-
Underbara soppor : kockarnas favoriter
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2013. 231 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174615548
- Titel
- Underbara soppor : kockarnas favoriter
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 250 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 967 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det sägs ofta att en kocks rykte står och faller med kvaliteten på hans eller hennes soppa. Kanske är det därför många av oss är tveksamma till att laga vår egen. Med den här kokboken vill Paul Gayler visa oss att det faktiskt är enkelt att lyckas, och att resultatet både är näringsrikt och utsökt.
Underbara soppor innehåller 100 recept, från de välbeprövade klassikerna till mindre kända pärlor från olika länder världen över - Vietnam, Japan, Italien, Spanien och Colombia för att nämna några. Här finns buljonger och konsomméer, släta och gräddiga soppor, matiga och hälsosamma soppor, traditionella favoriter, exotiska smaker och kylda soppor.
Utöver recept innehåller boken också Pauls sopplektioner, som förklarar viktiga tekniker med tydliga steg-för-steg-fotografier. Dessutom har Paul tagit in bidrag från några av sina favoritkockar som lagt till sina mest älskade recept till samlingen.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough Hotel i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker. På Lind & Co har han tidigare utkommit med Korvar - hur du gör och lagar din egen korv (2011).
"Varje soppa avbildas i ett utsökt färgfoto på uppslagets ena sida med ingredienser och recept på motsatt sida. Ofta anges också kockens tips. [...] Ett utförligt sökregister avslutar denna bok som egentligen borde ha titeln "Allt om soppor"."
Eeva-Stiina Sundén, BTJ
Lind & Co 1 9789174615548 -
Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174610567
- Titel
- Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 215 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 844 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur kokar man korv utan att den spricker? Hur gör man sin egen korv och vad finns det för bra recept? I den här boken hittar du svaren på dessa och många fler frågor. Du lär dig skillnaden mellan färsk, rökt, grillad och torkad korv samt får även veta hur man gör för att koka, grilla och steka med bästa resultat. Dessutom finns här massor av inspirerande recept från världens alla hörn.
Recepten är indelade i avsnitt som frukostidéer, lätta måltider, soppor, sallader, pastarätter, grillade rätter, stekta rätter och ugnsbakade rätter. Dessutom finns ett separat kapitel med olika såser och tillbehör.
En gång i tiden tillverkades korvar av köttrester som annars skulle ha slängts. I dag används ofta de bästa ingredienserna och korvrätter står på menyn även hos gourmetrestauranger. Korven är väl värd sin renässans och den här omfattande och praktiska boken innehåller allt du behöver veta om den.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough hotell i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker.
Lind & Co 1 9789174610567 -
Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
Inbunden bok. Prisma förlag. 2006. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845792
- Titel
- Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 207 x 232 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sällan eller aldrig har jag blivit så inspirerad och sugen på att 'skrida till verket' som efter att ha läst denna bok. Recepten är helt enkelt fantastiskt läckra, mycket instruktiva och de vackra bilderna ger tydliga ledtrådar för tillagning och presentation", skriver en entusiastisk och matglad lektör.
Hamburgare är lättlagad mat för alla tillfällen: för sommargrillfesten, den snabba vardagsmiddagen med familjen eller festmåltiden. Drömburgare innehåller över 60 snabba och lättlagade recept från hela världen. Recept på klassisk amerikansk burgare blandas med grekisk souvlakiburgare eller pumpa- och couscousburgare från Mellanöstern. Du hittar burgare som drinktilltugg; thaihummer med citrongräs, wraps med pekinganka eller trattoriaburgare.
Inledningsvis berättas om burgarens historia, hur gör man en burgare, och grundläggande tillagningssätt beskrivs. Sedan följer de inspirerande recepten; Klassiskt kött (dvs nöt), Mera kött (dvs lamm, fläsk, kyckling, anka, struts etc), Fisk & skaldjur, Vegetariskt, Alla tillbehör (såser, salsor, röror, sallader, bröd, potatis, grönsaker).
Ett svenskt bidrag är Aquavit-kocken Marcus Samuelssons tonfiskburgare med vitkåls-tsatsiki.
Drömburgare är helt enkelt en lockande kokbok, som med sina nya, spännande och fantasifulla recept förnyar den älskade burgaren!
Prisma förlag 9151845792 -
Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174610567
- Titel
- Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 215 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 844 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur kokar man korv utan att den spricker? Hur gör man sin egen korv och vad finns det för bra recept? I den här boken hittar du svaren på dessa och många fler frågor. Du lär dig skillnaden mellan färsk, rökt, grillad och torkad korv samt får även veta hur man gör för att koka, grilla och steka med bästa resultat. Dessutom finns här massor av inspirerande recept från världens alla hörn.
Recepten är indelade i avsnitt som frukostidéer, lätta måltider, soppor, sallader, pastarätter, grillade rätter, stekta rätter och ugnsbakade rätter. Dessutom finns ett separat kapitel med olika såser och tillbehör.
En gång i tiden tillverkades korvar av köttrester som annars skulle ha slängts. I dag används ofta de bästa ingredienserna och korvrätter står på menyn även hos gourmetrestauranger. Korven är väl värd sin renässans och den här omfattande och praktiska boken innehåller allt du behöver veta om den.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough hotell i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker.
Lind & Co 1 9789174610567 -
Underbara soppor kockarnas favoriter
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Lind & Co. 2016. 231 s. Förlagsband. 19,5 x 25cm. Ett pärmhörn lätt stött. Inlagan i nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174615548
- Titel
- Underbara soppor : kockarnas favoriter
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 250 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 967 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det sägs ofta att en kocks rykte står och faller med kvaliteten på hans eller hennes soppa. Kanske är det därför många av oss är tveksamma till att laga vår egen. Med den här kokboken vill Paul Gayler visa oss att det faktiskt är enkelt att lyckas, och att resultatet både är näringsrikt och utsökt.
Underbara soppor innehåller 100 recept, från de välbeprövade klassikerna till mindre kända pärlor från olika länder världen över - Vietnam, Japan, Italien, Spanien och Colombia för att nämna några. Här finns buljonger och konsomméer, släta och gräddiga soppor, matiga och hälsosamma soppor, traditionella favoriter, exotiska smaker och kylda soppor.
Utöver recept innehåller boken också Pauls sopplektioner, som förklarar viktiga tekniker med tydliga steg-för-steg-fotografier. Dessutom har Paul tagit in bidrag från några av sina favoritkockar som lagt till sina mest älskade recept till samlingen.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough Hotel i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker. På Lind & Co har han tidigare utkommit med Korvar - hur du gör och lagar din egen korv (2011).
"Varje soppa avbildas i ett utsökt färgfoto på uppslagets ena sida med ingredienser och recept på motsatt sida. Ofta anges också kockens tips. [...] Ett utförligt sökregister avslutar denna bok som egentligen borde ha titeln "Allt om soppor"."
Eeva-Stiina Sundén, BTJ
9789174615548 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137116398
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Bokförlaget Forum 9137116398 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact 9789185605057 -
Underbara soppor : kockarnas favoriter
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2016. 231 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174615548
- Titel
- Underbara soppor : kockarnas favoriter
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 250 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 967 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det sägs ofta att en kocks rykte står och faller med kvaliteten på hans eller hennes soppa. Kanske är det därför många av oss är tveksamma till att laga vår egen. Med den här kokboken vill Paul Gayler visa oss att det faktiskt är enkelt att lyckas, och att resultatet både är näringsrikt och utsökt.
Underbara soppor innehåller 100 recept, från de välbeprövade klassikerna till mindre kända pärlor från olika länder världen över - Vietnam, Japan, Italien, Spanien och Colombia för att nämna några. Här finns buljonger och konsomméer, släta och gräddiga soppor, matiga och hälsosamma soppor, traditionella favoriter, exotiska smaker och kylda soppor.
Utöver recept innehåller boken också Pauls sopplektioner, som förklarar viktiga tekniker med tydliga steg-för-steg-fotografier. Dessutom har Paul tagit in bidrag från några av sina favoritkockar som lagt till sina mest älskade recept till samlingen.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough Hotel i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker. På Lind & Co har han tidigare utkommit med Korvar - hur du gör och lagar din egen korv (2011).
"Varje soppa avbildas i ett utsökt färgfoto på uppslagets ena sida med ingredienser och recept på motsatt sida. Ofta anges också kockens tips. [...] Ett utförligt sökregister avslutar denna bok som egentligen borde ha titeln "Allt om soppor"."
Eeva-Stiina Sundén, BTJ
Lind & Co 1 9789174615548 -
KÖTT – Från grill till gryta
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bonnier Impact. 2007. 144 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
–– FÖRLAGSNY! –– Bonnier Impact 9789185605057 -
Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Nära nyskick. Mkt lätt hanteringsspår på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174610567
- Titel
- Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 215 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 844 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur kokar man korv utan att den spricker? Hur gör man sin egen korv och vad finns det för bra recept? I den här boken hittar du svaren på dessa och många fler frågor. Du lär dig skillnaden mellan färsk, rökt, grillad och torkad korv samt får även veta hur man gör för att koka, grilla och steka med bästa resultat. Dessutom finns här massor av inspirerande recept från världens alla hörn.
Recepten är indelade i avsnitt som frukostidéer, lätta måltider, soppor, sallader, pastarätter, grillade rätter, stekta rätter och ugnsbakade rätter. Dessutom finns ett separat kapitel med olika såser och tillbehör.
En gång i tiden tillverkades korvar av köttrester som annars skulle ha slängts. I dag används ofta de bästa ingredienserna och korvrätter står på menyn även hos gourmetrestauranger. Korven är väl värd sin renässans och den här omfattande och praktiska boken innehåller allt du behöver veta om den.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough hotell i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker.
Lind & Co 1 9789174610567 -
Underbara soppor : kockarnas favoriter
Inbunden bok. Lind & Co. 2016. 231 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat pappband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174615548
- Titel
- Underbara soppor : kockarnas favoriter
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 250 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 967 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det sägs ofta att en kocks rykte står och faller med kvaliteten på hans eller hennes soppa. Kanske är det därför många av oss är tveksamma till att laga vår egen. Med den här kokboken vill Paul Gayler visa oss att det faktiskt är enkelt att lyckas, och att resultatet både är näringsrikt och utsökt.
Underbara soppor innehåller 100 recept, från de välbeprövade klassikerna till mindre kända pärlor från olika länder världen över - Vietnam, Japan, Italien, Spanien och Colombia för att nämna några. Här finns buljonger och konsomméer, släta och gräddiga soppor, matiga och hälsosamma soppor, traditionella favoriter, exotiska smaker och kylda soppor.
Utöver recept innehåller boken också Pauls sopplektioner, som förklarar viktiga tekniker med tydliga steg-för-steg-fotografier. Dessutom har Paul tagit in bidrag från några av sina favoritkockar som lagt till sina mest älskade recept till samlingen.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough Hotel i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker. På Lind & Co har han tidigare utkommit med Korvar - hur du gör och lagar din egen korv (2011).
"Varje soppa avbildas i ett utsökt färgfoto på uppslagets ena sida med ingredienser och recept på motsatt sida. Ofta anges också kockens tips. [...] Ett utförligt sökregister avslutar denna bok som egentligen borde ha titeln "Allt om soppor"."
Eeva-Stiina Sundén, BTJ
Lind & Co 9789174615548 -
Galen i grönsaker. Enkla och inspirerande rec...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2000. 176 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick. Omslaget har varit fuktigt och satt sig fast på bokens pärm. Boken i sig felfri
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116396
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Bokförlaget Forum 1 9789137116396 -
The world in bite size tapas, mezze and other...
Häftad bok. Kyle Cathie. 2007. 192 sidor.
ISBN 9781856267212
Nyskick. Förlagsny. Danskt band
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKyle Cathie 9781856267212 -
Galen i grönskaer
Inbunden bok. Forum. 1999. 176 s. Inbunden. 26x23cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Enkla och inspirerade recept från hela världen illusterad med vackra färgbilder..
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174610567
- Titel
- Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 215 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 844 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur kokar man korv utan att den spricker? Hur gör man sin egen korv och vad finns det för bra recept? I den här boken hittar du svaren på dessa och många fler frågor. Du lär dig skillnaden mellan färsk, rökt, grillad och torkad korv samt får även veta hur man gör för att koka, grilla och steka med bästa resultat. Dessutom finns här massor av inspirerande recept från världens alla hörn.
Recepten är indelade i avsnitt som frukostidéer, lätta måltider, soppor, sallader, pastarätter, grillade rätter, stekta rätter och ugnsbakade rätter. Dessutom finns ett separat kapitel med olika såser och tillbehör.
En gång i tiden tillverkades korvar av köttrester som annars skulle ha slängts. I dag används ofta de bästa ingredienserna och korvrätter står på menyn även hos gourmetrestauranger. Korven är väl värd sin renässans och den här omfattande och praktiska boken innehåller allt du behöver veta om den.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough hotell i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker.
Lind & Co 1 9789174610567 -
Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Mycket gott skick. Något snedläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174610567
- Titel
- Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 215 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 844 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur kokar man korv utan att den spricker? Hur gör man sin egen korv och vad finns det för bra recept? I den här boken hittar du svaren på dessa och många fler frågor. Du lär dig skillnaden mellan färsk, rökt, grillad och torkad korv samt får även veta hur man gör för att koka, grilla och steka med bästa resultat. Dessutom finns här massor av inspirerande recept från världens alla hörn.
Recepten är indelade i avsnitt som frukostidéer, lätta måltider, soppor, sallader, pastarätter, grillade rätter, stekta rätter och ugnsbakade rätter. Dessutom finns ett separat kapitel med olika såser och tillbehör.
En gång i tiden tillverkades korvar av köttrester som annars skulle ha slängts. I dag används ofta de bästa ingredienserna och korvrätter står på menyn även hos gourmetrestauranger. Korven är väl värd sin renässans och den här omfattande och praktiska boken innehåller allt du behöver veta om den.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough hotell i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker.
Lind & Co 1 9789174610567 -
Galen i grönsaker
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 176 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Överstruket ägarnamn på insidan av främre pärmen/// Förlagets beskrivning: l Galen i grönsaker dominerar självklart grönsakerna och rotfrukterna. Bland alla de sorter som ingår kan nämnas jordärtskocka, kålrot, vitlök, palsternacka, rödbetor, sötpotatis, läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116396
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Bokförlaget Forum 9789137116396 -
Galen i grönsaker
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 176 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Översättning av Kerstin Törngren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116398
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Bokförlaget Forum 9137116398 -
Kött från grill till gryta
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bonnier impact. 2007. 142 s. Kartonage. 21 x 24cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
9789185605057 -
KÖTT FRÅN GRILL TILL GRYTA
Inbunden bok. Bonnier Impact. Första svenska uppl. 2007. 144 sidor.
Nyskick. Inga namn eller markeringar. Oläst. ”I den här boken presenterar stjärnkocken Paul Gayler sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact Första svenska 9789185605057 -
Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845792
- Titel
- Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 207 x 232 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sällan eller aldrig har jag blivit så inspirerad och sugen på att 'skrida till verket' som efter att ha läst denna bok. Recepten är helt enkelt fantastiskt läckra, mycket instruktiva och de vackra bilderna ger tydliga ledtrådar för tillagning och presentation", skriver en entusiastisk och matglad lektör.
Hamburgare är lättlagad mat för alla tillfällen: för sommargrillfesten, den snabba vardagsmiddagen med familjen eller festmåltiden. Drömburgare innehåller över 60 snabba och lättlagade recept från hela världen. Recept på klassisk amerikansk burgare blandas med grekisk souvlakiburgare eller pumpa- och couscousburgare från Mellanöstern. Du hittar burgare som drinktilltugg; thaihummer med citrongräs, wraps med pekinganka eller trattoriaburgare.
Inledningsvis berättas om burgarens historia, hur gör man en burgare, och grundläggande tillagningssätt beskrivs. Sedan följer de inspirerande recepten; Klassiskt kött (dvs nöt), Mera kött (dvs lamm, fläsk, kyckling, anka, struts etc), Fisk & skaldjur, Vegetariskt, Alla tillbehör (såser, salsor, röror, sallader, bröd, potatis, grönsaker).
Ett svenskt bidrag är Aquavit-kocken Marcus Samuelssons tonfiskburgare med vitkåls-tsatsiki.
Drömburgare är helt enkelt en lockande kokbok, som med sina nya, spännande och fantasifulla recept förnyar den älskade burgaren!
Prisma 1 9151845792 -
Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage. Trådbunden. 21.5x24 cm. 844 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174610567
- Titel
- Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 215 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 844 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur kokar man korv utan att den spricker? Hur gör man sin egen korv och vad finns det för bra recept? I den här boken hittar du svaren på dessa och många fler frågor. Du lär dig skillnaden mellan färsk, rökt, grillad och torkad korv samt får även veta hur man gör för att koka, grilla och steka med bästa resultat. Dessutom finns här massor av inspirerande recept från världens alla hörn.
Recepten är indelade i avsnitt som frukostidéer, lätta måltider, soppor, sallader, pastarätter, grillade rätter, stekta rätter och ugnsbakade rätter. Dessutom finns ett separat kapitel med olika såser och tillbehör.
En gång i tiden tillverkades korvar av köttrester som annars skulle ha slängts. I dag används ofta de bästa ingredienserna och korvrätter står på menyn även hos gourmetrestauranger. Korven är väl värd sin renässans och den här omfattande och praktiska boken innehåller allt du behöver veta om den.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough hotell i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker.
Lind & Co 1 9789174610567 -
Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174610567
- Titel
- Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 215 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 844 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur kokar man korv utan att den spricker? Hur gör man sin egen korv och vad finns det för bra recept? I den här boken hittar du svaren på dessa och många fler frågor. Du lär dig skillnaden mellan färsk, rökt, grillad och torkad korv samt får även veta hur man gör för att koka, grilla och steka med bästa resultat. Dessutom finns här massor av inspirerande recept från världens alla hörn.
Recepten är indelade i avsnitt som frukostidéer, lätta måltider, soppor, sallader, pastarätter, grillade rätter, stekta rätter och ugnsbakade rätter. Dessutom finns ett separat kapitel med olika såser och tillbehör.
En gång i tiden tillverkades korvar av köttrester som annars skulle ha slängts. I dag används ofta de bästa ingredienserna och korvrätter står på menyn även hos gourmetrestauranger. Korven är väl värd sin renässans och den här omfattande och praktiska boken innehåller allt du behöver veta om den.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough hotell i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker.
Lind & Co 1 9789174610567 -
Galen i grönsaker : enkla och inspirerande re...
Inbunden bok. Forum. 2000. 176 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Foto: Gus Filgate.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116398
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Forum 9137116398 -
Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174610567
- Titel
- Korvar : hur du gör och lagar din egen korv
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 215 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 844 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur kokar man korv utan att den spricker? Hur gör man sin egen korv och vad finns det för bra recept? I den här boken hittar du svaren på dessa och många fler frågor. Du lär dig skillnaden mellan färsk, rökt, grillad och torkad korv samt får även veta hur man gör för att koka, grilla och steka med bästa resultat. Dessutom finns här massor av inspirerande recept från världens alla hörn.
Recepten är indelade i avsnitt som frukostidéer, lätta måltider, soppor, sallader, pastarätter, grillade rätter, stekta rätter och ugnsbakade rätter. Dessutom finns ett separat kapitel med olika såser och tillbehör.
En gång i tiden tillverkades korvar av köttrester som annars skulle ha slängts. I dag används ofta de bästa ingredienserna och korvrätter står på menyn även hos gourmetrestauranger. Korven är väl värd sin renässans och den här omfattande och praktiska boken innehåller allt du behöver veta om den.
PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough hotell i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker.
Lind & Co 1 9789174610567 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact 9789185605057 -
Drömburgare från cowboyburgare till wraps
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2006. 143 s. Kartonage. 21 x 24cm. Lätt sned. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845791
- Titel
- Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 207 x 232 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sällan eller aldrig har jag blivit så inspirerad och sugen på att 'skrida till verket' som efter att ha läst denna bok. Recepten är helt enkelt fantastiskt läckra, mycket instruktiva och de vackra bilderna ger tydliga ledtrådar för tillagning och presentation", skriver en entusiastisk och matglad lektör.
Hamburgare är lättlagad mat för alla tillfällen: för sommargrillfesten, den snabba vardagsmiddagen med familjen eller festmåltiden. Drömburgare innehåller över 60 snabba och lättlagade recept från hela världen. Recept på klassisk amerikansk burgare blandas med grekisk souvlakiburgare eller pumpa- och couscousburgare från Mellanöstern. Du hittar burgare som drinktilltugg; thaihummer med citrongräs, wraps med pekinganka eller trattoriaburgare.
Inledningsvis berättas om burgarens historia, hur gör man en burgare, och grundläggande tillagningssätt beskrivs. Sedan följer de inspirerande recepten; Klassiskt kött (dvs nöt), Mera kött (dvs lamm, fläsk, kyckling, anka, struts etc), Fisk & skaldjur, Vegetariskt, Alla tillbehör (såser, salsor, röror, sallader, bröd, potatis, grönsaker).
Ett svenskt bidrag är Aquavit-kocken Marcus Samuelssons tonfiskburgare med vitkåls-tsatsiki.
Drömburgare är helt enkelt en lockande kokbok, som med sina nya, spännande och fantasifulla recept förnyar den älskade burgaren!
9789151845791 -
Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 144 sidor.
Nära nyskick. .Mycket fin bok....................... // "Sällan eller aldrig har jag blivit så inspirerad och sugen på att 'skrida till verket' som efter att ha läst denna bok. Recepten är helt enkelt fantastiskt läckra, mycket instruktiva och de vackra bilderna ger t läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151845792
- Titel
- Drömburgare : Från cowboyburgare till wraps
- Författare
- Paul Gayler
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 207 x 232 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Sällan eller aldrig har jag blivit så inspirerad och sugen på att 'skrida till verket' som efter att ha läst denna bok. Recepten är helt enkelt fantastiskt läckra, mycket instruktiva och de vackra bilderna ger tydliga ledtrådar för tillagning och presentation", skriver en entusiastisk och matglad lektör.
Hamburgare är lättlagad mat för alla tillfällen: för sommargrillfesten, den snabba vardagsmiddagen med familjen eller festmåltiden. Drömburgare innehåller över 60 snabba och lättlagade recept från hela världen. Recept på klassisk amerikansk burgare blandas med grekisk souvlakiburgare eller pumpa- och couscousburgare från Mellanöstern. Du hittar burgare som drinktilltugg; thaihummer med citrongräs, wraps med pekinganka eller trattoriaburgare.
Inledningsvis berättas om burgarens historia, hur gör man en burgare, och grundläggande tillagningssätt beskrivs. Sedan följer de inspirerande recepten; Klassiskt kött (dvs nöt), Mera kött (dvs lamm, fläsk, kyckling, anka, struts etc), Fisk & skaldjur, Vegetariskt, Alla tillbehör (såser, salsor, röror, sallader, bröd, potatis, grönsaker).
Ett svenskt bidrag är Aquavit-kocken Marcus Samuelssons tonfiskburgare med vitkåls-tsatsiki.
Drömburgare är helt enkelt en lockande kokbok, som med sina nya, spännande och fantasifulla recept förnyar den älskade burgaren!
Prisma 1 9151845792 -
Kött : från grill till gryta
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2007. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Överdådigt rikt, vackert och instruktivt illustrerad med härliga foton i färg och med en mycket tilltalande layout. Stjärnkocken Paul Gayler älskar att tillaga och äta kött, och här presenterar han sina allra bästa recept. K läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605057
- Titel
- Kött : från grill till gryta
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Bonnier Impact 9789185605057 -
Galen i grönsaker
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 176 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslaget med obetydliga hanteringsspår (se bild). Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116396
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Bokförlaget Forum 9789137116396
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn