-
Det vegetariska köket
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 224 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Prisma 2002. 300 vegetariska recept. Gröna rätter från Sverige, Medelhavet, Latinamerika, Mellanöstern, Afrika, Asien med flera. Drycker, frukost, bröd och bakat. Du får även grundläggande näringslära, vad ska man tänka på som vegetarian och ve läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151839695
- Titel
- Det vegetariska köket
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 805 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk. Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Prisma 1 9151839695 -
Helgstök : Godis, pyssel, lekar, traditioner
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 1997. 93 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789129639735
- Titel
- Helgstök : Godis, pyssel, lekar, traditioner
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 1 9789129639735 -
Julstök : Pyssel, klappar, julbak, mat
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 1995. 92 sidor.
Gott skick. Mycket rikt illustrerad. 23x24 cm. Ett fem cm. långt tryckmärke på pärmen, därav priset. Mycket fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129630975
- Titel
- Julstök : Pyssel, klappar, julbak, mat
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 92 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 469 g
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 1 9129630975 -
Helgstök : Godis, pyssel, lekar, traditioner
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 1997. 93 sidor.
Nära nyskick. Hel och okluddad bok.
Varsamt studerat ex.
Skrymmande och liggande. julklappInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789129639735
- Titel
- Helgstök : Godis, pyssel, lekar, traditioner
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 1 9789129639735 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842400
- Titel
- Diabetes : må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Per-Ove Lind
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 524 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första titeln i en ny serie om mat och våra vanligaste sjukdomar. "Må bra och ät gott" är det genomgående temat. Här beskriver läkaren Per Ove Lind sjukdomens orsaker, förklarar vad man bör ta hänsyn till när det gäller mathållning, motion med mera och redogör också för de senaste forskningsrönen. Dietisten och matjournalisten Lotta Brinck bidrar med ca 60 recept och ytterligare hälsotips.
Prisma 1 9789151842400 -
Det vegetariska köket
Inbunden bok. Prisma. 2002. 224 sidor.
Nyskick. Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151839691
- Titel
- Det vegetariska köket
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 805 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk. Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Prisma 9789151839691 -
Julstök : Pyssel, klappar, julbak, mat
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 1995. 92 sidor.
Nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789129630978
- Titel
- Julstök : Pyssel, klappar, julbak, mat
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 92 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 469 g
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 1 9789129630978 -
Hjärt-kärlsjukdomar : må bra och ät gott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 137 sidor.
Mycket gott skick. Hylla 46
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845229
- Titel
- Hjärt-kärlsjukdomar : må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Karin Schenck-Gustafsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 525 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fyra miljoner människor varav hälften kvinnor dör varje år i hjärt- och kärlsjukdomar i Europa. Och fler blir det tyvärr. Vad beror det på? Och finns det något vi själva kan göra utöver medicinering för att vända denna utveckling?
Karin Schenck-Gustafsson, välkänd överläkare och docent i kardiologi, beskriver på ett enkelt sätt bakgrund och orsaker till våra vanligaste hjärt- och kärlsjukdomar: hjärtinfarkt, kärlkramp i bröstet, stroke och fönstertittarsjuka. Hon besvarar dessutom frågor som:
Varför får vi hjärt- och kärlsjukdomar? Vilka är riskfaktorerna? Kan man förebygga/bota hjärt- och kärlsjukdomar? Hur farligt är stress i sammanhanget? Varför är det viktigt att medicinera; vilka är riskerna annars? Hur viktigt är det med motion? Vilka symptom ska man ge akt på? När kan det bli farligt?
Självklart är det viktigt vad man äter, även i förebyggande syfte. Nyttig mat och hälsosamma livsvanor stärker hjärtat och förebygger hjärt- och kärlsjukdomar. Att välja och hitta bra och god mat kan man dock behöva hjälp med. Den hjälpen kommer i andra halvan av boken där Lotta Brinck, erfaren journalist, matlagare och dietist med flera kokböcker bakom sig, presenterar ett stort antal recept. Recepten omfattar allt från frukost och fika till hälsosam husmanskost. Förutom recepten finns tips- och förklaringstexter som motiverar läsaren och ger förståelse för varför olika livsmedel skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar. För matbilderna står Nisse Peterson, en av Sveriges främsta matfotografer. Pernilla Qvist har formgivit.
Prisma 1 9151845229 -
Högt blodtryck : Må bra och ät gott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 135 sidor.
Mycket gott skick. Hylla 46
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842262
- Titel
- Högt blodtryck : Må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Karin Schenck-Gustafsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 528 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Karin Schenck-Gustafsson, välkänd överläkare och docent i kardiologi, beskriver på ett enkelt och lättfattligt sätt bakgrund och orsaker till våra problem med högt blodtryck. Hon besvarar dessutom frågor som:
Vad är högt blodtryck? Hur vanligt är det? Kan man förebygga/bota högt blodtryck? Hur farligt är stress i sammanhanget? Varför är det viktigt att medicinera; vilka är riskerna annars? Hur viktigt är det med motion? Vilka symtom ska man ge akt på? När kan det bli farligt? Hur viktigt är det att man äter bra? Är det något man ska passa sig för som man inte behövt tänka på innan?
Själklart är kosten viktig. Att välja bra och god mat kan man dock behöva hjälp med. Den hjälpen kommer i andra halvan av boken där Lotta Brinck, erfaren journalist, matlagare och dietist med flera kokböcker bakom sig, presenterar ett stort antal recept, närmare bestämt drygt 60 stycken.
Förutom recepten finns ett stort antal tips- och förklaringstexter som motiverar läsaren och ger förståelse för varför olika livsmedel är särskilt bra för människor med eller i riskzonen för högt blodtryck. Recepten omfattar bröd, frukost, mellanmål, vardagsmat, "tio-i-topp", festmat och utflyktsmat. För de lockande matbilderna står Nisse Peterson, en av Sveriges främsta matfotografer. Pernilla Qvist har formgivit.
Prisma 1 9151842262 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2007. 224 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma 3 9789151849560 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9150211528
- Titel
- Barnfamiljens bästa mat
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Berghs
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 197 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
Berghs 1 9150211528 -
TIGERKAKA OCH PRICKIG FISK – Kokbok för unga...
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1992. 55 sidor.
Gott skick. Boken är såld av ett bibliotek. Inga märken eller markeringar förutom bibliotekets egen stämpel. Hel och ren! Ur baksidestexten: ” Boken är uppdelad i tre avsnitt: ett med lätta, ett med medelsvåra och ett med lite mer avancerade rätter. Här finns alltså läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129620899
- Titel
- Tigerkaka och prickig fisk : kokbok för unga kockar
- Författare
- Brinck, Lotta - Blåberg, Anette
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 9129620899 -
Högt blodtryck : Må bra och ät gott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 135 sidor.
Gott skick. Om sunda matvanor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842262
- Titel
- Högt blodtryck : Må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Karin Schenck-Gustafsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 528 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Karin Schenck-Gustafsson, välkänd överläkare och docent i kardiologi, beskriver på ett enkelt och lättfattligt sätt bakgrund och orsaker till våra problem med högt blodtryck. Hon besvarar dessutom frågor som:
Vad är högt blodtryck? Hur vanligt är det? Kan man förebygga/bota högt blodtryck? Hur farligt är stress i sammanhanget? Varför är det viktigt att medicinera; vilka är riskerna annars? Hur viktigt är det med motion? Vilka symtom ska man ge akt på? När kan det bli farligt? Hur viktigt är det att man äter bra? Är det något man ska passa sig för som man inte behövt tänka på innan?
Själklart är kosten viktig. Att välja bra och god mat kan man dock behöva hjälp med. Den hjälpen kommer i andra halvan av boken där Lotta Brinck, erfaren journalist, matlagare och dietist med flera kokböcker bakom sig, presenterar ett stort antal recept, närmare bestämt drygt 60 stycken.
Förutom recepten finns ett stort antal tips- och förklaringstexter som motiverar läsaren och ger förståelse för varför olika livsmedel är särskilt bra för människor med eller i riskzonen för högt blodtryck. Recepten omfattar bröd, frukost, mellanmål, vardagsmat, "tio-i-topp", festmat och utflyktsmat. För de lockande matbilderna står Nisse Peterson, en av Sveriges främsta matfotografer. Pernilla Qvist har formgivit.
Prisma 1 9151842262 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Danskt band
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845005
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002.
Prisma 2 9789151845005 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma 3 9789151849560 -
Helgstök : Godis, pyssel, lekar, traditioner
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1997. 93 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129639735
- Titel
- Helgstök : Godis, pyssel, lekar, traditioner
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 9129639735 -
Helgstök : Godis, pyssel, lekar, traditioner
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 1997. 93 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129639735
- Titel
- Helgstök : Godis, pyssel, lekar, traditioner
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 1 9129639735 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151839695
- Titel
- Det vegetariska köket
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 805 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk. Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Prisma 1 9151839695 -
Det vegetariska köket
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151839695
- Titel
- Det vegetariska köket
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 805 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk. Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Prisma 1 9151839695 -
Barnfamiljens bästa mat - Recept och tips för...
