Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
GRÖNSAKSLANDET
GRÖNSAKSLANDET GRÖNSAKSLANDET GRÖNSAKSLANDET GRÖNSAKSLANDET GRÖNSAKSLANDET GRÖNSAKSLANDET

GRÖNSAKSLANDET

Inbunden bok Natur & Kultur. 2004. 144 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Obet. märken på omslaget. – Se fler bilder! –– Här finns mycket att lära om hur man odlar egna grönsaker i trädgården, t.ex. hur man tar hand om jorden och hur man sår och sköter om sina växter för att få ett bra resultat. Både välkända och mer udda grönsaker presenteras med historia, anatomi, näringsinnehåll och odlingsråd – ibland också tips om hur de används. En praktisk och lättillgänglig bok. • Jo det är sant. Grönsaker som man odlar själv smakar helt underbart. De är små underverk som man ser spira på våren och när det är dags för skörd är man mycket stolt - även om morötterna inte ser lika fantastiska ut som på fröpåsen. Nyttiga är de däremot eftersom de har fått växa i sin egen takt i landet och ingen har sprutat bekämpningsmedel på dem. Det är bara att njuta! • Det här är en praktisk och lättillgängliga bok som innehåller allt man behöver veta för att lyckas med sitt grönsaksland. I denna bok har såväl nybörjare som lite mer erfarna grönsaksodlare någonting att hämta. • Åke Truedsson har också gett ut böckerna Uterummet och Tomater. Han skriver också artiklar i flera trädgårdstidningar och är ordförande i Skånska Trädgårdsföreningen och medarbetar flitigt i tv-programmet Gröna rum. En passionerad trädgårdsägare med stort engagemang och stora kunskaper i odlings- och miljöfrågor. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127355460
Titel
Grönsakslandet
Författare
Åke Truedsson
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2004
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
459 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Här finns mycket att lära om hur man odlar egna grönsaker i trädgården, t ex hur man tar hand om jorden och hur man sår och sköter om sina växter för att få ett bra resultat. Både välkända och mer udda grönsaker presenteras med historia, anatomi, näringsinnehåll och odlingsråd ibland också tips om hur de används. En praktisk och lättillgänglig bok. Jo det är sant. Grönsaker som man odlar själv smakar helt underbart. De är små underverk som man ser spira på våren och när det är dags för skörd är man mycket stolt - även om morötterna inte ser lika fantastiska ut som på fröpåsen. Nyttiga är de däremot eftersom de har fått växa i sin egen takt i landet och ingen har sprutat bekämpningsmedel på dem. Det är bara att njuta! Det här är en praktisk och lättillgängliga bok som innehåller allt man behöver veta för att lyckas med sitt grönsaksland. I denna bok har såväl nybörjare som lite mer erfarna grönsaksodlare någonting att hämta. Grönsakslandet är en reviderad utgåva av Odlarglädje i grönsakslandet och ingår i Gröna serien.