-
Rädda vår mat - Den goda naturliga
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2009. 232 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal Förlag 1 9789172411708 -
Rädda vår mat - Den goda naturliga
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2009. 232 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal Förlag 1 9789172411708 -
Rädda vår mat - Den goda naturliga
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2009. 232 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Lite smått vatten fläckig men boken är inte trasig
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal Förlag 1 9789172411708 -
Rädda vår mat - Den goda naturliga
Inbunden bok. Optimal . 2009. 232 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. F läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal 9789172411708 -
Rädda vår mat - Den goda naturliga
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2009. 232 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal Förlag 1 9789172411708 -
Rädda vår mat - Den goda naturliga
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2009. 232 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal Förlag 1 9789172411708 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal Förlag 1 9789172411708 -
Rädda vår mat den goda, naturliga
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Optimal. 2009. 232 s. 14 x 21,5cm. Omslaget har ett litet kantmärke bak. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
9789172411708 -
Rädda vår mat den goda, naturliga
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Optimal. 2009. 232 s. 14 x 21,5cm. Omslaget har ett litet kantmärke. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
9789172411708 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal Förlag 1 9789172411708 -
Rädda vår mat - Den goda naturliga
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2009. 232 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Pappband med skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
Optimal Förlag 1 9789172411708 -
Rädda vår mat. Är du noga med din egen och d...
Optimal förlag 2009. 232 sid. ill. - LCHF Low Carb High Fat Bra råvaror, Lokala producenter. Ingen snabbmat. Dagens välfärdssjukdomar kan botas med b …
Mycket gott skick. Förskottsbetalning. Se beställningsbekräftelse.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
9789172411708 -
Rädda vår mat -Bra råvaror -Lokala producente...
Inbunden bok. Optimal Förlag. Första uppl. första tryckningen 2009. 232 s. Inbunden. 21,5x14cm. 457 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. LCHF Low Carb High Fat Är du noga med din egen och din familjs hälsa och välbefinnande? I den här boken får du matnyttiga och enkla råd hur ni ska må bra. [Hylla:8]. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411708
- Titel
- Rädda vår mat - Den goda naturliga
- Författare
- Wilsson, Lars
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 474 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens välfärdssjukdomar kan botas med bra mat
Att maten har stor betydelse för vår hälsa fick Lars Wilsson klart för sig när han i början på 1980-talet träffade en läkare som kunde bota sina patienter om han lyckades få dem att förändra sina matvanor. Förhöjda halter av blodfetter, av blodsocker och insulin, för låg halt av det goda HDL-kolesterolet och en rad andra blodsvar indikerar den oreda i ämnesomsättningen som kallas det metabola syndromet. Det kunde botas om man återgick till den mat som människan är anpassad till. Doktorn fick allt fler patienter. Ohälsa i form av övervikt, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, vissa cancrar, demens, depressioner och neurologiska sjukdomar ökade epidemiskt under de följande decennierna.
Människan är inte allätare. Vi är skapta för att äta en alldeles speciell mat.
"Lars Wilssons "Rädda vår mat" är ett viktigt tillskott för de som vill ta ansvar för sin egen hälsa, för läkare en utmaning att betrakta den traditionella skolmedicinen utifrån nya rön och insikter, och en chans för livsmedelsproducenterna att reagera på en ny efterfrågan."
Robert Schönauer, Medicinsk Access nr. 8/9 2009
Författaren Lars Wilsson: Det har hänt mycket sedan 2006 när min förra bok Naturlig Mat kom ut. Budskapet från förra boken har fått en allt starkare vetenskaplig grund. Som biolog föddes jag enligt min mening vid rätt tid under mänsklighetens historia. När jag var färdig med grundutbildningen i Uppsala 1955 hade DNA-molekylen just beskrivits och sedan följde den ena revolutionerande upptäckten efter den andra.
9789172411708
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn