Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Rum nummer 10 (2)

Rum nummer 10 (2)

Ljudbok Norstedts Audio. 1 uppl. 2005.

Gott skick. Fodral i nära nyskick. 11 CD 13,5 tim Uppläsare: TORSTEN WAHLUND. Det finns repor men de har inte påverkat uppspelningen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9173131423
Titel
Rum nummer 10
Författare
Åke Edwardson
Förlag
Norstedts Audio
Utgivningsår
2005
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
263 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En kvinna hittas död på ett hotellrum i Göteborg. När Erik Winter kallas dit blir han påmind om något. Han kommer snabbt på vad: ett av hans första fall, som han aldrig lyckades lösa. Det handlade om en kvinna som försvann. Den sista natten tillbringade hon just i det här rummet. Winter såg något då, för arton år sedan. Något han vet att han borde förstått, kunnat tolka, men missade. Sakta går det upp för honom att det han inte såg den gången också kan ha betydelse för fallet med den döda kvinnan. Har de två kvinnorna något mer gemensamt än rum nummer 10? Erik Winter har hunnit bli tvåbarnsfar. Angela och barnen är nere i Marbella hos hans mor, snart ska Erik gå på pappaledighet. Bara mordet på Paula blir löst. Och så inträffar ännu ett mord. Åke Edwardsons nya roman om Erik Winter och hans kolleger vid Göteborgspolisen är hans sjunde. Den kommer ut samtidigt som han lanseras både i England och i USA.