. Det märks även på det ökande antalet destillerier som startar eller planeras landet runt. Whisky tar fasta på detta. Boken är ägnad just det svenska whiskyintresset, de svenska tillverkarna och även det faktum att vi svenskar är världsmästare på att dricka maltwhisky. Boken bjuder på vindlande reseberättelser mellan kända och udda destillerier i Skottland, analyser om svenskens vurm för whisky och så klart massor av roliga, breda och udda fakta. Allt i den anda som kännetecknar författaren Örjan Westerlund, som med över 100 000 sålda böcker om whisky är en av Sveriges absolut mest lästa på ämnet! OM FÖRFATTAREN Med femtontalet böcker bakom sig har Örjan Westerlund etablerat sig som en av Sveriges mest lästa dryckesförfattare, med whisky som specialitet. Totalt har hans böcker sålt i över 100 000 exemplar. Värt att nämna är att hans Sprit och Whisky av Måltidsakademien i Grythyttan utsågs till 2006 2007 års bästa dryckesböcker. Med en bakgrund som domare i whiskypanelen för Whisky- och ölmässan i Nacka och efter att ha hållit i hundratals provningar om whisky, snaps, choklad och öl är Örjan Westerlunds kännedom om våra preferenser mycket god, och hans berättarlusta på ämnena om möjligt ännu större.
Grenadine Bokförlag 1 9789185329991 -
Svensk chokladbok. Chokladbutikerna, Svensk c...
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag AB 2008. 1 uppl. 2008. 169 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Illustrerat förlagsband med skyddsomslag. Nyskick. (Förlagsny).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine Bokförlag AB 2008 1 9789185329779 -
Dansk Bageri- og Konditor Haandbog
Inbunden bok. Östjydsk Forlag, Aarhus 1956. 1956. 824 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets röda halvklotband. Mycket välbevarad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKÖstjydsk Forlag, Aarhus 1956. -
I väntan på tomten. Julens alla förberedelser...
Inbunden bok. ICA Bokförlag 2003. . 108 sidor.
Nyskick. Illustrerat förlagsband. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKICA Bokförlag 2003. -
Toskansk kokbok. Recept och berättelser från...
Tandem Verlag 2005. 224 sidor. Förlagets helklotband med skyddsomslag.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783833147302
- Titel
- Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana
- Författare
- Alexander, Stephanie
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 285 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I två månadar bodde författarna i en 1500-talsvilla som var inbäddad mellan vingårdar och fält söder om Siena och hade matlagningskurser. Recepten i denna bok är deras möte med toskanska kulinariska traditionen.
Olivolja, bröd, tomater och vin utgör grundeni det toskanska köket.Tillagning sker ofta över öppen eld och i de enkla rätterna har färska ingredienser sin givna plats. Fikon i vinblad, äggröra med tryffel, pasta med Zucchiniblommor, vaktlar i vindruvsbad-årstiden avgör vad som serveras och det som inte är moget går inte att köpa.
Fotografen Simon Griffiths bilder fångar inte bara rätternas enkelhet, utan även skönheten i det toskanska landskapet samt de människor som lever där.
9783833147302 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 3829060750
- Titel
- Mat och umgänge
- Författare
- Donna Hay
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 305 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1332 g
- Språk
- Svenska
3829060750 -
Trenditionellt. Svensk mat på nytt sätt
ICA-Förlaget 1997. 33 sidor. Illustrerat förlagsband.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Glenn Strömberg. Med smak för Italien. Mat, M...
Prisma 2007. 168 sidor. Illustrerat förlagsband med skyddsomslag.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849140
- Titel
- Glenn Strömberg : med smak för italien - mat, minnen och möten
- Författare
- Jörnvik, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 166 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 289 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1052 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömerg kärleksförklaring till italiensk mat. Hans favoritrecept helt enkelt!
Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Anledningen var kärleken till mer än italiensk mat ...
Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska produkter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både TV och radio. Röster höjs mellan varven för att han borde bli vår näste förbundskapten.
I den här inbjudande boken får vi veta allt om Glenns favoriträtter, om råvarorna och om de små, små detaljerna som skiljer mat från mat. Allt varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A - t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas jonglering i Neapel - vad Juventus bjöd på etc. Glenn tar oss även med till de bästa producenterna - och berättar varför de är det - av olivolja, vin, pasta och pesto. Han avslöjar även sin svärmors fantastiska rätter och matknep och berättar om hur man äter och umgås i la Bella Italia!
9789151849140 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153435228
- Titel
- Sveriges nya landskapsrätter
- Författare
- Gidgård, Anna - Wallin, Tony - Nilsson, Pepe - Andersson, Christina
- Förlag
- Stockholm : ICA AB
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
9789153435228 -
Matbok från Svenska Högarna
Bokförlaget Max Ström 2012. 168 sidor. Illustrerat halvklotband.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262417
- Titel
- Matbok från Svenska Högarna
- Författare
- Anderin, Sarah
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2012
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 778 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »till mitt hjärta gick den spikrakt [...] längta ut till skärgården efter att bara ha bläddrat i Matbok från Svenska Högarna« Göran Stenstrand »En annorlunda och inspirerande bok - inte minst tack vare Per Ranungs vidunderligt vackra mat- och miljöbilder« TaraDetta är både en kokbok och en spännande skildring av livet på en av Sveriges mest isolerade ögrupper. Kocken Sarah Anderin bor med sin familj på Svenska Högarna, längst ut i Stockholms skärgård, där hon arbetar som tillsynsman för Skärgårdsstiftelsen. Med en fyr som enda granne och med många sjömil till närmaste matbutik har Sarah blivit en mästare på att planera matinköp, improvisera menyn och ta vara på allt som växer i trädgårdslandet.All mat hon skapat för denna bok följer årstidens rytm och är präglad av skärgårdens råvaror och möjligheter. Vårens ankomst firas med ramslökssnurror till drinken rabarbertini. Den grillade abborren och färskpotatisspetten är som gjorda för att avnjutas på sommarvarma klippor. I höstrusket bjuds vännerna på kryddig lammstek med chèvregratinerade rödbetor. Och till adventsmyset serveras chokladkolapaj med julnötter.Det är på en gång en loggbok med recept från Sarahs inspirerande kök och en berättelse om livet på en unik plats. Boken har av Skärgårdsstiftelsen usetts till årets Vänbok. Den är rikt illustrerad med både matbilder och vackra skärgårdsbilder, tagna av fotografen Per Ranung.Sarah Anderin har tidigare arbetat som kock på olika restauranger, bland annat fisk- och skaldjursrestaurangen Lisa Elmqvist i Stockholm. Hon medverkar också regelbundet som matskribent i Skärgårdsstiftelsens tidning Stångmärket. Per Ranung fotograferar mat, inredning och trädgård för en rad internationella tidskrifter. Han har tagit fotografierna till en lång rad böcker, bland annat I kökslandet och Längtans mat.
9789171262417 -
Vin från hela världen. Vinlexikon från A till...
W&W 2001. 416 sidor. Illustrerat förlagsband. Närmast nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146182780
- Titel
- Vin från hela världen : Vinlexikon från A-Ö
- Författare
- Clarke, Oz
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 416 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin från hela världen är ett vackert illustrerat vinlexikon som entusiastiskt och underhållande ger en mängd nya fakta. Det innehåller fler än 1 600 uppslagsord, sorterade i alfabetisk ordning, vilket gör det lätt att hitta uppgifter om ett visst vin liksom om vindistrikt, druvsorter, vinproducenter och klassificeringssystem. 700 färgbilder, därtill kartor, vinetiketter och årgångstabeller.
9146182780 -
Vinprovning. Allt om Mat:s stora vinprovarsko...
Bonniers 1997. 164 sidor. Illustrerat förlagsband. Närmast nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306207
- Titel
- Vinprovning : Allt om mat:s stora vinprovarskola för alla nybörjare
- Författare
- Holmström, Jan - Lindgren, Malin - Löfgren, Claes - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
9197306207 -
Champagne
Bonnier Alba 1993. 96 sidor. Förlagsband med skyddsomslag. Närmast nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134512934
- Titel
- Champagne
- Författare
- Jefford, Andrew - Sjöberg, Lars
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
9134512934 -
1001 Cocktails. 1001 recept på den fulländade...
Parragon Books 2005. 384 sidor. Förlagsband med skyddsomslag. Närmast nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 1405452358
- Titel
- 1001 Cocktails : 1001 recept på den fulländade drinken
- Författare
- Alex Barker
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 278 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1774 g
- Språk
- Svenska
1405452358 -
Gastronomisk uppslagsbok. Kokkonsten från A t...
Forum 1995. 359 sidor. Häftad med mjuka pärmar. Mycket välbevarad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137107704
- Titel
- Gastronomisk uppslagsbok
- Författare
- Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne - Schimmel, Peter
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 173 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 947 g
- Språk
- Svenska
9137107704 -
Lyxlagat. Sommarmat & Snaps
Nyskick. Grenadine Bokförlag 2011. 112 sidor. Illustrerat förlagsband med skyddsomslag. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287115
- Titel
- Lyxlagat sommarmat & snaps
- Författare
- Zäll, Frederik
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 263 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu är det dags för matbloggaren och rockgitarristen Frederik Zäll att ännu en gång få sällskap i sin Lyxlagat-serie. Denna gång är det dryckesexperten Örjan Westerlund som bidrar med sin kunskap om de starka dryckerna vi svenskar så gärna avnjuter i sällskap med den svenskaste av alla mattraditioner: den lätta, härliga sommarmaten med sillen på självklar hedersplats. Till skillnad från tidigare Lyxlagat-böcker har dock drycken denna gång fått snäppet större utrymme. Som vanligt får vi veta vilken dryck som finns i kockens glas, men nu får vi även förslag på lämpligt dryckesval för gästerna. Här finner vi en hel del egna kryddningar komponerade av Örjan Westerlund, men även sådant den törstige kan hitta på butikshyllan. Liksom i de tidigare böckerna ackompanjeras matlagningen med Frederiks val av musik, och här utlovar vi några riktigt sköna sommarlåtar. Som vanligt är Frederiks recept lyxiga och tillpiffade men enkla att tillaga på samma gång. Till detta bidrar Örjan Westerlund med anekdoter och fakta om vad som egentligen händer när sillen möter snapsen - och mycket mer! Dessa båda herrar är knappast eniga om allt - men definitivt om att maten ska vara lyxlagad. Skål och välkommen!
9789186287115 -
Svenska Ostar. Grevé, Herrgård, Präst, Svecia...
Nyskick. ICA Bokförlag 2010. 73 sidor. Illustrerat förlagsband. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153434320
- Titel
- Svenska ostar
- Författare
- Katja Palmdahl - Larsson Joakim
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 271 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kända ostklassiker recept och inspiration
Svenskarna tillhör de mest ostälskande i världen. Och det är framför allt hårdost vi äter. Vi använder ost i matlagningen, vi äter ost som dessert och förstås på brödet. Den här boken bjuder på recept och inspiration för att lyckas med ost i husmanskost, i internationella osträtter, i picknickmat, i smårätter och till finare middagsbjudningar.
Recepten bygger på de fem svenska klassikerna Grevé, Herrgård, Präst, Hushållsost och Svecia. Här finns recept för festligheter som gratinerade havskräftor och S.O.S, Smör, Ost och Sill. Rätter som pesto, lasagne och caesarsallad får ett lyft med lagrad svensk hårdost. Här finns picknickmackan, ostbrickan och plockmaten. Nya och moderna kreationer varvas med det traditionella.
I boken berättas också om den intressanta historien bakom ostarna. Du får även fakta och tips om svensk hårdost. Varför heter det Svecia? Vilket är sambandet mellan osten Präst och prästen, en kyrkans man? Varför gråter osten när den åldras? Hur stora pipor ska det vara i en Grevé
9789153434320 -
Sparris. 35 läckra recept på vit och grön spa...
Nyskick. ICA Bokförlag 2009. 80 sidor. Illustrerat förlagsband. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432678
- Titel
- Sparris : 35 läckra recept på vit och grön sparris
- Författare
- Jürgen Grossman - Urban Svensson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 271 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 533 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I den här boken presenteras 35 läckra recept på vit och grön sparris med vintips!
Recepten är enkla att följa - resultatet blir komplexa smaksensationer och en ren njutning!
Bli en vinnare i köket du också!
Lär dig grunderna och botanisera sedan bland sparrisrecepten. Vad du än väljer för sparrisrecept kommer du att göra succé. Vill du prova på att odla sparris själv får du även lite råd och tips om detta. Upptäck den spänstiga gröna och den mjälla vita sparrisen som det numer är så lätt att få tag på.
Jürgen Grossman är en av de som introducerade färsk vit sparris i Sverige. Han har i över 20 år varje dag under sparrissäsongen; som börjar i slutet av april och håller på till midsommar, tillagatdagsfärsk sparris från Tyskland.
9789153432678 -
Choklad för alla tillfällen. Mer än 60 ljuva...
Nyskick. Tukan förlag 2011. 192 sidor. Illustrerat förlagsband. (Pärmarna lätt vadderade). Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013153
- Titel
- Choklad för alla tillfällen
- Författare
- Pettersson, Sofia
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är ett sant nöje att baka med choklad och ännu trevligare är det att äta det man har bakat.
De chokladstinna kakorna, tårtorna, pajerna, desserterna, godbitarna och dryckerna i den här boken är en fröjd för både ögat och gommen.
Boken innehåller över 60 frestande recept med tillhörande vackra och stämningsfulla miljöbilder som inspirerar.
Format: 166 x 207, vadderade pärmar
Fler titlar i samma serie: Tapas för alla tillfällen
9789174013153 -
Restaurangernas Bok. Med originalrecept från...
Informationsförlaget 1997. 93 sidor. Dekorerat förlagsband. Närmast nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177364058
- Titel
- Restaurangernas bok : med originalrecept från 40 av Stockholms bästa krogar : utgiven i anslutning till Restaurangernas dag 1997
- Författare
- Erikson, Cristina - Triberg, Annica - Håkansson, Albert - Pihlström, Agneta
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
9177364058 -
Martha Stewart och James Merrell
Förlaget Sören Fogtdal 1999. 224 sidor. Illustrerat förlagsband. Mycket välbevarad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188482502
- Titel
- Lätt och läckert med Martha Stewart : härliga menyer för alla årstider
- Författare
- Stewart, Martha - Merrell, James - Schildt-Landgren, Margareta
- Förlag
- Malmö : Fogtdal
- Språk
- Svenska
9188482502 -
Gourmetmat på 60 minuter. Elegant och lättlag...
Rabén Prisma 1995. 128 sidor. Illustrerat förlagsband. Närmast nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151827794
- Titel
- Gourmetmat på 60 minuter : Elegant och lättlagat
- Författare
- Astrid Abrahamsson - Görn Helleblad
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
9151827794 -
Lätt menyplanering. Över en halv miljon spänn...
Könemann 2000. 200 sidor. Illustrerat förlagsband (inlagan i ringpärm).
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3829022271
- Titel
- Lätt menyplanering : över en halv miljon spännande menymöjligheter
- Författare
- Holliman, Joanne
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska
3829022271 -
Residensets kokbok. Mat från väst till vardag...
Nordbok International AB 1999. 200 sidor. Illustrerat förlagsband.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174420445
- Titel
- Residensets kokbok : mat från väst till vardag och fest
- Författare
- Beijbom, Karl - Lärn, Viveca - Mönefors, Karin - Sveningson, Ulf
- Förlag
- Göteborg : Nordbok
- Språk
- Svenska
9174420445 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153423062
- Titel
- Maten från glasriket
- Författare
- Malin Söderström - Thomas Jönsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa i Glasriket!
En av Sveriges mest uppmärksammade kockar Malin Söderström har gjort en matresa genom Glasriket och på sitt eget personliga sätt tolkat de småländska kökstraditionerna. Hon blev invigd i ostkakans hemligheter och tittade in naturens eget skafferi.
Det blev även besök i Duvemåla och hos Kungen i Glasriket Älgen. Bilderna är skickligt fotograferade av Wolfgang Kleinschmidt och visar mat och glas på ett nytt och spännande sätt! Boken finns också på engelska och tyska. Ca 40 färgfoton, ca 35 recept.
9153423062 -
Medelhavets öar. Mediterrana delikatesser.
Tandem Verlag GmbH 2007.192 sidor. Förlagets helklotband med skyddsomslag.
ISBN 9783833144455
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9783833144455 -
Vad Bjuds? Ettusen och ett nya sätt att varie...
Quebec Farmers´ Group 1993. 480 sidor. Illustrerat förlagsband.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 1551859459
- Titel
- Vad bjuds? : ett tusen och ett nya sätt att variera Din matlagning och uppsättning av menyer för olika tillfällen
- Förlag
- S.l.] : Communiplex Marketing inc
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
1551859459 -
Njut av Kyckling. En samling med över 100 läc...
Parragon Book Ltd 2007. 240 sidor. Illustrerat förlagsband.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407510316
- Titel
- Njut av Kyckling : en samling med över 100 läckra recept
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 121 x 151 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av KYCKLING
En samling med över 100 läckra recept
Kyckling är en viktig källa atill protein, B-vitaminer och mineral. Fetthalten är naturligt låg, vilket gör den till en drömkost för alla som hbehöver hålla koll på vikten eller kolesterolhalten. Men kyckling handlar absolut inte bara om att äta näringsriktigt - det finns så många fantastiska tillagningssätt att du skulle kunna äta kyckling sju dagar i veckan utan att idéerna tog slut, och Njut av Kyckling innehåller ett apitretande urval från hela världen.
- 112 läckra recept
- varje kapitel har en kort inledning med massor av bra
tips
- varje recept har en utförlig lista op ingredienser
och en enkel beskrivning av hur du går tillväga
för att få ett perfekt resultat
- varje recept är illustrat med en inspirerande bild
som sätter fart på smaklökarna
9781407510316 -
Njut av Medelhavets kök. En samling med över...
Parragon Book Ltd 2007. 240 sidor. Illustrerat förlagsband.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407510507
- Titel
- Njut av medelhavets kök : en samling med över 100 läckra recept
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 120 x 150 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 362 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En samling med över 100 läckra recept
Sushi handlar om mycket mer än rå fisk och ris. Det är en elegant form av japansk matlagning och mycket varierad och mågsidig. Sushi kan göras av tillagad fisk, kött, ägg, ost och alla möjligaa sorters grönsaker. Bara ingredienserna passar till passar till riset kan du göra ljuvliga sushi av det mesta. Sushi är oemotståndligt för ögat, smaken är ren och det är fanstatiskt nyttig mat. Använd bokens inpirerande recept till att lära dig konsten att göra egna sushi. Du komemr aldrig att ångra det!
- 112 läckra recpet
- Varje kapitel har en kort inledning med massor av bra
tips
- Varje recept har en utförlig lista på ingredienser och
en enkel beskrivning av hur du går tillväga för att få
ett perfekt resultat
- Varje recept ör illustrerat med en inspirerande bild
som sätter fart på smaklökarna
9781407510507
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn