-
1000 fantastiska viner : från världens bästa...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 352 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Spår av prismärkning på baksidan av skyddsomslaget. [rum 1]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174015355
- Titel
- 1000 fantastiska viner : från världens bästa vingårdar
- Författare
- Jim Gordon
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 245 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1296 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utvalda viner från världens bästa vingårdar.
Vinkonnässörerna bakom den här boken har valt ut inte mindre än 1000 olika viner från vingårdar över hela världen.
Bokens kapitel följer geografisk indelning vilket gör att boken också kan användas som en reseguide till olika distrikt. Först får man en grundlig genomgång av hur man läser vinetiketter från olika delar av världen och därefter följer länderna med sina olika regioner.
Allt man behöver veta för att bäst ta till vara dessa fantastiska viner.
Tukan Förlag 1 9789174015355 -
Vinprovningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 215 sidor.
Mycket gott skick. Varsamt läst bok. [rum 1]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100579610
- Titel
- Vinprovningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 220 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 807 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Måste man tala flytande franska och ha en näsa av en blodhunds kaliber för att bli vinkännare? Inte alls. Det viktigaste är att man är intresserad, använder sina sinnen och sitt sunda förnuft.Lars Torstenson, Sveriges egen supervinmakare, lär utan att krångla till det ut grunderna i konsten att prova vin.
Albert Bonniers Förlag 9100579610 -
Allt du behöver veta om vin - Druvsorter, fär...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 135 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade hörn och ryggändar. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232779
- Titel
- Allt du behöver veta om vin
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 723 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin är naturens egen härliga uppfinning. Ett gott glas vin sätter guldkant på tillvaron, både för experten och den glada livsnjutaren. Man måste inte vara vinkännare för att uppskatta vin, men lite grundläggande kunskap är bra och roligt att ha när man försöker sålla i vinfloden.Allt du behöver veta om vin är en bok för dig som vill få ut större glädje av vinet. Här hittar du praktiska råd och tips om serveringstemperatur, vindistrikt och årgångar. Du får veta varför man bör dricka det torra vinet före det söta, vad informationen på vinflaskans etikett betyder och varför vinglasen ser ut som de gör.En intresseväckande och opretentiös genomgång av olika druvsorter, dofter, färger och smaker i vinets värld. Här finns svaren på mängder av frågor. Varför ska glasen vara halvfulla? Är lådvin lika bra som vin på flaska? Vad skiljer ett exklusivt vin från ett vardagsvin?Christer Berens är svensk men verksam i Norge som vinkännare och sommelier sedan många år. Han har två gånger vunnit utmärkelsen Årets vinkännare, och 2004 års Gourmand World Cookbook Awards utsåg Allt du behöver veta om vin till Best Wine Education Book. På ett jordnära vis lär Christer Berens ut grunderna för ökad vinglädje. Stora och oemotståndliga färgfoton tagna av Mette Randem.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232779 -
Vin till maten - Låt vinet lyfta maten, 20 fu...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2005. 132 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade hörn och ryggändar. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155232795
- Titel
- Vin till maten
- Författare
- Berens, Christer
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rött, vitt, rosé - vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.Översättning: Anders Rolf
Bokförlaget Semic 9155232795 -
Mat och vin : recepten, vintipsen och konsten...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 125 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155264239
- Titel
- Mat & vin : recepten, vintipsen och konsten att kombinera
- Författare
- Rosvall, Anette
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av riktigt god mat! Och med rätt dryck i glaset kan du få till en oslagbar kombo som får smakerna att dansa.Att kombinera mat och vin på rätt sätt är något alla kan lära sig. Här hittar du massor av läckra recept som har sällskap av tips på allt från lyxigt bubbel och lätta förrättsviner till mustigare sorter, söta dessertviner och en och annan öl. Servera ett glas champagne till krispiga ostkex, en österrikisk grüner veltliner till en god kycklingschnitzel eller ett lätt pärlande vin med fruktiga pärontoner till en himmelsk pavlova.Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare till en mängd populära kokböcker, bjuder frikostigt på sina bästa mat- och vintips. Här finns något för både den erfarna vinkännaren och den som är nyfiken på att lära sig mer om konsten att kombinera mat och vin. De lockande bilderna i boken är tagna av Charlotte Gawell.
Bokförlaget Semic 9789155264239 -
Håkan Larssons guide till vinets värld : bli...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 353 sidor.
Nyskick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Oläst bok. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244274
- Titel
- Håkan Larssons guide till vinets värld : bli vinkännare på tio veckor
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 353 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 246 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1063 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bli vinkännare på tio veckor -- går det? Jo, om du tar hjälp av Håkan Larsson, välkänd vinprofil från bland annat Gomorron Sverige. I sin nya bok, Håkan Larssons guide till vinets värld, följer vi honom genom vingården i olika årstider, lär oss vad klimat och geografi betyder för det färdiga vinet och utforskar förstås råvaran -- de olika druvsorterna ägnas ett stort kapitel. Håkan Larsson tar oss med till små och stora vinländer, och ägnar förstås mycket utrymme åt sitt specialområde: konsten att kombinera mat och vin. De olika avsnitten avslutas med förslag på vinprovningar med fyra viner från Systembolaget. Du får veta vilka skillnader och likheter du ska leta efter och vad du kan äta till – ett komplett koncept för en trevlig kväll med vinroade vänner. Efter tio fredagar med kompisarna är du vinkännare! På vägen in i vinets underbara värld finns ingen bättre följeslagare än Håkan Larsson. Han föreläser inte, utan bjuder in till ett spännande samtal där du hela tiden känner dig delaktig. Pedagogiskt och kunnigt, javisst -- men framför allt underhållande och inspirerande. Håkan Larsson återkommer här, efter flera kokbokssuccéer, med en renodlad vinbok som också innehåller vackra och fascinerande bilder från världens vingårdar. År 2002 utsågs hans Rött, vitt, rosé till världens bästa nybörjarbok om vin.
Bonnier Fakta 1 9789174244274 -
Munskänkarnas vinbok
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1993. 257 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen stukade hörn och ryggändar. Namnetikett på pärmens insida. Spår av gem i överkant på några sidor. Några enstaka understrykningar och markeringar i blyerts på några ställen i boken. I övrigt fin inlaga. [rum 2] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137103761
- Titel
- Munskänkarnas bok
- Författare
- Hiort af Ornäs, Catarina - Föreningen Munskänkarna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1993
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137103761 -
Michels vin & mat : en resa i dofter och smak...
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 2005. 118 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Hanteringsspår samt skavda hörn och kanter på omslaget. Boken verkar oläst. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329243
- Titel
- Michels vin & mat : en resa i dofter och smaker
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 260 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
Grenadine Bokförlag 9789185329243 -
Vin från hela världen : Vinlexikon från A-Ö
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2001. 416 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår samt aningen skavda hörn och kanter på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146182788
- Titel
- Vin från hela världen : Vinlexikon från A-Ö
- Författare
- Clarke, Oz
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 416 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vin från hela världen är ett vackert illustrerat vinlexikon som entusiastiskt och underhållande ger en mängd nya fakta. Det innehåller fler än 1 600 uppslagsord, sorterade i alfabetisk ordning, vilket gör det lätt att hitta uppgifter om ett visst vin liksom om vindistrikt, druvsorter, vinproducenter och klassificeringssystem. 700 färgbilder, därtill kartor, vinetiketter och årgångstabeller.
Wahlström & Widstrand 9789146182788 -
Fest med vin
Inbunden bok. B Wahlströms. 2 uppl. 1996. 128 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen skavda ryggändar. Mindre pappersförlust i nederkant på pärmens framsida. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132317301
- Titel
- Fest med vin
- Författare
- Alice King
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 701 g
- Språk
- Svenska
B Wahlströms 2 9132317301 -
Vinkurs för vinprovare : kurs i vinkunskap oc...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1985. 224 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134505742
- Titel
- Vinkurs för vinprovare : kurs i vinkunskap och vinprovning, utarbetad av Académie du vin, Paris
- Författare
- Spurrier, Steven - Dovaz, Michel - Ode, Björn - Académie du vin (Paris)
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier 9789134505742 -
Allt om det goda - Svamp & grönt
Inbunden bok. Stockholm : Allt om Mat. 2010. 94 sidor.
Nära nyskick. Endast smärre hanteringsspår på pärmen. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187279
- Titel
- Svamp & grönt
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm : Allt om Mat 9789186187279 -
Allt om det goda - Fisk & skaldjur
Inbunden bok. Stockholm : Allt om Mat. 2010. 94 sidor.
Nära nyskick. Endast smärre hanteringsspår på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187262
- Titel
- Fisk & skaldjur
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm : Allt om Mat 9789186187262 -
Allt om det goda - Färsfavoriter
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010. 94 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Verkar närmast oläst. [rum 1]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187255
- Titel
- Färsfavoriter
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187255 -
I vingården med Pernilla Tunberger och Alf He...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1977. 213 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på omslaget. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBra Böcker -
Jamie Oliver : The Naked Chef [engelsk text]
Inbunden bok. London : Michael Joseph. 1999. 249 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Hanteringsspår samt anigen skavda hörn och kanter på omslaget. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 0718143604
- Titel
- The naked chef
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- London : Michael Joseph
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- English
London : Michael Joseph 0718143604 -
Naturkokboken : Från skogspromenaden till tal...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 137 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen skavda hörn. Boken verkar närmast oläst. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
Norstedts 1 9789113064901 -
Bröd från hela världen
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1996. 118 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Hanteringsspår samt aningen skavda hörn och kanter på skyddsomslaget. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151830051
- Titel
- Bröd från hela världen
- Författare
- Tom Jaine
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 748 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9151830051 -
Matbröd & surdeg
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet, Tasteline. 2009. 72 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186445065
- Titel
- Matbröd & surdeg
- Författare
- Seidel, Linnéa - Kristoferson, Katja - Tasteline
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet, Tasteline
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet, Tasteline 9789186445065 -
Köksskolan
Häftad bok. Stockholm : Bilda. 2001. 167 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9157459517
- Titel
- Köksskolan
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Stockholm : Bilda
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bilda 9157459517 -
Om jag var din hemmafru : eller hur man får e...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 179 sidor.
Mycket gott skick. Liten skada på ytskiktet på pärmens baksida efter borttagen prismärkning. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034263
- Titel
- Om jag var din hemmafru : eller hur man får en vardag att smaka som en lördag
- Författare
- Lotta Lundgren
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 179 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 283 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En pratsam hemmafru, en försvunnen vigselring, en österrikisk sexolog, ett borttrollat fläskberg, futurister på krigsstigen, rotfrukter i motljus, frigörande övningar, dansmaskiner och kölhalning, matlagning i högklackat och sextiofem enkla recept som får din vardag att smaka som en lördag.
Lotta Lundgren gör din matlagning roligare, din vardagsmat godare och underhåller dig med småprat, skrönor och ren skär lögn tills varenda tallrik är tom.
Om jag var din hemmafru är formgiven av Karin Ahlgren och Lotta Mårlind. För bilderna står Pelle Bergström.
Boken vann guld i Svenska Designprisets tävling 2011 i kategorin "Redaktionell Print - Bok". Boken valdes också ut till det prestigefyllda priset Svensk bokkonst som belönar böcker med hög teknisk, estetisk och hantverksmässig kvalitet.
Dessutom utsågs den till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 i kategorierna "Vardagsmåltider", "Bästa form" och "Folkets röst på nätet" samt nominerades till "Bäst alla kategorier".
Norstedts 1 9789113034263 -
Smaker från Fjällbacka
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2008. 176 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Verkar närmast oläst. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137132280
- Titel
- Smaker från Fjällbacka
- Författare
- Läckberg, Camilla
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!Två saker förenar deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Camillas matintresse har funnits med ända sedan barndomen då det väcktes av fadern. Hon är en hängiven läsare och samlare av kokböcker men tycker även om att experimentera i köket och hitta på egna recept. Christian Hellberg, även känd som Sillen, är en välkänd profil i Fjällbacka sedan sin tid på restaurangen Bryggan. År 2001, då han arbetade på Trädgårn i Göteborg, blev han utsedd till Årets kock och numera arbetar han på lyxkrogen F12 i Stockholm. Nu har Camilla och Christian samarbetat kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar. I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter. Boken innehåller ca 60 recept och är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. 1. Väderöfjordens delikatesser 2. Picknick på Badholmen3. Lunch i sjöboden 4. Fjällbackas högtider 5. Grillfest på Valön 6. Söta smaker7. Middag i vintermörkretChristian Hellberg, som står för recepten i boken, har tagit fasta på den typ av mat som förknippas med västkusten. Det är mycket fisk och skaldjur, exempelvis Carpaccio på hälleflundra med citrussallad, Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad och Ingefärsgravad lax med äpple- och senapssås. Men också spännande grillrecept som Grillat lamm med senapsdipp, Sommarsparris med hollandaise och forellrom och Oxfilé och kryddsmör med purjolöksaska. Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på en middag med smak av salt och sommar.Camilla Läckberg, född 1974, är civilekonom men har sadlat om till författare. Hennes kriminalromaner om författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i Fjällbacka har sammanlagt sålts i över 2 miljoner exemplar bara i Sverige och gör nu sitt segertåg över världen.Christian Hellberg, född 1972, är en av Sveriges främsta kockar. Efter kockskolan i Uddevalla har han arbetat på välrenommerade restauranger som Bröderna Dahlbom, Restaurang Mannerström, Restaurang Trädgår´n och Melker Anderssons restauranger F12 och Le Rouge i Stockholm.
Bokförlaget Forum 9789137132280 -
Det goda extra
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2000. 72 sidor.
Mycket gott skick. Aningen stukade ryggändar. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153420675
- Titel
- Det goda extra
- Författare
- Jacob Gray
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1 9789153420675 -
Karibien - Smaker från hela världen - [ur All...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Verkar närmast oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187033
- Titel
- Karibien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187033 -
U.S.A. - Smaker från hela världen - [ur Allt...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346956
- Titel
- U.S.A. : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346956 -
Italien - Smaker från hela världen - [ur Allt...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Stötmärke på pärmens överkant. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Afrika - Smaker från hela världen [ur Allt om...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187040
- Titel
- Afrika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187040 -
Sydamerika - Smaker från hela världen - [ur A...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009. 124 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187026
- Titel
- Sydamerika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187026 -
Choklad: kunskap ger mersmak
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2010. 94 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287078
- Titel
- Choklad: kunskap ger mersmak
- Författare
- Örjan Westerlund - Eliq Maranik
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 505 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är boken för den riktiga chokladälskaren! Här får du de läckraste bilderna, de godaste recepten, och dessutom allt du någonsin velat veta om denna omåttligt populära godsak vad gäller historia, tillverkning, kuriosa och roliga fakta. Örjan Westerlund, tidigare känd med En handbok choklad med över 20 000 ex sålda, beskriver på sitt vanliga lättsamma och faktamättade sätt både allmänna och udda kunskaper kring denna läckerhet. Till detta har Eliq Maranik samlat ett trettiotal recept med förföriska bilder som ger denna bok ett ovanligt stort inslag av eget skapande och kommer att inspirera såväl den oerfarna som den mer rutinerade hemmabagaren. Att det blivit så beror på att bokläsarna avslöjat sig som riktiga gottegrisar och bett oss komma med en bok som både ger nyttig läsning och mumsiga stunder i köket!
Grenadine 1 9789186287078 -
Småkakor
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet, Tasteline. 2009. 70 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Några hundöron. I övrigt fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186445003
- Titel
- Småkakor
- Författare
- Seidel, Linnéa - Kristoferson, Katja - Tasteline
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet, Tasteline
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet, Tasteline 9789186445003
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn