Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kokbok för sportfiskare : och andra fiskälskare
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153429760
Titel
Kokbok för sportfiskare : och andra fiskälskare
Författare
Linda Olsson - Jenny Olsson - Eva Olsson - Janne Olsson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2009
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 272 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
550 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Man blir smart av att äta fisk!
Om påståendet är sant eller inte finns det delade meningar om. Sant är i alla fall att fisk innehåller värdefulla proteiner, vitaminer och mineralämnen. Fet fisk innehåller dessutom nyttiga fleromättade fettsyror, t.ex. omega 3, som minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Men framför allt - fisk kan vara precis hur gott som helst. Och allra godast är den om man har fångat den själv!

Kokbok för sportfiskare är både en fiskebok och en kokbok. Här kan du läsa om 14 av våra vanligaste sportfiskearter och får såväl fiske- som tillagningstips. När det gäller fisket får du för varje art tips om när chansen är störst för ett lyckat fiskafänge, var fisken håller till, vad den gillar för bete m.m. - allt illustrerat med lockande fiske- och naturbilder. Du får också veta hur du på bästa sätt tar hand om fisken innan den hamnar i grytan.

När du tillagar fisk bör du vara sparsam med kryddor. Det är nämligen mycket lätt att "krydda bort sig". Du kan ju alltid bättra på smaken efteråt om det skulle behövas. Följer du bara de tydligt uppställda recepten och deras serveringstips kommer du garanterat att lyckas. Men var inte rädd för att experimentera och prova nya smaker.
Maträtterna visas också på färgfoton som får det att vattnas i munnen.