Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Historia

Historia

Häftad bok

Nyskick. Novellix | Utg. 2019 | Häftad. | 24 s. | 9789175892986 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Att vara morsa till en liten jänta, att ta hand om sin döda syrras dotter. Att parera sin mans svartsjukenycker och att vårda sina åldrande föräldrar. Att ändå veta att det inte skulle bli bättre om man skiljde sig - bara ett ekonomiskt helvete. Med humor och värme beskriver Sonja Åkesson här kvinnans vardagsliv och utsatthet, på det nyenkla språk som har blivit hennes främsta kännetecken.Jag kan som sagt inte förklara varför jag håller på på det här sättet. För att jag är så utle och trött på alltihop och för att jag har så jäkla dåligt samvete att jag inte kan vara och känna och orka som jag skulle vilja. Nä, i så fall skulle man väl försöka göra det hela bättre och inte sätta igång med ett sånt här vansinnigt pådrag? Uschja, det har verkligen varit en helvetes vinter.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175892986
Titel
Historia
Författare
Sonja Åkesson
Förlag
Novellix
Utgivningsår
2019
Omfång
24 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att vara morsa till en liten jänta, att ta hand om sin döda syrras dotter. Att parera sin mans svartsjukenycker och att vårda sina åldrande föräldrar. Att ändå veta att det inte skulle bli bättre om man skiljde sig - bara ett ekonomiskt helvete. Med humor och värme beskriver Sonja Åkesson här kvinnans vardagsliv och utsatthet, på det nyenkla språk som har blivit hennes främsta kännetecken.Jag kan som sagt inte förklara varför jag håller på på det här sättet. För att jag är så utle och trött på alltihop och för att jag har så jäkla dåligt samvete att jag inte kan vara och känna och orka som jag skulle vilja. Nä, i så fall skulle man väl försöka göra det hela bättre och inte sätta igång med ett sånt här vansinnigt pådrag? Uschja, det har verkligen varit en helvetes vinter.