-
Kycklingköket : 100 recept tillagade och foto...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 159 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151837000
- Titel
- Kycklingköket : 100 recept tillagade och fotograferade på Restauranghögskolan i Grythyttan
- Författare
- Bruno Ehrs - Tony Manieri - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 865 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling är en av svenska folkets mest populära råvaror när det gäller mat till vardag och fest. Från husmanskost till gourmetanrättningar, från sallader till mustiga grytor – möjligheterna är obegränsade. Kycklingköket är en kokbok full med inspiration och smakliga recept på kyckling i alla former.
Boken är uppdelad i kapitel som tapas och smårätter, lunchlåda, snabbt tillagat, picknick, sallad, soppa, wok, gryta och bakad, kokad och pocherad, grillad och marinerad samt klassiker.
Här finns spännande rätter med inspiration från Europa, Asien, Latinamerika och Afrika, smaksatta med citron, chili, fänkål, kryddpeppar, mynta, rosmarin, salvia, timjan, vitlök och färska örter...
Här finns små spett, vårrullar, pajer, mackor, kyckling i lergryta, pot au feu, kokt och rimmad kyckling, barbecue och Djävulsk kyckling marinerad i stark senap bland mycket annat smakligt och lockande.
De över hundra recepten är sammanställda av elever på restauranghögskolan i Grythyttan tillsammans med Malin Söderström och rätterna är fotograferade på skolan.
Malin Söderström med bakgrund i Kocklandslaget är idag kockkonsult. Tony Manieri, bokens formgivare, utkommer i höst med sin första roman, thrillern Under huden. Bruno Ehrs är en av landets mest framstående fotografer.
Prisma 1 9789151837000 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155235123
- Titel
- Smala kökets stora kokbok
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Inspirerande, läcker och lättlagad mat som man mår bra av och som håller i längden. En bok som hjälper dig till livslångt välbefinnande.Alla behöver vi tänka lite mer på vår hälsa. Och det finns oändligt mycket god mat som också är hälsosam både klassisk svensk husmanskost, men också spännande nya rätter inspirerade av utländska kök. Det är extra viktigt att just vardagsmaten är sund eftersom de flesta måltider sker i vardagen. Den ska innehålla mycket grönsaker, rotfrukter eller spannmål och kanske en bit kött eller fisk, men gärna mindre av fett och socker. Äter man sunt till vardags man kosta på sig en skvätt grädde i fredagsgrytan och en efterrätt eller en kaka till kaffet ibland, utan dåligt samvete.Smala kökets stora kokbok består av mycket bra och enkel vardagsmat, men som är så god att den också kan serveras en fredags- eller lördagskväll. Här finns även recept på efterrätter, bakverk, buffémat, julbord och mat som passar i tevesoffan. Inspirerande, läcker och lättlagad mat som man mår bra av och som håller i längden. Smala kökets stora kokbok en suverän kokbok för hela familjen!Ca 70 härligt inspirerande färgbilder tagna av fotografen Anna Clarén.
Bokförlaget Semic 9789155235123 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9185304042
- Titel
- Nå't att äta
- Författare
- Sjunnesson, Karl - Sidh, Birgitta - Carlsson, Uno
- Förlag
- Stockholm : Gumælius
- Språk
- Svenska
Stockholm : Gumælius 9185304042 -
Det goda livet : maten som gör skillnad för d...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2020. 271 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178870424
- Titel
- Det goda livet : maten som gör skillnad för din hälsa
- Författare
- Taylor, Tareq
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 271 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 267 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1181 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med sin nya kokbok vill Tareq Taylor och Sara Ask inspirera och vägleda alla som vill förbättra sin hälsa genom maten. Tillsammans har de gjort en gedigen kokbok med mat för hela dagen och hela veckan, ja, hela livet, varvat med peppande fakta om hur maten kan påverka vår hälsa. Genom att göra mindre (eller större) förändringar i vår livsstil kan vi faktiskt uppnå stora hälsovinster.Recepten är enkla att både följa och variera och ingjuter självförtroende i läsaren. Smakernas mästare Tareq Taylor borgar för att allt blir riktigt gott – han gör aldrig avkall på smaken bara för att det ska vara hälsosamt. Maten är färgglad och vacker och består av mycket grönsaker, frukt, baljväxter, fisk, skaldjur, nötter, frön och nyttiga oljor, och mindre mängder kyckling, rött kött, charkprodukter och socker.Dietisten Sara Ask står för hälsofaktan och är en garant för alla goda råd som utgår från väl grundad hälsoforskning som vi vet fungerar. Hon går också in på hur vi människor fungerar och varför vi äter det vi äter och gör de val vi gör. Varför har vissa lätt att hålla vikten och andra inte? Och hur byggs en bra måltid upp egentligen? En sak är säker, det finns inget facit för hur man ska äta och leva utan många olika sätt som kan bli rätt.Det mesta passar den som vill försöka förebygga ohälsa liksom den som drabbats av vanliga folkhälsosjukdomar som övervikt och fetma, diabetes och hjärt-kärlsjukdom – som ofta går att påverka genom en förändrad livsstil.
Bonnier Fakta 9789178870424 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151851488
- Titel
- Mat på svenska
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 649 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svensk mat upplever just nu en renässans. Det är exakt vad Caroline Hofberg tagit fasta på i denna vackra kokbok med både traditionell och ny svensk mat. Med utgångspunkt från de genuina smakerna och råvarorna skapar hon en personlig variant av det svenska köket.
Vem älskar inte farmors köttbullar, gubbröra till julen eller en lättlagad chokladsmulpaj? Allt detta finns med i Caroline Hofbergs kokbok med läcker, enkel, vacker och sinnlig mat.
Mat på svenska är tematiskt indelad i smårätter, fisk & skaldjur, kött & kyckling, pajer & desserter, bakat samt inläggningar.
Bland recepten märks omelettårta med rökt kött, äppelpannkaka med lingongrädde, potatissallad med sparris, kantarellrulle med västerbottenost, krämig lax- och pastasallad, pizza med lax och dillolja, enbärsburgare med lingoncoleslaw, lingoncheesecake och mycket, mycket mer.
"Godare än så här blir det inte!"
Boken utkom första gången 2006.
Prisma 2 9789151851488 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts 9789113043531
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151844510
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9789151844510 -
Middag på en kvart : snabbt, gott & enkelt
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2011. 112 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155256784
- Titel
- Middag på en kvart : snabbt, gott & enkelt
- Författare
- Hansson, Jon
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 231 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 494 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förr talades det om 17 minuter. Det var snittiden för vårt matlagande i vardagslag för några år sedan. Nu är vi nog nere på 15 – middag på en kvart!Det behöver inte betyda frysta piroger eller plasttrågsförpackade trivseljärpar som inte har den minsta likhet med bilden på kartongen. Nej, det går att fixa riktigt god, hemlagad mat på hyfsat kort tid.Men det innebär att du får skärpa till dig. Du kan inte stryka, hjälpa till med läxor eller kolla tv på samma gång. Det här kräver en smula koncentration – och gärna någon snäll som dukar. Men du fixar det på de där minuterna, med marginal ibland!Vad sägs om kokoslax, småburgare med BBQ-kryddning, kyckling med couscous och mynta, thai-biffsallad, lax med sockerärtor och basilikasås? Jon Hansson ger dig knepen som gör att du hinner laga god mat på bara en kvart!Och om inte det vore nog – han bjuder även på ett bonuskapitel där du bjuder gästerna på en festmeny du faktiskt hinner laga på fyrtiofem minuter: Fest på trekvart!
Bokförlaget Semic 9789155256784 -
Naturkokboken : från skogspromenaden till tal...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2015. 137 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113064901
- Titel
- Naturkokboken : från skogspromenaden till tallriken
- Författare
- Holmberg, Ingrid
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 198 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det plockas svamp och vilda växter till matlagningen som aldrig förr. Naturliga, ekologiska och traditionella råvaror är det som gäller just nu, både på stjärnkrogar och kvartersrestauranger. Pelle Holmberg - svamparnas mästare - bjuder här tillsammans med sin fru Ingrid på en efterlängtad uppföljning till Svampkokboken.
Den här gången har de utökat repertoaren med recept som inkluderar vilda växter och bär. Vad sägs till exempel om paj med svamp och målla, häggblomsparfait eller slånbärssaft? Dessutom ges råd om var delikatesserna plockas och hur de bevaras bäst.
Norstedts 1 9789113064901 -
Frederik Zälls bästa förrätter & smårätter
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 2021. 75 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397744
- Titel
- Frederik Zälls bästa förrätter & smårätter
- Författare
- Zäll, Frederik
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 75 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 249 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 341 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur inleder vi middagsbjudningen? Det är lätt hänt att nästan allt fokus hamnar på varmrätten när man serverar en trerättersmiddag.I den här boken har Frederik Zäll valt att lyfta fram det första som intas och som således sätter stämningen på middagsbjudningen nämligen förrätten. Här finns både klassiker och egna skapelser, det finns också smårätter som kan fungera både som starter och som lätt lunch. Stilmässigt är boken fritt influerad utan att hålla sig inom specifika landsgränser.Hur gör man en riktig Toast Skagen? Vad finns det för enkla förrätter att göra på bara några minuter? Kan man rimma lax direkt vid bordet? Vad funkar innan en kinesisk varmrätt? Kan man tillreda en hel förrätt med endast en brûléebrännare? Svaren får ni i denna aptitretande bok som är fylld med recept, läckra bilder och massor av inspiration. Frederik Zäll är en mångsysslare av rang. Hans band Eskobar släppte 2020 sitt sjunde album och har turnerat världen runt sedan 1999. Frederik har skrivit otaliga kokböcker med storsäljarna Stora Grytboken (Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 Måltidsakademien) och Grilla & Rök (Årets Svenska Grillbok 2019 World Gourmand Cook Book Awards) som riktigt fina höjdpunkter. Utöver kokböckerna har Frederik skrivit och illustrerat barnbokstrilogin Drakarnas land. Han har jobbat många år som TV-kock på TV4 Nyhetsmorgon, haft matlagningsprogram på SVT Barnkanalen och ligger bakom Svinninge Ölkompani. Hans första restaurang, Zälls Smokehouse, öppnades 2020 i Åkersberga.
Grenadine Bokförlag 9789188397744 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9187406195
- Titel
- Mat & dryck : en guide
- Författare
- Eriksson, Leif, 1956-, kock - Fredriksson, Kidde - Halling, Björn - Magnusson, Gunnar - Systembolaget
- Förlag
- Stockholm : Systembol
- Utgivningsår
- 2003
- Språk
- Svenska
Stockholm : Systembol 9187406195 -
Det godaste jag vet, en Idébok från Ica Förla...
Häftad bok. Ica Förlaget. 1973. 97 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIca Förlaget -
Richters Kökskalender 1990
Inbunden bok. Richters Förlag AB. 1989. 95 sidor.
ISBN 9177060989
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRichters Förlag AB 9177060989 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIca Förlaget Västerås
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153435228
- Titel
- Sveriges nya landskapsrätter
- Författare
- Gidgård, Anna - Wallin, Tony - Nilsson, Pepe - Andersson, Christina
- Förlag
- Stockholm : ICA AB
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm : ICA AB 9789153435228 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153407946
- Titel
- Billigt och gott
- Författare
- Östenius, Asta - Olsson, Brita - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica bokförl 9153407946 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175881268
- Titel
- Astrids kalasmat
- Författare
- Ströyer, Poul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 235 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9175881268 -
Baka Koka Stek Elektriskt Elektro Helios
Häftad bok. Elektriska Aktiebolaget Helios. 1954. 92 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKElektriska Aktiebolaget Helios -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153412052
- Titel
- Läckert till kvällen
- Författare
- Royen, Marieanne - Coffel, Con - Ählström, Kerstin
- Förlag
- Västerås : ICA-förlaget
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska
Västerås : ICA-förlaget 9153412052 -
Bjudningsboken Med mat som smakar kalas
Inbunden bok. Sundbyberg : Semic. 1984. 95 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155213553
- Titel
- Med mat som smakar kalas
- Författare
- Hallén, Agneta - Christer, Ulf
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155213553 -
Titta så gott 153 köttrecept med färgbilder
Häftad bok. Wezäta Provkök, Wezäta Förlag. 1968. 199 sidor.
Mycket gott skick. Ringbunden bok med mjuka pärmar. En riktig retrobok från 1960-talet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWezäta Provkök, Wezäta Förlag -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155213545
- Titel
- Festlig mat - lätta recept
- Författare
- Hyllén, Agneta - Christer, Ulf
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1983
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155213545 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155213529
- Titel
- Kalasmat för alla tillfällen
- Författare
- Hyllén, Agneta
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155213529 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153418018
- Titel
- Vardagsrätter : [över 100 recept]
- Författare
- Adler, Arne - Royen, Marieanne - Ica-kuriren
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9153418018 -
Smart & gott : nyttiga recept till vardags
Häftad bok. Kakao Förlag. 2 uppl. 2010. 144 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861354
- Titel
- Smart & gott : nyttiga recept till vardags
- Författare
- Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 204 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare designers: Åkesson Liedberg, Helena
Ytterligare fotografer: Ekblom, Ulrika
Ytterligare författare: Forslin, Liselotte
Kakao Förlag 2 9789185861354 -
Texmex från grunden
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2015. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127143050
- Titel
- Texmex från grunden
- Författare
- Cramby, Jonas
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 183 x 230 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det här är kokböcker man kan läsa som kartor. Grundläggande, heltäckande och alldeles, alldeles underbart."
KvällsPosten
Texmexkökets smaker är välbekanta och älskade ändå känner de flesta inte till hur gott och enkelt det är att laga maten själv, från grunden. Jonas Cramby är en hängiven tacoälskare som i många år rest runt i USA och tittat in i köken. Faktum är att Jonas älskar mexmat så mycket att han döpt sin dotter till Margarita. Boken innehåller ett sjuttiotal recept och går igenom texmexkökets grunder: så gör du egna tortillas, monterar bästa tacon, bankar ihop den perfekta guaccan, gör den hetaste chilisåsen, snickrar till en egen BBQ-smoker och så vidare.
Det är från USA:s gränsstater, snarare än direkt från Mexiko, som Jonas hämtar sin inspiration till den här boken. Som från Texas med sin robusta texmexmat inspirerad av både sin södra granne men också från cowboykulturen med sina bönor, ostiga enchiladas och rökiga BBQ. Eller New Mexico med sitt rökiga, lyxiga och mer autentiskt mexikanska kök samt Kalifornien med sin fräscha, vällagade mexmat så kallad fresh mex. Ofta gjord med fisk och skaldjur och alltid utan några som helst halvfabrikat så klart.
Jonas Cramby jobbar som frilansskribent, krönikör och krogskribent på Metro. 2009 blev han utsedd till årets krönikör av Sveriges tidskrifter. Han har tidigare skrivit böckerna Mandomsprovet (2012 på annat förlag), Texas BBQ (2013), Mackor (2014) samt ¡Taco loco! Mexikansk gatumat från grunden (2015).
Bokens utförande är mjukband.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127143050 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155212867
- Titel
- Smörgåsar, smårätter
- Författare
- Wennerholm, Maj
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155212867 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153425137
- Titel
- Må gott med mat för alla årstider
- Författare
- Rasmusson, Birgitta - Arvidsson, Per
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 2003
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9789153425137 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155212166
- Titel
- Pasta, paj, pirog & pizza
- Författare
- Lönnegren, Barbro - Pettersson, Puck - Scherrer, Barbro - Åkerström, Olle - Åkerström, Olle
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9155212166
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn