-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153409671
- Titel
- Svamprätter
- Författare
- Erlandsson, Mariann - Olsson, Brita - Östenius, Asta
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Västerås : ICA bokförl 9153409671 -
Grönsaksboken : [fakta, recept, lexikon & tip...
Inbunden bok. Sundbyberg : Semic i samarbete med Trädgårdsfrämjandena. 1992. 95 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155212190
- Titel
- Grönsaksboken : [fakta, recept, lexikon & tips]
- Författare
- Hanson, Carina - Trädgårdsfrämjandenas service AB
- Förlag
- Sundbyberg : Semic i samarbete med Trädgårdsfrämjandena
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic i samarbete med Trädgårdsfrämjandena 9155212190 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström Första 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström Första 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström Första 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström Första 9789171264923 -
Det bästa med matberedaren
Inbunden bok. Stockholm : Informationsförl. 1984. 95 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177360702
- Titel
- Det bästa med matberedaren
- Författare
- Godfrey, Wendy - Öhrström, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Språk
- Svenska
Stockholm : Informationsförl 9177360702 -
150 pastarätter
Inbunden bok. Sundbyberg : Semic. 1997. 108 sidor.
Nära nyskick. Här beskrivs klassiska pastarätter och pasta till varda och fest.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155213847
- Titel
- 150 pastarätter
- Författare
- Lönnegren, Barbro - Larsson, Karin - Nilsson, Kjell - Åkerström, Olle
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155213847 -
Laga snabbare med matberedare : [över 200 rec...
Inbunden bok. Västerås : Ica bokförl. 1985. 127 sidor.
Gott skick. Över 200 recept samt råd och tips hur man bäst utnyttjar sin Matberedare.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153408468
- Titel
- Laga snabbare med matberedare : [över 200 recept samt råd och tips om hur du bäst utnyttjar din matberedare]
- Författare
- Danielson, Anita - Rasmusson, Birgitta - Christer, Ulf
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica bokförl 9789153408468 -
Buffé helt enkelt : 101 rätter för alla feste...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. Första uppl. 2010. 122 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155255510
- Titel
- Buffé helt enkelt : 101 rätter för alla fester
- Författare
- Hansson, Jon
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 230 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 522 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matskribenten Jon Hansson är en van bufféfixare. I jobbet på Aftonbladet blir det mycket av den varan. Nästan alltid när det ska göras matreportage inför storhelger eller när det ska vara extra festligt är bästa lösningen en buffé. Det blir ju så mycket gott att välja på.Här har han samlat sina bästa recept och tips i en bok. Tio kapitel att plocka ifrån. Det är spett, bollar, såser, efterrätter och mycket, mycket mera. 101 recept! Allt som behövs för att bordet ska digna. En massa gott att välja på, helt enkelt och mycket gott att titta på. Camilla Sjödin har tagit de aptitretande bilderna.
Bokförlaget Semic Första 9789155255510 -
Stora Svenska Kokboken: Recept från hela värl...
Inbunden bok. Fogtdals Förlag. Första uppl. 1985. 93 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Receptsamling som noggrant beskriver tillvägagångssätten. Graderar rätternas svårighetsgrader och om de är dyra eller ej.
Band 2 täcker in BLUE--CITR … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187012014
- Titel
- Fogtdals matlexikon : stora svenska kokboken
- Författare
- Lampe, Agnete - Fogelberg, Inga
- Förlag
- Malmö : Fogtdal
- Språk
- Svenska
Fogtdals Förlag Första 9187012014 -
Stora Svenska Kokboken: Recept från hela värl...
Inbunden bok. Fogtdals Förlag. Första uppl. 1985. 95 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Receptsamling som noggrant beskriver tillvägagångssätten. Graderar rätternas svårighets grad och om de är dyra eller ej.
Band 1 täcker in A--BLOM. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187012006
- Titel
- Fogtdals matlexikon : stora svenska kokboken
- Författare
- Lampe, Agnete - Fogelberg, Inga
- Förlag
- Malmö : Fogtdal
- Språk
- Svenska
Fogtdals Förlag Första 9187012006 -
Mat med tradition, Kokboksklubben
Inbunden bok. Hemmets Journal AB. 1981. 64 sidor.
Nära nyskick. 25,5x19cm. 340 gram. Mattradition är ett kulturarv. Här tar man upp maträtter som vi räknar som svensk husmanskost.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9173009334
- Titel
- Mat med tradition
- Författare
- Hovberg, Eva
- Förlag
- Malmö : Hemmets journal
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Hemmets Journal AB. 9173009334 -
Husmanskost Receptskatten
Inbunden bok. ICA Förlag. Andra uppl. 1985. 64 sidor.
Nära nyskick. 24,5x17,5cm. 290 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153409310
- Titel
- Husmanskost
- Författare
- Olsson, Brita - Östenius, Asta - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
ICA Förlag. Andra 9153409310 -
Köksalmanack 1994, Festrätter & Vardagsmat
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. Första uppl. 1993. 218 sidor.
Nära nyskick. 23,5x17,5 cm. 500 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155213383
- Titel
- Köksalmanack
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Semic. Första 9155213383 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9163407760
- Titel
- Såser
- Författare
- Ingemansson, Arne
- Förlag
- Stockholm : Liber utbildning
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Liber Utbildning. Första 9163407760 -
Den bästa efterrätten
Häftad bok. ICA Förlaget. 1947. 136 sidor.
Hyggligt skick. 20x14cm. 170 gram. Bokens rygg lagad. Över 500 omtyckta, läckra recept på goda efterrätter av alla slag. Uttagna ur ICA-Kurirens efterrätts-pristävling. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKICA Förlaget.
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn