-
Kyckling : en samling med läckra recept
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2011. 240 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781445431260
- Titel
- Kyckling : en samling med läckra recept
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 120 x 150 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 363 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling är en viktig källa till protein, b-vitaminer och mineralämnen. Fetthalten är naturligt låg, vilket gör den till en drömkost för alla som behöver hålla koll på vikten eller kolestrolhalten. Men kyckling handlar absolut inte bara om att äta näringsriktigt - det finns så många fantastiska tillagningssätt att du skulle kunna äta kyckling sju dagar i veckan utan att idéerna tog slut, och kyckling innehåller ett aptitretande urval recept från hela världen.
Läsförlaget 1 9781445431260 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Fågel och vilt : [god mat från hela världen]
Inbunden bok. Höganäs : Bokorama/Wiken. 1982. 142 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170240752
- Titel
- Fågel och vilt : [god mat från hela världen]
- Författare
- Sensoli, Yvonne - Sjösten, Gull
- Förlag
- Höganäs : Bokorama/Wiken
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
Höganäs : Bokorama/Wiken 9170240752 -
Kött : välja hantera tillaga
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 287 sidor.
Nära nyskick. Liten fläck i nederkant av bokens framsida. Se bild. I övrigt en bok i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127117877
- Titel
- Kött : välja hantera tillaga
- Författare
- Fällman, Håkan
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 268 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1230 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött – välja, hantera, tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar, steker, rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt.
Kött är en omfattande, faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar! Här finns även styckningsscheman, köpguide, hanteringstips, tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt, kalv, fläsk, lamm, vilt och fågel.
Håkan Fällman har arbetat med kött i stort sett hela sitt liv. Som pojke jobbade han extra hos sin pappa som hade ett företag som levererade kött till restauranger, idag är han själv kunglig hovleverantör och förser många av stjärnkrogarna med prima råvara. Håkan Fällman är även uppskattad föredragshållare för såväl kockelever som yrkesmänniskor i branschen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127117877 -
Steak House : mat för köttälskare
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 124 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161803
- Titel
- Steak House : mat för köttälskare
- Författare
- Jefferson, Lincoln
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För alla köttälskare
Återskapa känslan av riktigt amerikanskt Steak House hemma i köket.
Fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer med passande tillbehör.
Recept som funkar både för grillen och spisen.
Lär dig mer om amerikanskt styckningsschema; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter.
Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema blir en allt vanligare syn i charkdiskarna runt om i Sverige. Här får man gott om inspiration på tillagning.
Alla recept fungerar även med köttbitar efter svenskt styckningsschema eftersom recepten anger typ av köttbit både på svenska och engelska.
Format: 199x247 mm
Tukan Förlag 1 9789187161803 -
Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sät...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2003. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. En bok som troligen bara bläddrats i, dvs i nästan i skick som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132329326
- Titel
- Älgkokbok. Anders Levén lagar älg på nytt sätt
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 233 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Har du frysen full med älgkött men saknar tillagningsidéer? Då är detta boken du behöver.
Anders Levén ger här en mängd tips på goda och fantasifulla älgrätter, både av traditionellt slag och lite mer annorlunda som man kanske inte vanligtvis förknippar med älg. Yakiniku på älgentrecote, älgcurry med naanbröd samt spett med friterat älgkött och aprikoser är några exempel.
Inför middagsbjudningen kan man få idéer och recept från menysidor som tipsar om vilka förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar bra ihop. Vad kombinerar man till exempel en kryddstark älghuvudrätt med, hur kan man göra för att skapa en läcker lyxmåltid eller ordna en lite billigare middagsbjudning mot slutet av månaden?
Det är förstås också viktigt att välja en måltidsdryck som passar till älgrätterna. Här ges några förslag.
Anders Levén berättar dessutom om viktiga detaljer att tänka på vid styckningen av köttet, vilka delar som passar till vad och hur köttet lämpligast fryses in.
Fotograf Pepe Nilsson
B Wahlströms 1 9132329326 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187255
- Titel
- Färsfavoriter
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187255 -
Mat av lamm
Inbunden bok. Västerås : Ica bokförl. 1987. 140 sidor.
Nära nyskick. Inbunden bok i nära nyskick, men ytterpärmar något matta. Insidan som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153410599
- Titel
- Mat av lamm
- Författare
- Källén, Kerstin - Christer, Ulf - Hallberg, Lotta
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica bokförl 9153410599 -
Den första kokboken handlar om kött
Häftad bok. Esselte Wezäta. 1987. 72 s. Häftad.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Svinaktigt gott
Inbunden bok. Natur och Kultur. 2003. 192 s. Inbunden.
ISBN 9127354580!
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9127354580!
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn