Från smörgåsnisse till hotelldirektör
Inbundna böcker. Sellin & Partner. 2003. 219 sidor.
ENDAST FÅ EX KVAR, KONTAKTA FÖRLAGET FÖR BESTÄLLNING!
Från smörgåsnisse till hotelldirektör handlar om en av de mest framträdande profilerna i den svenska hotell- och restaurangbranschen Ejnar Söder, en nytänkare och framgångsrik entreprenör.
Här får vi möta honom som 16-årig kockelev på Hasselbacken i Stockholm, som motellkonsulent på Svenska Esso och på en rad olika chefsjobb inom SAS samt som synnerligen driftig hotellägare i flera svenska städer: Lund, Norrköping, Kumla, Hedemora, Avesta, Stockholm, Älvsjö och Sollentuna. Ett stort antal personer inom hotell- och restaurangnäringen passerar revy.
Ejnar Söder berättar med sakkunskap, humor och välgörande självdistans om sina hittills 55 år i branschen där han arbetar vidare med full fart. Boken innehåller rikligt med foton.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789170552939
- Titel
- Från smörgåsnisse till hotelldirektör
- Författare
- Einar Söder
- Förlag
- Sellin & Partner
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 531 g
- Språk
- Svenska