Inbunden bok. Berghs. 1 uppl. 1999. 176 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9150211528
- Titel
- Barnfamiljens bästa mat
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Berghs
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 197 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
Berghs 1 9150211528 -
Hjärt-kärlsjukdomar : må bra och ät gott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 137 sidor.
Mycket gott skick. Bokens omslag något nött. Insida av bok som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845227
- Titel
- Hjärt-kärlsjukdomar : må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Karin Schenck-Gustafsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 525 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fyra miljoner människor varav hälften kvinnor dör varje år i hjärt- och kärlsjukdomar i Europa. Och fler blir det tyvärr. Vad beror det på? Och finns det något vi själva kan göra utöver medicinering för att vända denna utveckling?
Karin Schenck-Gustafsson, välkänd överläkare och docent i kardiologi, beskriver på ett enkelt sätt bakgrund och orsaker till våra vanligaste hjärt- och kärlsjukdomar: hjärtinfarkt, kärlkramp i bröstet, stroke och fönstertittarsjuka. Hon besvarar dessutom frågor som:
Varför får vi hjärt- och kärlsjukdomar? Vilka är riskfaktorerna? Kan man förebygga/bota hjärt- och kärlsjukdomar? Hur farligt är stress i sammanhanget? Varför är det viktigt att medicinera; vilka är riskerna annars? Hur viktigt är det med motion? Vilka symptom ska man ge akt på? När kan det bli farligt?
Självklart är det viktigt vad man äter, även i förebyggande syfte. Nyttig mat och hälsosamma livsvanor stärker hjärtat och förebygger hjärt- och kärlsjukdomar. Att välja och hitta bra och god mat kan man dock behöva hjälp med. Den hjälpen kommer i andra halvan av boken där Lotta Brinck, erfaren journalist, matlagare och dietist med flera kokböcker bakom sig, presenterar ett stort antal recept. Recepten omfattar allt från frukost och fika till hälsosam husmanskost. Förutom recepten finns tips- och förklaringstexter som motiverar läsaren och ger förståelse för varför olika livsmedel skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar. För matbilderna står Nisse Peterson, en av Sveriges främsta matfotografer. Pernilla Qvist har formgivit.
Prisma 1 9789151845227 -
Högt blodtryck : Må bra och ät gott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 135 sidor.
Mycket gott skick. Skrivet på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842262
- Titel
- Högt blodtryck : Må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Karin Schenck-Gustafsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 528 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Karin Schenck-Gustafsson, välkänd överläkare och docent i kardiologi, beskriver på ett enkelt och lättfattligt sätt bakgrund och orsaker till våra problem med högt blodtryck. Hon besvarar dessutom frågor som:
Vad är högt blodtryck? Hur vanligt är det? Kan man förebygga/bota högt blodtryck? Hur farligt är stress i sammanhanget? Varför är det viktigt att medicinera; vilka är riskerna annars? Hur viktigt är det med motion? Vilka symtom ska man ge akt på? När kan det bli farligt? Hur viktigt är det att man äter bra? Är det något man ska passa sig för som man inte behövt tänka på innan?
Själklart är kosten viktig. Att välja bra och god mat kan man dock behöva hjälp med. Den hjälpen kommer i andra halvan av boken där Lotta Brinck, erfaren journalist, matlagare och dietist med flera kokböcker bakom sig, presenterar ett stort antal recept, närmare bestämt drygt 60 stycken.
Förutom recepten finns ett stort antal tips- och förklaringstexter som motiverar läsaren och ger förståelse för varför olika livsmedel är särskilt bra för människor med eller i riskzonen för högt blodtryck. Recepten omfattar bröd, frukost, mellanmål, vardagsmat, "tio-i-topp", festmat och utflyktsmat. För de lockande matbilderna står Nisse Peterson, en av Sveriges främsta matfotografer. Pernilla Qvist har formgivit.
Prisma 1 9151842262 -
Barnfamiljens bästa mat
Inbunden bok. Berghs. 1 uppl. 1994. 176 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Boken är mycket välvårdad, nästan ny. Har inte skyddsomslag från början.
En mycket trevlig bok om barn och mat, med mycket vackra teckningar… Alltid aktuellt. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9150211528
- Titel
- Barnfamiljens bästa mat
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Berghs
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 135 x 197 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 368 g
- Språk
- Svenska
Berghs 1 9150211528 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Lite nött och fläckigt omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma 3 9789151849560 -
Högt blodtryck : Må bra och ät gott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 135 sidor.
Nära nyskick. Oläst bok.
Hel och fin.
Skrymmande.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842264
- Titel
- Högt blodtryck : Må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Karin Schenck-Gustafsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 528 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Karin Schenck-Gustafsson, välkänd överläkare och docent i kardiologi, beskriver på ett enkelt och lättfattligt sätt bakgrund och orsaker till våra problem med högt blodtryck. Hon besvarar dessutom frågor som:
Vad är högt blodtryck? Hur vanligt är det? Kan man förebygga/bota högt blodtryck? Hur farligt är stress i sammanhanget? Varför är det viktigt att medicinera; vilka är riskerna annars? Hur viktigt är det med motion? Vilka symtom ska man ge akt på? När kan det bli farligt? Hur viktigt är det att man äter bra? Är det något man ska passa sig för som man inte behövt tänka på innan?
Själklart är kosten viktig. Att välja bra och god mat kan man dock behöva hjälp med. Den hjälpen kommer i andra halvan av boken där Lotta Brinck, erfaren journalist, matlagare och dietist med flera kokböcker bakom sig, presenterar ett stort antal recept, närmare bestämt drygt 60 stycken.
Förutom recepten finns ett stort antal tips- och förklaringstexter som motiverar läsaren och ger förståelse för varför olika livsmedel är särskilt bra för människor med eller i riskzonen för högt blodtryck. Recepten omfattar bröd, frukost, mellanmål, vardagsmat, "tio-i-topp", festmat och utflyktsmat. För de lockande matbilderna står Nisse Peterson, en av Sveriges främsta matfotografer. Pernilla Qvist har formgivit.
Prisma 1 9789151842264 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151839695
- Titel
- Det vegetariska köket
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 805 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk. Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Prisma 1 9151839695 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma. 2002. 224 sidor.
Nära nyskick. Grönt förlagsband. 23 x 20 centimeter., generöst illustrerad med färgfotografier.. Boken är en stor kokbok med över 300 recept och en handbok i att äta ott och grönt. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151839695
- Titel
- Det vegetariska köket
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm
- Vikt
- 805 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk. Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Prisma 9151839695 -
Julstök : Pyssel, klappar, julbak, mat
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 1995. 92 sidor.
Gott skick. Bokpärmen har intryckta hörn och lättare hanteringsrepor
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129630975
- Titel
- Julstök : Pyssel, klappar, julbak, mat
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 92 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 469 g
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 1 9129630975 -
Det vegetariska köket : den goda gröna maten...
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Hel och ren bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845005
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002.
Prisma 2 9789151845005 -
Högt blodtryck : Må bra och ät gott
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 135 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842264
- Titel
- Högt blodtryck : Må bra och ät gott
- Författare
- Lotta Brinck - Karin Schenck-Gustafsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 528 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Karin Schenck-Gustafsson, välkänd överläkare och docent i kardiologi, beskriver på ett enkelt och lättfattligt sätt bakgrund och orsaker till våra problem med högt blodtryck. Hon besvarar dessutom frågor som:
Vad är högt blodtryck? Hur vanligt är det? Kan man förebygga/bota högt blodtryck? Hur farligt är stress i sammanhanget? Varför är det viktigt att medicinera; vilka är riskerna annars? Hur viktigt är det med motion? Vilka symtom ska man ge akt på? När kan det bli farligt? Hur viktigt är det att man äter bra? Är det något man ska passa sig för som man inte behövt tänka på innan?
Själklart är kosten viktig. Att välja bra och god mat kan man dock behöva hjälp med. Den hjälpen kommer i andra halvan av boken där Lotta Brinck, erfaren journalist, matlagare och dietist med flera kokböcker bakom sig, presenterar ett stort antal recept, närmare bestämt drygt 60 stycken.
Förutom recepten finns ett stort antal tips- och förklaringstexter som motiverar läsaren och ger förståelse för varför olika livsmedel är särskilt bra för människor med eller i riskzonen för högt blodtryck. Recepten omfattar bröd, frukost, mellanmål, vardagsmat, "tio-i-topp", festmat och utflyktsmat. För de lockande matbilderna står Nisse Peterson, en av Sveriges främsta matfotografer. Pernilla Qvist har formgivit.
Prisma 1 9789151842264
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn