-
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2006.
Gott skick. Fint skick inuti, lite slitage på omslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur 9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Mycket gott skick. Namnad på insidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultu. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Nära nyskick. // De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksät läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultu 1 9127356868 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127356868 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Kan hämtas i Fruängen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356863
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127356863 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok.
Nyskick. Bokförlaget Natur och Kultur 2006 (sv.originaluppl.), 155s. B/H=21x24,5. Vikt = 722g. Förlagets dekorerade klotband (inbunden) . Nyskick.
ISBN: 9127356868 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356863
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127356863 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur och Kultur. 1:a uppl. 2006. 156 s. Inbunden. Fint förlagsband.
Nära nyskick. mat, fisk, fiskrätter, assietter, lördagsmys, nyfångat, goda såser, enkla fiskrätter, fina foton, fin fiskkokbok,.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur och Kultur [i samarbete med] TV4 Vision. 1:a uppl. 2006. 155 s. Inbunden. 24x21cm. 710 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
9127356868 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356863
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127356863 -
Fredriks fiskar
Nära nyskick. ISBN 91-27-35686-8 Inb. Stockholm : Natur och kultur/Fakta etc. i samarbete med TV4, 2006. Svenska 155, [4] s.Nära nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356863
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
9789127356863
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn