Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789186703059

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Alla dagar

Alla dagar

Inbundna böcker. Rámus Förlag. 1 uppl. 2011. 481 sidor.

I en park i västeuropeisk storstad hittas en halvdöd man i illasittande trenchcoat hängandes upp och ner. Mannen är Abel Nema och han sägs vara ett språkligt geni som talar mer än tio språk, men vad hjälper det när det ändå inte finns någonting att säga, när ingenting och ingen är på rätt plats allra minst Abel Nema själv.
Först försvann hans far, därefter hans barndomsvän, just efter att Nema förklarat sin kärlek till honom och slutligen försvinner också hans hemland i ett förödande krig. Livets tillfälligheter och oräkneliga händelser fortsätter för Abels Nema i den stad där han nu befinner sig i exil, omgiven av musiker, excentriska studenter, den begåvade lille pojken Omar, en granne som säger sig ha besökt himlen, unga romer, ligister, en galen familj som han desperat i jakt efter uppehållstillstånd gifter in sig i men ändå förblir hans tillvaro stum och tom. Abel Nema står kvar vid det spår som sedan länge tillhör Västeuropas främlingar. Inget förflutet, inget språk.

Alla dagar är en våldsam och vacker roman som skildrar det mångkulturella Europa utifrån en störd och skör individ alienationen, förtvivlan, livets mörka sidor och flykten från en utsatthet till en annan.

Förlagsfakta

ISBN
9789186703059
Titel
Alla dagar
Författare
Mora, Terézia
Förlag
Rámus Förlag
Utgivningsår
2011
Omfång
481 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 200 mm Ryggbredd 50 mm
Vikt
800 g
Språk
Svenska